LISÄVIRTAA JA ILOA ELÄMÄÄSI GOGOLTA

NAUTI LIIKUNNASTA MITEN JA MILLOIN HALUAT!

Yli 260 tuntia ryhmäliikuntaa viikoittain

GoGon ryhmäliikuntatuntien ylivoimaiseen valikoimaan kuuluvat kaikki Les Mills™ -konseptin tunnit sekä paljon muita hauskoja, haastavia ja hikoiluttavia tunteja kaiken tasoisille liikkujille!

Valitse sopiva tunti ja tutustu uutuuksiin »

Spinning sopii kaikille

Spinning -sisäpyöräily on helppo ja tehokas tapa aloittaa kuntoiluharrastus. Vaativammat spinning-tuntimme antavat haastetta myös kovakuntoisemmille treenaajille.

Tutustu erilaisiin spinning-tunteihimme »

Kuntosaliharjoittelulla tulosta

Kuntosaliharjoittelu on turvallista ja tehokasta. GoGo liikuntakeskusten saleilla on kuntosaliohjaaja paikalla auttamassa ja vetämässä kuntosalitunteja ilman lisämaksua. Valitse kotimainen GoGo!

Lue lisää kuntosaliharjoittelusta ja -opastuksesta »

Saavuta tavoitteesi personal trainerin avulla

Kun kaipaat lisätukea tavoitteidesi saavuttamiseen, ota avuksi Personal trainer! GoGon ammattitaitoiset PT:t auttavat sinut tavoitteeseesi ohjaten ja kannustaen.

Tutustu palveluun ja varaa aika PT:lle »

Senioriliikunta

GoGo järjestää ikääntyville suunniteltua liikuntaa, jossa parannetaan ja ylläpidetään elämänlaatua, vireyttä ja fyysistä toimintakykyä.

Tutustu erilaisiin senioriryhmiimme »

Vauhdikas squash innostaa liikkumaan

GoGo tarjoaa jäsenilleen Suomen parhaat squash-kentät ja mahtavan peliporukan! Lisäksi järjestämme säännöllisesti ilmaisia squash-kursseja ja -kilpailuja. Tule mukaan!

Lue lisää squashista GoGolla »