Jaa oma GoGo tähtihetkesi

Kerro meille jos joku tai jokin GoGossa ylitti Sinun odotuksesi. Haluamme tietää Sinun tähtihetkestäsi GoGossa. Keräämme tähän erinomaisia kommentteja henkilökunnastamme, palveluistamme, tiloistamme ym. GoGohun liittyvästä. Haluamme kannustaa kaikkia jakamaan entistä enemmän hyvää palautetta. Voit jakaa tähtihetken esimerkiksi jos toinen GoGon jäsen auttoi Sinua tai jos joku GoGon henkilökunnasta toimi yli Sinun odotustesi. Palkitsemme parhaat kommentit ja eniten kiitosta saadut henkilöt aina tasaisin väliajoin. Kiitos kun jaat meille tähtihetkesi!

Urheiluhullu

17.2.2018

Huippusykkeet

Henkan lauantaiaamupäivän RPM on huippu. Lyhyt, tehokas ja hyvin ohjattu hikitreeni. Kiitos! 🙂

Kaili

17.2.2018

Helin pumppi pitkästä aikaa

Oli mahtava yllätys, kun torstaina tuntia olikin vetämässä Heli! Lisää näitä ylläreitä!

EJ

17.2.2018

Huiput Bodyjam-tunnit

Siirryin Fressiltä Gogolle nimenomaan BodyJam-tuntien perässä. On ollut hienoa löytää sali, jossa myös tanssitunnit saavat tilaa ja tunneille löydetään aikaa myös suosituimmista ajankohdista: illoista ja viikonlopuista. Kiitokset Gogolle, että myös meitä tanssin ystäviä arvostetaan liikkujoina! Ja kiitokset tietenkin huipuille BodyJam-ohjaajille!

AV

15.2.2018

Viikon kohokohta!

Torstain combat! Yllätyksenä Heli ohjaamassa. Tämä oli ehdottomasti raskaan viikon kohokohta!

Zumbaaja

12.2.2018

Alman zumba piristää!

Hei, kiitos Almalle jokaviikkoisesta tähtihetkestä, ollaan itsekin kuin suuria tähtiä siellä partyzumbaillessa. Jos tuntuu, ettet jaksaisi odottaa enää kevään tuloa,tule zumbaan, siellä on lämmin meno jo nyt 🙂

Sami K

10.2.2018

Tavoitteellista spinuilua lystikkäällä musiikilla

Pari viikkoa takaperin pukuhuoneessa kuultu legenda Pian kovatempoisista tunneista sai vastinetta, kun cityn salissa koettiin kuluvalla viikolla jonkinmoinen hikoilun ennätys. Omia rajojaan pääsi jokainen venyttämään, joten tuskin kukaan jäi tällä tunnilla kylmäksi. Erityismaininta vielä musiikeista, jotka jotenkin oudolla tavalla sopivat konseptiin ja oikein jaksoi hymyilyttääkin tekemisen lomassa 🙂

Soili

9.2.2018

Lindan pilates on kuin tanssia

Linda on rauhallinen, asiantunteva, perinpohjainen ja innostunut. Liikesarjat ovat usein haastavia, mutta minusta tuntuu kuin kelluisin jossain toisessa ulottuvuudessa, missä kehoni on uskomattoman joustava ja mieleni vapaa. Kokonaisvaltaisen, meditatiivisen harjoituksen jälkeen olo tuntuu iloiselta ja energiseltä.

Elina

4.2.2018

Kristiinan lämpöjooga 90 min sunnuntaina

Voiko olla totta lainkaan, miten monipuolinen ja taidokas tunti joka sopii ihan kaikille ! Kiitos taidokkasta ohjauksesta, ja huippu hienosta tunnelmasta. Aivan loistava sunnuntai ja olo taivaallisen hyvä tunnin jälkeen! 🙂

Ville

4.2.2018

Cityn infrasaunan lämmöt!

Tiukan kuntoilun jälkeen oli hauskaa ja rentouttavaa kokeilla Cityn infrapunasaunaa, joka oli jo valmiiksi lämmin. Viidessä minuutissa lämpö hiipi kroppaan huomaamatta ja sen jälkeen hiki ja rentous oli taattu. Suosittelen!

Tintti

3.2.2018

Hyvää asiakaspalvelua Pirkkalan expressissä

Kävin ensimmäistä kertaa vierailulla Pirkkalassa tänään la 3.2. Menin ensin väärän talon parkkikselle, joten myöhästyin viitisen minuuttia päiväkorttilaisen sisääntuloajasta. Joustava vastaanottohenkilö päästi minut silti sisään - tämä pieni mutta minulle iso jousto pelasti päivän :).

Sami K

1.2.2018

Spinussa tekemisen meininkiä!

Sanna S laittoi vipinää kinttuihin illan viimeisellä tunnilla, hyvä asenne ja menevät musat! 🙂

Anu

30.1.2018

Ninan mahtava maanantain pumppitsemppi

Iloinen ja positiivinen Nina laittaa kyllä viikon niin hyvään alkuun mahtavalla tsempillä Parkin pumpissa. Hyvän mielen tuo myös Ninan tunnin lopussa mainitsema "kiitä itseäsi hyvästä työstä!" – kertakaikkiaan ihana tyyppi!

AM

26.1.2018

Riitan combat

Riitan perjantai combat oli aivan LOISTAVA! Huonon viikon pelastamassa ihana Riitta ja mahtava tunti, kiitos!

Ritu

26.1.2018

Katon Grot

Ihan paras ohjaaja Gogolla! Tämä jöbä ansaitsee kulta mitallin !!! Hyvät grit grit tunnit .sprint tunnit .kannustaa ihan oma itsensä . Kiitos karo!!!!

Julius

26.1.2018

Ensimmäinen The TRIP -kokemukseni

Harrin pitämä The TRIP -tunti alkoi hymyillen, koska kokemus oli alusta alkaen mahtava sekä jännittävä ja ilmapiiri erittäin innostava. Hymy hyytyi pian kovan rasituksen vuoksi, mutta Harrin vahva tsemppaus auttoi jaksamaan loppuun asti. Ehdottomasti 5/5 ja ei jää missään tapauksessa viimeiseksi kerraksi!

Päivänsäde

25.1.2018

Täyttä energiaa

Karitan yin-jooga kruunaa keskiviikkoisin koko viikon, sitä odottaa alkuviikon ja se kantaa loppuviikon. Olisi mahtavaa saada pitkä (75-90 min) yin-joogatunti myös viikonlopulle. Se kantaisi puolestaan keskiviikkoon 🙂 Voisi olla joko Parkissa tai Cityssä.

RL

20.1.2018

PUMP

Lauantain Tinon Body Pump! Ihan mahtavaa tsemppausta koko tunti:) Suuri kiitos! Launatai on aina pelastettu!!!

ss

16.1.2018

Riitan sunnuntai <3

Hermian sunnuntai Bodypump on ihan paras, Riitta on aina ihanan positiivinen ja vetää tunnin ammattitaidolla.

Mia

8.1.2018

Barreliinan tähtihetki

Kävin tänään testaamassa Mirkan barre-tuntia ja kyllä kannatti. Tehoa lähti jo puolessakin tunnissa, mutta olisi ihanaa, jos se kestäisi koko tunnin - tai edes 45 min. Sisäinen ballerina kiittää ihanasta tunnista! <3

Mari

5.1.2018

Lotta is back!

Perjantaina Cityssä perus kahvakuulailua ilman kikkailua. Ihan parasta.