Lataa myGoGo!

GoGon oma sovellus, myGoGo, on vihdoin täällä! Sovelluksen avulla seuraat treenejäsi kätevästi, voit pyytää ystäväsi tutustumaan ilmaiseksi, pysyt kartalla ajankohtaisista uutisista ja lunastat itsellesi mahtavia tarjouksia yhteistyökumppaneiltamme!

Lataa sovellus alla olevista linkeistä ilmaiseksi:

App store

Google Play


Näin otat myGoGon käyttöön:

1) LUO OMA TILI

Ensimmäisellä käyttökerralla luot myGoGoon oman tilisi. Tiliä varten sinun tarvitsee vain valita sinua lähin GoGo, antaa sähköpostisi sekä keksiä salasana. 

Ensin sinua pyydetään valitsemaan lähin GoGo, joka määritetään sijainnin perusteella. Voit vaihtaa “kotisaliasi” koska tahansa asetuksista ja pääset katsomaan kaikkien keskusten aikatauluja riippumatta siitä, minkä olet kotisaliksesi valinnut.

Jos et vielä ole GoGon jäsen, voit painaa “Etkö ole jäsen?”-painiketta ja pyydämme sinut ilmaiselle tutustumiselle.

 

 

 

 

2) KIRJAUDU WEB AJANVARAUKSEEN 

Voit varata paikan ryhmäliikuntatunneille myGoGon kautta! Kun painat “Aikataulu” -ruutua, pääset tuttuun web ajanvarausnäkymään.

Ensimmäisellä kerralla kirjaudu sisään vanhoilla tunnuksillasi ja paina “muista minut”-ruutu. Tämän jälkeen sinun ei tarvitse enää kirjautua mihinkään ja voit vain nauttia sovelluksen käytöstä.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia web ajanvaraukseen, saat ne vastaanotosta. Tunnukset kannattaa ehdottomasti hankkia, jotta voit ilmoittautua myös ilmaisiin tapahtumiin sovelluksen kautta.

 

 

 

 

3) SÄÄDÄ YLEISASETUKSET MIELEISIKSESI
Omasta profiilista pääset lisäämään tietoja, esimerkiksi painon ja pituuden sekä syntymäajan ja kuvan.

Tietosuoja-kohdasta voit valita onko profiilisi julkinen vai yksityinen, eli näkyvätkö aktiviteettisi ja suorituksesi myös muille.

Sähköpostiasetuksista voit valita, saatko ilmoituksia tavoitteiden etenemisestä ja haasteista.

Yhteystiedoista näet kotisalisi sijainnin, aukioloajat sekä sähköpostin ja puhelinnumeron.

Tuki auttaa sinua ongelmatilanteissa.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy kommenteissa ja me vastaamme mahdollisimman pian! Myös koko GoGon henkilökunta auttaa mielellään sovelluksen käyttöönotossa, joten kysy rohkeasti apua.