Helatorstain maraton

Helatorstaina hikoillaan taas hyvän asian puolesta! Perinteinen hyväntekeväisyysmaraton jumpataan GoGo Parkissa klo 10.30-14.30. Mukaan voi tulla koko maratonin ajaksi tai liikkua vain osan ajasta! Liity mukaan tapahtumaan Facebookissa.

OHJELMA:
10.30 – 11.30 BODYATTACK & SH’BAM
11.30 – 12.30 BODYVIVE, CXWORX & GRIT CARDIO
12.30 – 13.30 BODYCOMBAT & BODYBALANCE
13.30 – 14.30 SUOMI100-KONSERTTIVENYTTELY

Vuoden 2017 hyväntekeväisyyskohteeksi on valittu Naisten Pankki. Maratonissa kerätyllä tuotolla autetaan kehitysmaiden naisia yrittäjyyteen ja omaehtoiseen toimeentuloon yrittäjyys- ja ammattikoulutuksen sekä mikrolaina- ja kyläpankkijärjestelmien avulla.

Minimilahjoitus GoGon jäseniltä 10 € /hlö.
Ei-jäsenille minimilahjoitus on 20 €/hlö.

GoGon jäsenet, ilmoittaudu tapahtumakalenterista:
https://varaus.gogo.fi/varaus/index.php?func=cr
Ei-jäsenet, ilmoittaudu vastaanotossa.

Lisäksi Kauneusstudio For You tekee jumppaajille pikakampauksia ja Mary Kay:n edustaja mini-käsihoitoja. Tanita-kehonkoostumusmittausta erikoishintaan 10 €!

Toimi nopeasti sillä paikkoja rajoitettu määrä ja sali täyttyy yleensä nopeasti! Samaan aikaan Liikkuva lastenhoito, jonne voi tuoda lapset maratonin ajaksi. Lastenhoidon ohjelma:
klo 10-10.45 musiikkiliikuntaa ja liikuntaleikkejä
klo 10.45-11 evästauko
klo 11-12 vapaata leikkiä ja liikkumista sekä askartelua
klo 12-12.45 musiikkiliikuntaa ja liikuntaleikkejä
klo 12.45-13 evästauko
klo 13-14.30 vapaata leikkiä ja liikkumista sekä askartelua

GoGolla on hikoiltu hyvän puolesta ennenkin! Viime vuonna maratonista saatu tuotto 1 500 € lahjoitettiin Mummon Kammarille nuorten työllistämiseksi vanhusten ulkoiluavuksi. Sitä ennen kohteena oli HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry. Lukuisten hyväntekeväisyysmaratonien lisäksi GoGon lahjoittanut rahaa mm. ALS-lihasrappeumataudin hoitoon, kerännyt leluja TAYsin lastenosastolle, siivonnut roskia vapun jälkeen sekä osallistunut useina vuosina Nenäpäivään.
Lue lisää GoGon hyväntekeväisyystempauksista täältä!

GoGo haluaa olla parasta jäsenille. Sen lisäksi, että keskuksemme liikuntapalvelut tekevät päivittäin hyvää liikkujille, osallistuu GoGo myös muunlaiseen hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyystempauksia tulossa jatkossakin: osallistu ja anna hyvän kiertää!