Tulevat tapahtumat

GoGo on tunnettu lukuisista hauskoista ja hulluistakin tapahtumistaan: on luentoja, hyvinvointipäiviä, näyte-, teema- ja tekniikkatunteja, juhlia sekä koulutuksia. Kesäisin ryhmäliikuntatunteja pidetään ulkona ja jäsenille järjestetään mitä erilaisempia lajikokeiluja. Tervetuloa mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiimme! 
 

ELOKUUSSA:

KE 16.8. MELONTA klo 17-19 Varalan Urheiluopiston rannasta. Hinta jäsenille 10 €. Ohjaajana Lilli.

LA 19.8. SUP CORE JA PILATES Rosendahlin rannasta. Hinta jäsenille 10 €. Ohjaajana Lilli.
klo 12-13 Core
klo 13-14 Pilates

LA 19.8. GHETTO GAMES -festivaali Koulukadun urheilukentällä klo 12. GoGo on mukana sponsoroimassa kisoja! Tule paikalle katsomaan upeita esityksiä ja vauhdikasta menoa! Lue lisää tapahtuman Facebook-sivulta.

SYYSKUUSSA:

PE 8.9 ja 15.9  ILOISET LATTARIT. Iloiset ja rytmikkäät lattaritanssit. Ohjaajana Kaasalainen Mikko ja Fitori Adrienn. Gogo Parkissa pe 8.9 klo 18.15 ja GoGo Hermiassa pe 15.9 klo 18.15.

TO 7.9. PERINTEISET GOLF-KILPAILUT Nokia River Golfissa. Yhteislähtö klo 12, kilpailuinfo klo 11.30.
Hinta: 50 € /pelaaja (pelioikeuden hankkineet 20 €). Ohjajana Saku. GoGolta evästä ja hyvät palkinnot, sekä keittolounas kisan jälkeen! Ilmoittautumiset ja maksu GoGo Parkin vastaanottoon. Kilpailu pelataan pistebogeyna, lisäksi palkitaan: lähimmäksi lippua, pisin draivi, Best Lady sekä paras bruttotulos. Tervetuloa mukaan!

LA 9.9. TAMPERE PUOLIMARATON klo 15. Tapahtuman yhteistyökumppanina GoGon jäsenet saavat osallistumisen etuhinnoin! Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan osoitteessa www.puolimaraton.fi ja valitse sieltä ilmoittaudu. Ilmoittaumislomakkeen loppuvaiheessa siirry Kassalle ja syötä koodi:
10 km 25 €, koodi: 10GOGO17
21 km 30 €, koodi: 21GOGO17
Koodit ovat voimassa 31.8.2017 asti. Tervetuloa juoksemaan!

 

Ilmoittaudu maksullisiin tapahtumiin tästä, tai vastaanotossa! Maksuttomiin tapahtumiin ilmoittautuminen aikataulut -sivujen kautta. Kaikkiin tapahtumiin voivat tulla myös päiväjäsenet.

 

Ilmoittaudu

 

Seuraa meitä!

GoGo on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Seuraa meitä ainakin Facebookissa ja Instagramissa nimimerkillä @GoGoTampere. Taggaa kuvasi tagilla #gogollatapahtuu ja saat kuvasi näkyviin tällä sivulla!