barre

Jumppa Loves Baletti = BARRE

Pidätkö tanssista ja erityisesti baletista? Barre on täysin uusi laji ja tulee Suomessa ensimmäisenä GoGolle. Testitunnit alkavat lukkarissa marraskuussa ja tunnit pyörähtävät täydellä teholla käyntiin tammikuusta 2018 eteenpäin.

Barre by Les Mills -tunnit alkavat jo 20.11. seuraavasti:

  • MA 16:30 City (Anni H.)
  • TI 19:15 Hermia (Johanna)
  • TO 15:45 City (Mirka)
  • TO 18:30 Park (Heini)

Tunnin kesto on 30min ja tehdään kokonaan keskilattialla eli haastaa erityisesti keskivartaloa ja jalkoja. Varusteeksi normaalit treenivaatteet ja balettitossut, jos sellaiset löytyvät, mutta sukat käyvät erinomaisesti myös. Lämpimästi tervetuloa, sopii myös, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa tanssitaustaa.

Ps. tsekkaa myös toinen Les Millsin uutuus GoGolla: THE TRIP

Seuraa uusimpia tapahtumia ja kujeita GoGolla Instagramissa @gogotampere