GoGo Kevät 2018

UUDET LUKKARIT ON JULKAISTU

Uudet lukkarit on NYT julkaistu! Olemme super innoissamme tulevasta kolmesta kuukaudesta! Tunteja on lisätty ennätysmäärä. Odotamme kaikkien treenaavaan monipuolisesti eri lajeja hyödyntämällä. Toivomme että kokeilet rohkeasti uusia lajeja. Olemme uudistamassa myös yritysilmettämme ja tässä jo hieman esimakua tulevasta. Toivottavasti tykkäät tästä yhtä paljon kuin me!  

Lataa uusi lukkari (pdf) täältä.

Uutuuksia mm.

THE TRIP

Elämykselliset The TRIP -tunnit alkavat heti 2.1. ja toivomme sinun varaavan paikkasi näille tunneille. The TRIP on Les Millsin huikaiseva sisäpyöräilyelämys, joka koetaan mukaansatempaavan LIVE-ohjaajan, suuren kaartuvan valkokankaan ja huippuäänentoiston välityksellä. Tämän jälkeen sisäpyöräily ei ole enää entisensä!

Lue lisää ja katso trailerit!

BARRE

Barre-harjoittelu on tällä hetkellä yksi kuumimmista trendeistä New Yorkissa ja Hollywoodissa. Les Mills BARRE-tunneilla nautit liikkeistä uudella tehokkaalla tavalla. Tämä balettiin pohjautuva, mutta toiminnallista voimaharjoitteluakin sisältävä tehokas tunti kestää vain 30 minuuttia. Tunnille tarvitset mukaan vain joustavat liikuntavaatteet ja juomapullon sekä pikkupyyhkeen, sisäkenkiä et tarvitse sillä tunnilla ollaan balettitossuilla tai sukkasiltaan.

Lue lisää!

HIGHROLLER

HighRoller -tunneilla rullataan jaloilla seisovan rollerin avulla lihakset auki. Rullan korkeuden ansiosta pystyt rentouttamaan koko kropan helpommin ja nautit rullauksesta ihan eri tavalla. Tunnilla ei kuitenkaan pelkästään rullailla, vaan välissä tehdään myös hyviä liikkuvuusharjoitteita! Tämä kehonhuoltotunti sopii varmasti kaikille.