Tulevat tapahtumat

GoGo on tunnettu lukuisista hauskoista ja hulluistakin tapahtumistaan: on luentoja, hyvinvointipäiviä, näyte-, teema- ja tekniikkatunteja, juhlia sekä koulutuksia. Kesäisin ryhmäliikuntatunteja pidetään ulkona ja jäsenille järjestetään mitä erilaisempia lajikokeiluja. Tervetuloa mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiimme! 

JOULUKUUSSA

Uutuuslaji BARRE By Les Mills -tunnit joulukuussa: MA 16:30 City, TI 19:15 Hermia, TO 15:45 City, TO 18:30 Park. Tunnin kesto on 30min. Tunti saa innoituksensa baletista. Barre sopii kaikille eli et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa.

TO 7.-31.12. torstaisin GoGo Parkissa aamureippailut: Klo 07:00 Cross Circuit, klo 7:30 Vatsa-Selkä ja perään aamupuuro klo 8:00. Tervetuloa!

MA 18.- LA 23.12. Jouluviikolla GoGon porot ja tontut tarjoavat glögiä ja piparia sekä puuroaamuina ihanan riisipuuron!

SU 24. – MA 25.12. HYVÄÄ JOULUA! GoGot ovat kiinni.

 

Ilmoittaudu maksullisiin tapahtumiin tästä tai vastaanotossa. Maksuttomiin tapahtumiin ilmoittautuminen aikataulut -sivujen kautta. Kaikkiin tapahtumiin voivat tulla myös päiväjäsenet.

 

Ilmoittaudu

 

Seuraa meitä!

GoGo on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä ainakin Facebookissa ja Instagramissa nimimerkillä @GoGoTampere. Taggaa kuvasi tagilla #gogollatapahtuu ja saat kuvasi näkyviin tällä sivulla!