KUNTOSALIHARJOITTELULLA TULOKSIA

Kuntosaliharjoittelulla voit parantaa kuntoasi ja lihaskestävyyttäsi, muokata kehoasi ja vähentää kehon rasvan määrää. Kuntosaliharjoittelu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Se tukee myös erinomaisesti muiden liikuntamuotojen, kuten juoksun, palloilulajien ja mailapelien harrastusta.

Ohjaajat paikalla apunasi

Kuntosaleillamme on paikalla kuntosaliohjaaja, joka auttaa sinua kuntosaliharjoittelun aloittamisessa, tavoitteiden asettamisessa ja harjoittelun kehittämisessä ilman lisämaksua.

Voit halutessasi palkata harjoittelusi tueksi henkilökohtaisen valmentajan. Tutustu asiantunteviin personal trainereihimme ja varaa oma aikasi osoitteesta pt@gogo.fi.

Modernit tilat ja monipuoliset laitteet

GoGolla on yhteensä yli 1000 kuntosalilaitetta ja 27 000 kiloa rautaa. Ei muuta kuin pumppaamaan!

  • Korkeatasoiset ja nykyaikaiset kuntosalilaitteet GoGo Parkissa, Cityssä ja Hermiassa
  • Modernit aerobiset laitteet: juoksumatot, kuntopyörät, cross trainerit ja soutulaitteet
  • Huippuluokan painopakkalaitteet, vipuvarsilaitteet ja vapaapainot
  • TRX-köydet kaikissa liikuntakeskuksissa

GoGo_Park_kuntosaliKuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus

Kuntotestaus selvittää lähtötilanteesi ja helpottaa oikeiden tavoitteiden asettamisessa. Testaus sisältää lihaskuntotestit ja kehonkoostumusmittauksen. Hinta jäsenille 60 €. Kehonkoostumusmittauksen voi halutessaan suorittaa erillisenä kertana.

Mittaamalla kehonkoostumuksesi säännöllisin väliajoin tiedät tuottaako treenisi tulosta. Kehonkoostumusmittaus laskee lihasmassan, nesteen sekä rasvan määrän kehossa. Mittaus kertoo metabolisen ikäsi sekä perusaineenvaihdunnan määrän. Hinta jäsenille 25 € (ei-jäsenet 29€). Varaa aika täältä.

FirstBeat-mittauksesta saat tietoa stressireaktioiden ajankohdista, josta voidaan analysoimalla päätellä niinden aiheuttajat. Myös palauttavat hetket saadaan eriteltyä, jolloin palautumistasi voidaan parantaa. Mittauksen jälkeen tiedät myös muun muassa oman aktiivisuusluokkasi, lepo- ja maksimisykeesi ja päivittäisen sykkeen minimin, maksimin ja keskiarvon. Hinta toistaiseksi jäsenille 119€ (norm. 199€). Saat mittarin ja ohjeet vastaanotosta, sekä ajan tulosten purkuun mittauksen jälkeen.

Varaa aikasi kuntotestaukseen ja kehonkoostumusmittaukseen personal trainereiltamme osoitteesta pt@gogo.fi. FirstBeat -mittauksen voit tilata vastaanotosta.

OHJATUT KUNTOSALITUNNIT

Osallistu kuntosalilla ohjattuihin tunteihin. Ammattitaitoinen kuntosaliohjaaja on apunasi. Tunnit on merkitty aikatauluihin oranssilla värillä.

CROSS CIRCUIT 30 Tunti on koko kropan tehokas voima- ja cardiotunti! Cross Circuit -tunneilla vuorotellaan cardio- ja voimaliikkeitä. Sopii kaikille, sillä painot ja cross trainerit säädetään oman kunnon mukaan!

KIINTEYTYSTREENI Normaalien kuntosaliliikkeiden ohessa tehdään myös aerobisia liikkeitä. Tämä tunti sopii kaikille, jotka haluavat kiinteytyä. Tässä ryhmässä saat energiaa, haastetta ja mielenkiintoa treeniisi.

KUNTOSALI CIRCUIT Tehokas 30 tai 45 minuutin kiertoharjoittelu. Sopii kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

LAITEOPASTUS 30 tai 45min. Mikäli kaipaat apuja ja ohjeistusta kuntosalilaitteiden säätöjen, painojen ja oikean suoritustekniikan kanssa, tule mukaan laiteopastukseen. Jos olet aloittamassa salitreenin, suosittelemme tätä tuntia ehdottomasti turvallisen treenin takaamiseksi.

SALIOHJELMA ALOITTELIJAT Lähtötason harjoitusohjelma painopakkalaitteilla. Erityisesti kaikille, joille kuntosaliharjoittelu on uutta tai saliharjoittelusta on pitkä tauko. Sopii sinulle, joka haluat perusvoimaa kehittävän ohjelman esim. ryhmäliikunnan oheen.

NISKA-HARTIATREENI Kärsitkö niska-hartiaseudun kireyksistä? Tästä saat vetreyttä ja voimaa niska-hartiaseudulle. Melko rauhallisen harjoituksen aikana hengästyy ja hikoilee kevyesti.

CORE ZONE 30 Pidä selkäsi terveenä ja joustavana ja opi käyttämään GoGo Hermian Core Zone -selkälaitteita. Sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä tai kuntouttaa selkävaivoja.

VOIMATREENI Voimatreenin tavoitteena on kehittää kehon lihasvoimaa erilaisia harjoitusmetodeita hyödyntäen. Yhdessä harjoituksessa on aina painopiste, (esim. käsivarret, jalat tai keskivartalo) johon erityisesti keskitytään.

Hermian voimatreenit teemat talvi 2018

24.1. Olkapää/Ojentaja

31.1. Jalat

7.2. Selkä/Hauis

14.2. Rinta/Vatsa

21.2. Olkapää/Ojentaja

28.2. Jalat

7.3. Selkä/Hauis

14.3. Rinta/Vatsa

21.3. Olkapää/Ojentaja

WOW 30 Toiminnallinen treeni koko vartalolle kuntosalilla erilaisia välineitä apuna käyttäen ja sykettä nostaen. Treenin kesto on 30 minuuttia ja treeni tapahtuu vapaapainoalueella. Treenissä käytetään hyväksi erilaisia välineitä kuten köysiä, bokseja, nyrkkeilysäkkiä, puolapuita ym. Jokainen WOW -treeni on erilainen!

Uutuus: TEKNIIKKA OPASTUS 30

Valitse kotimainen GoGo!

SAAVUTA TAVOITTEESI PERSONAL TRAINERIN AVULLA

Jos harjoittelusi tuntuu polkevan paikoillaan, ota avuksi personal trainer! GoGon ammattitaitoiset PT:t auttavat sinut tavoitteeseesi ohjaten ja kannustaen.

Tutustu palveluun ja varaa aika PT:lle »

YLI 260 TUNTIA RYHMÄLIIKUNTAA VIIKOITTAIN

GoGon ryhmäliikuntatuntien laajaan valikoimaan kuuluvat kaikki Les Mills™ -konseptin tunnit sekä paljon muita hauskoja, haastavia ja hikoiluttavia tunteja kaiken tasoisille liikkujille!

Lue tuntien kuvaukset »

KOKEILE MYÖS VAUHDIKASTA SQUASHIA!

Tarjoamme jäsenillemme kaksi ilmaista squash-kenttää ja mahtavan peliporukan! Lisäksi järjestämme säännöllisesti squash-kursseja ja -kilpailuja. Tule mukaan!

Lue lisää squashista GoGolla »