Kuntosaliohjaajat esittelyssä: Oletko jo tavannut GoGon uuden kuntosaliohjaajan? Tervetuloa Jussi!

Kansikuva: P. Tuominen/www.nurkkaus.net

GoGo Parkiin on tullut uusia kasvoja, joista yksi on Jussi Hämäläinen. Jussi työskentelee GoGolla kuntosaliohjaajana. Jussia näet usein siis kuntosalilla, pitämässä laitteista, tiloista ja tietenkin asiakkaista huolta. Jussilta voit kysyä kuntosalilaitteisiin ja –liikkeisiin liittyviä kysymyksiä vapaasti. Älä epäröi siis kysyä neuvoja tai vinkkejä! Jussi pitää myös henkilökohtaisia ohjaustunteja kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunteja.

”Moro!

Jussi Hämäläinen, 26, Tampereelta. Aloitin GoGolla syyskuun alussa kuntosaliohjaajana. Minua voi siis nähdä salilla pyörimässä ja muun muassa maanantaisin kahvakuulassa. Liikunta-alan koulutuksen olen hankkinut Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta Vierumäeltä ja olen siis hiljattain valmistunut liikunnanohjaaja (AMK).  Koripalloa olen pelannut lähes 20 vuotta elämästäni ja edelleenkin pelaan aktiivisesti miesten 1. divisioonassa.”

_MG_3494

Kuva P. Tuominen/www.nurkkaus.net

Jussi on Tampereen pyrinnön kasvatti ja on pelannut myös Tampereen Pyrinnön edustusjoukkueessa kaudella 2009-2010, jolloin Pyrintö voitti Suomen mestaruuden. Tällä hetkellä Jussi pelaa Raholan Pyrkivässä I-divisioonassa. Jussilla on intohimoa kaikkeen urheiluun ja liikkumiseen ja valtava määrä tietoa ja taitoa erilaisista harjoittelumuodoista.

Jussin löydät GoGo Parkin kuntosalilta maanantaisin 14-20, keskiviikkoisin 14-20 ja perjantaisin 8-16.30.

Hienoa saada Jussi GoGo-tiimiimme, tervetuloa!