Kesä 2017

Suomen kesä on lyhyt, joten aurinkoisina päivinä myös treenit kannattaa siirtää ulos ja nauttia! Siksi GoGon kesälukkarista löytyy paljon hauskoja ulkotuneja, kuten Puisto-kahvakuula, Sauvakävely, Porrastreenit ja Puistofutis! GoGo Cityn Muscle Beachilta tuttu WOW-treeni on tänä kesänä Terassi-Teho, jota löytyy lukujärjestyksestä jopa neljänä päivänä! GoGon kesä starttaa maanantaina 22.5., jolloin myös uudet lukkarit astuvat voimaan. 

Kesän uutuustuntina nähdään rauhallinen Yogalates,  joka sisältää tasapainoa ja voimaa. Tunti yhdistelee PIlateksen ja Yogan keskivartaloliikkeitä sekä kehon liikkuvuutta tukevia harjoituksia. Lisäksi uutena lukkarituntina on Puisto-Keppi, jossa venytellään varsinkin ylävartalo vetreäksi kepin avulla – Hämeenpuistossa tietenkin!

Aukioloajat pysyvät muuten samoina, mutta GoGo Park suljetaan lauantaina jo klo 17 (normaalisti klo 20) ja avataan sunnuntaina klo 15 (normaalisti klo 12). Keskustan sunnuntain aamutreenaajat ovatkin tervetulleita GoGo Cityyn, joka avaa ovensa sunnuntainakin jo klo 9.

Kesäksi keksimme myös uuden jäsenedun: tuo kaveri mukaan treeneihin ilmaiseksi 2 krt /kk! Kaverisi täyttää vain vastaanotossa vieraskortin ja pääsee kanssasi joko salille tai tunneille. HUOM: Tulettehan hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, että ehditte kirjata vierailijan asianmukaisesti sisälle. Ennakkovarausta tunneille tai asiakasneuvojalle ei tarvita. Jäsenillä on etuoikeus tunneille. Ikäraja 15 vuotta.

Aktiivisuus palkitaan tänäkin kesänä!

Kuntoa on aina helpompi ylläpitää kuin aloittaa sen rakentaminen kokonaan alusta, joten haluamme kannustaa kaikkia treenaamaan myös kesän aikana! GoGon kesähaaste tänä vuonna on käydä kesän aikana niin monta kertaa kuin mahdollista! Jokainen treenisi GoGolla toimii osallistumisena arvontoihin: mitä useamman kerran treenaat – sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa!

22.6. Grilli-arvonta

31.7. Teltta-arvonta

28.8 Yllätys-arvonta

Lisäksi GoGon uuteen sovellukseen myGoGoon on tulossa kesän ajaksi hauskoja palkintoja! Jos et ole siis vielä ladannut myGoGoa, se kannattaa tehdä heti! MyGoGosta löydät myös uudet tapahtumat, voit kutsua kavereita ilmaiselle tutustumiselle ja lunastaa yhteistyökumppaneidemme tarjouksia.

Kesä täynnä hauskoja tapahtumia

Kesän tapahtumakalenterista löytyy myös tänä kesänä suositut tennis-, vesihiihto- ja melontakurssit sekä SUP Core ja Pilates. Lisäksi kesän 2017 uutuuksina ovat vauhdikkaat Ultimate ja Wakeboard! Myös rauhallista treeniä kaipaaville löytyy omat vaihtoehtonsa, kun GoGo Cityssä pidetään muutaman kerran Äijäjooga ja GoGo Parkissa Puisto Thai-Chi! Kulttuuria kaipaaville GoGo järjestää tänä kesänä Kesateatterivierailun Pyynikille, jossa esitetään Niskavuoren Nuori Emäntä! Lisäksi loppukesästä tiedossa on hauska Party Boat: kuutamokaraoke.

Tapahtumat ovat perinteisesti täyttyneet nopeasti, joten oma paikka kannattaa varata heti! 

Kesän lukujärjestykset löydät täältä!

Tulevat tapahtumat löydät täältä!

GoGo Cityn aurinkoinen Muscle Beach avataan kattoterassille ma 2.5. Paikalla kuntosaliohjaaja klo 16-19, pientä maisteltavaa sekä sään salliessa kivoja kilpailuja! Muscle Beachillä pidetään 30 minuutin WOW eli Workout Of the Week -treenejä, joissa vedetään HIIT (High Intensity Interval Training) mukaisia sykettä nostattavia ja lihaskuntoa kehittäviä toiminnallisia harjoituksia hyödyntäen eri välineitä, kuten köysiä, bokseja, monkey bar:ia, renkaita, dippi-nojapuita ym.