TULE TÖIHIN GOGOLLE!

Kiinnostaako sinua ura kaupungin parhaassa porukassa? Vakuuta meidät kyvyilläsi ja kerro mitä osaat! Meillä on rekrytointi avoinna ja tarjolla työtä liikunta-alan huippuammattilaisille.

Asiakasneuvojia myyntitehtäviin

Oletko palveluhenkinen, reipas, oma-aloitteinen ja ulospäinsuuntautunut? Työn aloitus sopimuksen mukaan. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä Vilja Vähätaloon (vilja.vahatalo@gogo.fi).

Vastaanottohenkilöitä

Oletko reipas ja palveluhenkinen? Haemme henkilöitä vastaanottotehtäviin GoGo Liikuntakeskukseen ja GoGo Expresseihin Tampereella. Ota yhteyttä Vilja Vähätaloon (vilja.vahatalo@gogo.fi).

Ammattitaitoisia ja reippaita kuntosaliohjaajia

Etsimme reippaita ja ulospäinsuuntautuneita positiivisella asenteella varustettuja kuntosaliohjaajija huipputiimiimme. Jos sinulla on liikunta-alan koulutus, nautit asiakaspalvelusta ja olet valmis tekemään ryhmäohjausta, saatat olla etsimämme henkilö.

Lähetä meille 3-4 minuutin video, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja koulutustaustasi, sekä vastaat näihin kysymyksiin:

  • Miksi haet paikkaa, ja miksi sinut pitäisi valita?
  • Millainen työntekijä sopii mielestäsi GoGolle?

Työ on osa- tai kokoaikaista, ja iltapainotteista. Työpaikkasi voi olla GoGo City, GoGo Park tai GoGo Hermia. Kuntosaliohjaajan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa heti tai sovittaessa. Palkka määräytyy koulutuksen ja kokemuksen mukaan.

Videohakemukset: paivi.aholaita-maenpaa@gogo.fi

Ohjaajia ryhmä- ja yksilöliikuntaan sekä Spinning -sisäpyöräilytunneille

Oletko luova, sopivasti “hullu”, ulospäinsuuntautunut, esiintymistaitoinen, tuleva “tähti”? Etsimme sinunkaltaisiasi henkilöitä tiimiimme. Koulutamme sinut tarvittaessa. Teatteri- tai muu esiintymiskokemus katsotaan eduksi. Ota yhteyttä Juliaan: julia.hilden@gogo.fi.

Etsimme ammattitaitoista ja innostavaa LAVIS-ohjaajaa! Jos olet hakemamme henkilö, ota yhteyttä: julia.hilden@gogo.fi

GoGon rekrytoinnista vastaavat

Ryhmäliikuntaohjaajat

Julia Hilden
Fitness Director
julia.hilden@gogo.fi

Muut tehtävät

Juha Turkki
Club manager
park@gogo.fi