PERSONAL TRAINERIN AVULLA TAVOITTEESEEN

Haluatko pudottaa painoa, harjoitella jotain erityistä tapahtumaa varten tai vain tuntea olosi paremmaksi? Personal trainer opastaa, ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi. Personal training -valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätälöimme valmennuksen sisällön lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan. Personal training -palvelut ovat vain GoGon jäsenille.

Personal Training hinnasto:

Yksittäinen treeni valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 89€/hlö, parivalmennus 69€/hlö
Sisältää: Yhden tapaamiskerran (55 min) valitsemasi Personal trainerin kanssa.

1 kk Kick start!

Kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 310€/hlö, parivalmennus 250€/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), neljä tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 1 kk Kick startin ajalle 77,50€/hlö, parivalmennus 62,50€/hlö

3 kk Elämäntaparemontti

Kolmen kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 280€/kk/hlö, parivalmennus 240€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 12 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 3 kk Elämäntaparemontin ajalle 70€/hlö, parivalmennus 60€/hlö

6 kk Pysyvä muutos

Kuuden kuukauden valmennus valitsemasi valmentajan kanssa
Hinta: 240€/kk/hlö, parivalmennus 225€/kk/hlö
Sisältää: Alkuhaastattelun (15 min), 24 tapaamista (55 min), treeniohjelman sekä ruokavalion. Alkuhaastattelu voidaan tehdä myös puhelimitse. Tanita-kehonkoostumusmittaukset sisältyvät hintaan ja mittaukset tehdään valmennuskertojen aikana.
Lisäkerrat: 6 kk Pysyvä muutos ajalle 60€/hlö, parivalmennus 56€/hlö

Personal trainerimme:

Valitse koulutetuista personal trainereistamme heidän erityisosaamisensa mukaan sinulle sopivin valmentaja ja ota rohkeasti yhteyttä! Klikkaamalla nimeä siirryt henkilön kuvaukseen.

 

GOGO PARK

GOGO CITY

GOGO HERMIA

Kuntosalivastaava: Ben Gran Kuntosalivastaava: Saku Sinkkonen  Kuntosalivastaava: Sanna Salonen
Marisa Kainulainen Marisa Kainulainen Marisa Kainulainen
Merja Lindström Merja Lindström Merja Lindström
Touko Jänisniemi Touko Jänisniemi  Eeva Räty
 Eeva Räty  Elina Korjansalo  Janette Karvonen
 Elina Korjansalo Christo Popov  Hasse Fagerström
 Christo Popov   Janette Karvonen
Yaw Adu-Gyimah  Hasse Fagerström
 Janette Karvonen
 Hasse Fagerström

Ben GranBen

Kuntosalivastaava GoGo Park
ben.gran@gogo.fi

Työskentelen GoGo Parkissa kuntosaliohjaajana. Tule koska vaan kysymään minulta apua tai juttelemaan. Muutin Australiasta Suomeen heinäkuussa 2016, joten suomenkieleni ei ole vielä täydellistä, mutta sinä voit auttaa minua oppimaan!

Salilla käyminen, urheilu ja treenaaminen on aina ollut iso osa elämääni. Intohimoni on taistelulajit, kuten nyrkkeily, Muay Thai, sekä Brasilialainen Jiu Jitsu. Minulla on voittamaton ennätys Muay Thaissa ja olen kilpaillut useissa painiturnauksissa.

Tule Kahvakuula- tai Teho30 -tunnilleni ja lupaan että saat hyvän treenin!

“Exercise is not about being the best, but being better than you were yesterday”

 • Bachelor of Health and Movement – Australian College of Physical Education
 • Graduate Diploma in Education – Australian College of Physical Education

 

Touko JänisniemiPT-Touko

touko.janisniemi@gogo.fi

Kaikki on helppoa kun sen osaa! Etsitään yhdessä oikeat työkalut, joilla pääset omiin tavoitteisiin. Tärkeintä on, että liikkuminen on mukavaa ja hyvinvointi kohenee. Urheillessa ja varsinkin kuntosalilla harjoitellessa oikeat suoritustekniikat ja oikeat liikeradat ovat kaiken A ja O, otetaan ne siis haltuun heti alusta. Olen hyvä motivoimaan ja seurassani tulet saamaan itsestäsi enemmän irti kuin uskoitkaan.

”Tule treenaamaan kanssani, jos et pelkää kovaa treeniä!”

Kokemusta löytyy niin jalkapallosta, amerikkalaisesta jalkapallosta, koripallosta, sulkapallosta, seinäkiipeilystä, temppurullaluistelusta, telinevoimistelusta ja keilauksesta sekä seitsemän vuotta kuntosalitreenaamisesta.

Erityisosaamiseni: Kehonmuokkaus; kiinteytys, painonpudotus, lihasmassan kasvattaminen, kehonhallinta ja ravinto-ohjaus.

  • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
  • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja
  • Liikennelentäjän koulutus
  • Tekniikan kandidaatti

 

Christo PopovPT-Christo

christo.popov@gogo.fi

Henkilökohtaista hyvinvointineuvontaa – yli 20v. kokemuksella. “Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!”

Saat kokonaisvaltaisen opastuksen harjoittelun, ravinnon ja levon suhteen. Olen tukenasi motivoimassa sinua. Harjoittelu tapahtuu oman lähtötason mukaan turvallisesti ja tehokkaasti. Loukkaantumis- ja ylirasitusriskit ovat minimoitu. Joustavat treeniajat: esim. illat ja viikonloput.

Erityisosaamiseni: Painonpudotus, ruokavalio, kiinteytyminen ja muokkaus, kestävyys, yleinen hyvinvointi.

  • Liikuntatieteiden maisteri (Jyväskylän yliopisto ja Sofian yliopisto)
  • BodyPump-trainer
  • Core-trainer
  • Bosu-trainer
  • Pilates 3.taso suoritettu
  • Body Balance

 

Marisa KainulainenPT-Marisa

GoGo Park, City ja Hermia sekä Tampereen Expressit

marisa@pt-marisa.fi

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu sinulle sopiva ravinto, monipuolinen liikunta, kehonhuolto ja lepo sekä muut hyvinvointia tukevat asiat. Tavoitteesi huomioiva liikunta ja ravinto vaativat suunnitelmallisuutta. Siihen tarvitset minua, ota reilusti yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle sinun elämäntilanteesi sopiva ohjelmakokonaisuus!

Erityisosaamiseni: Kokonaisvaltainen hyvinvointi, painonpudotus, kehonmuokkaus, ravinto-ohjaus, kuntosaliharjoittelu ja raskausaikainen ja -jälkeinen liikunta mm pilateksen keinoin. Liikkuvuus, kehonhuolto- ja hallinta, joka tukee lajiasi tai harrastustasi. Minulla on aito halu olla läsnä ja tukea tavoitteitasi.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumalla säännöllisesti, jotta voin antaa asiakkailleni parhaan mahdollisen tuen ja sitä kautta tuloksen.

  • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
  • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja
  • Pilatesohjaaja – PilatesHealth
  • Lasten ja nuorten liikunta- ja tunnekasvattaja
  • Perhetyöntekijä

 

Yaw Adu-GyimahPT-Yaw

yaw.adu-gyimah@gogo.fi

Jos haluat saada lihaksia, kiinteytyä, laihduttaa tai parantaa yleiskuntoa, kuntosaliharjoittelulla on tärkeä rooli tavoitteidesi saavuttamisessa. Yli 20 vuoden kokemus kuntosaliharjoittelustta yhdistettynä Personal training -koulutukseen antaa minulle varmuuden auttaa Sinua saavuttamaan liikuntatavoitteesi. Jos olet kanssani samaa mieltä tästä niin työskennellään yhdessä tiiminä, Sinä ja minä, ja tehdään liikuntaunelmistasi totta!

Erityisosaamiseni: Kuntosaliharjoittelu, lihasmassan kasvattaminen, painonpudotus ja kiinteytyminen.

  • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
  • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja
  • Filosofian maisteri (Tampereen yliopisto)

 

Merja Lindström

GoGo Park, City ja Hermia sekä Tampereen Expressit

merja.lindstrom@gogo.fiMerja

Erityisosaamistani ovat tuki- ja liikuntaelinongelmat, keskittyminen niiden hallintaan ja niistä paranemiseen erilaisten harjoitteiden avulla, sekä kaikenlainen hyvän olon saavuttaminen. Olen toiminut fysioterapeuttina lähes 27 vuotta. Asiakkaan tavoitteet ovat aina pääasia! Ohjaan kaikissa GoGo-liikuntakeskuksissa: GoGo Park/City/Hermia.

  • Fysioterapeutti
  • Personal Trainer / Trainer4You
  • 55+ Trainer® / UKK-Instituutti
  • PhysioPilates-ohjaaja / Suomen Terveysliikuntainstituutti
  • Jooganohjaaja / Suomen Joogaliitto
  • FAF Kuntosaliohjaaja
  • Asahi Health®-ohjaaja
  • Ravinto-ohjaaja / Trainer4You
  • Opiskellut myös NLP:tä

 

Saku SinkkonenPT-Saku

Kuntosalivastaava GoGo City
saku.sinkkonen@gogo.fi

Toimin GoGo Cityn päätoimisena Personal trainerina. Kuntosalilla treenaaminen on kuulunut elämääni 15 vuotta erilaisten palloilulajien ohessa. Erityisesti lentopallo on ollut aina lähellä sydäntä. Nykyään myös golf kuuluu intohimoisesti elämääni. Parhaat saavutukseni ovat 15 nuorten maaottelua ja PM-pronssi. Myös 3 SM-kultaa löytyy eri juniori-ikäryhmistä.

Oli tasosi mikä tahansa huippu-urheilijasta vasta-alkajaan niin teen sinulle tavoitteidesi mukaisen yksilöllisen treeniohjelman ja ruokavalion jolla pääset maaliin asti. Teemme kaiken hyvinvointisi ehdoilla, mutta kovalla asenteella.

  • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
  • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja

 

Elina KorjansaloPT-Elina

GoGo Park, City sekä Tampereen Expressit

elina.korjansalo@gogo.fi

Oma 15 vuoden huippu-urheilukokemukseni on antanut minulle eväät määrätietoiseen ja tuloshakuiseen harjoitteluun. Pyrin käyttämään tätä apuna myös omien asiakkaideni kanssa. Suunnittelen harjoitukset ja kokonaisuuden aina yksilöllisesti asiakkaan tavoitteen mukaan! Pitkäjänteinen, ennakkoluuloton asenne kantaa hedelmää!

Erityisosaamisenani anatomian ja fysiologian tietämys, lihastoimintaketjut, sekä harjoittelun rytmittäminen yksilöllisesti.

  • Fysioterapeutti AMK
  • YLAB Pilatesohjaaja
  • Kahvakuulaohjaaja

 

Eeva Räty
PT-Eeva

eeva.raty@gogo.fi

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta et oikein tiedä mitä siellä kannattaisi tehdä? Oli sitten tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytyminen tai yleisesti elämäntapojen parantaminen ota yhteyttä niin suunnitellaan sinulle yksilöllinen, juuri sinun tavoitteisiisi sopiva harjoitusohjelma.

Painon pudottamisen ei tarvitse eikä pidä olla näännyttämistä ja hampaiden kiristelyä. Personal trainerin avulla laihduttaminen on turvallista ja tulokset pysyviä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta vaan käymme yhdessä läpi kaiken tarvittavan.

  • Ryhmäliikuntaohjaaja (BodyStep, Grit, CxWorx, Venyttely)
  • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
  • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja

 

Sanna Salonen

SannaKuntosalivastaava GoGo Hermia
sanna.salonen@gogo.fi

“Elämän erilaiset vaiheet luovat omat haasteensa liikunnan- ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämiselle, jolloin ammattilaisen tuki ja ammattitaitoinen näkemys ovat aina auttamassa tavoitteidesi saavuttamisessa.

Keho ja mieli kulkevat aina käsikädessä. Oli tavoitteesi nostaa penkistä 100-kiloa, laihduttaa tai juosta maraton, löytää elämällesi terveellisempi suunta tai oppia hallitsemaan stressiä, on tärkeää että keskitymme niin fyysiseen kuin psyykkiseen hyvinvointiisi. Näin varmistamme tavoitteesi saavuttamisen parhaimmalla mahdollisella tavalla!

Vahvinta osaamisaluettani ovat: Elämäntapamuutokset, painonpudotus, kiinteytys, lihasmassan kasvattaminen, liikkuvuusharjoittelu, sekä mentaalivalmennus.

Ota rohkeasti yhteyttä ja autan sinua lähes 10-vuoden liikunta-alan kokemuksellani.
Otetaan yhdessä askel kohti unelmaasi!”

  • Liikuntaneuvoja, LPT Kuortaneen Urheiluopisto
  • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
  • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
  • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja

Janette Karvonen

janette.karvonen@gogo.fi

Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Löydetään Sinulle oikeanlaiset treenit sekä terveellinen ruokavalio, joka tukee arkeasi. Kun löydät tasapainon arkeesi, lepoa unohtamatta, tulokset puhuvat puolestaan. Jokainen osa-alue tukee toistaan ja kun ne kaikki ovat kunnossa, et voi muuta kuin onnistua!

Kanssani pääset haluamiisi tuloksiin, ylität itsesi ja löydät itsestäsi aivan uusia puolia!
Kokemusta löytyy kuntosalitreenistä yli 4 vuoden ajalta sekä Bikini Fitneksestä.

Erityisosaaminen:

 • Trainer4You / EHFA Personal Trainer
 • Trainer4You / Kuntosalivalmentaja
 • Trainer4You / Hyvinvointivalmentaja
 • Taloushallinnon merkonomi

Hasse Fagerström

hasse.fagerstrom@gogo.fi 

Haluatko saada tuloksia? Tehdään niitä yhdessä!

Minulla on 20 vuoden kokemus kuntosalitreenistä ja 12 vuoden kokemus ryhmäliikunnan ohjaamisesta.

Valmennusfilosofiani ydin on oikeanlainen ja puhdas ruoka, haastava ja kova treeni sekä oikeanlainen ja riittävä lepo. Erityisen kiinnostunut olen tieteellisesti tutkittujen menetelmien käyttämisestä.

Valmentajana olen rauhallinen, mutta vaativa. Tavoitteeni on, että tulet saamaan kanssani hyviä tuloksia ja että tulet olemaan valmennukseen erittäin tyytyväinen.

Erityisosaaminen:

 • Kuntosaliharjoittelu
 • Lihasten kasvatus
 • Kiinteytys
 • Laihdutus ja ruokavalio

Suoritetut koulutukset: 

 • Certified FitFarm Personal Trainer
 • Ryhmäliikuntaohjaaja (BodyPump, BodyAttack)

PERSONAL TRAINER YRITYKSILLE

Kutsu GoGon personal trainer yritykseesi luennoimaan työssä jaksamiseen vaikuttavista asioista tai pitämään yhteinen liikuntatuokio.

Lue lisää yrityspalveluistamme »

KUNTOSALIHARJOITTELULLA TULOSTA

GoGo tarjoaa jäsenilleen ohjattuja kuntosalitunteja. Lisäksi saleillamme on kuntosaliohjaaja paikalla auttamassa omassa treenissäsi ilman lisämaksua.

Lue lisää kuntosaliharjoittelusta »

PARASTA JÄSENILLE

GoGo tarjoaa jäsenilleen valtavan määrän ryhmäliikuntatunteja, huippuvarustellut kuntosalit, lastenhoitopalvelut sekä paljon muuta!

Tutustu palveluihimme »