fbpx

10 X KORTTI

GOGOn 30-vuotissynttärivuoden yllätys:
10 kerran kortit tekevät vielä kerran paluun! Nopeimmille 12 krt 10 hinnalla! Hinta 120 €/kpl.

OSTA VERKKOKAUPASTA

10 KERRAN KORTTI TEKI PALUUN - BACK TO THE 90´S!

GOGOn 30 -VUOTIS SYNTTÄRIVUODEN lähestyessä loppuaan päätimme toteuttaa vielä yhden hauskan jutun: 90-luvun suosittu 10 kerran kortti tekee vielä kerran paluun loppuvuodeksi 2020! NOPEIMMILLE 200:LLE 12 KERTAA 10 HINNALLA. Toimi siis nopeasti!

OSTA TÄSTÄ 12 KRT 10 HINNALLA!

 

GOGO Liikuntakeskus Park avasi ovensa 15.1.1990. Tuolloin GOGO Liikuntakeskukseen tultiin useimmiten sisälle pahvisella 10-kerran kortilla. Vuosikymmenten saatossa moni asia on muuttunut ja kehittynyt, ja elämme tällä hetkellä mielenkiintoisia aikoja. Yhteistä kaikille vuosikymmenille on se, että liikunta lisää jaksamista ja vastustuskykyä. Liikkeessä kannattaa siis pysyä - liikunta on elämäntapa!

GOGO Park sijaitsee edelleen tutulla paikallaan Hämeenpuistossa ja on käynyt vuosikymmenten kuluessa läpi monen monituista muodonmuutosta, ja GOGO Liikuntakeskuksia on tänä päivänä Tampereella kolme ja GOGO Express - kuntosaleja jo 11 kpl ympäri Suomen! 

10 kerran kortti - liikuttava lahja 

GOGOn 10 kerran kortti on hauska ja liikuttava joululahja. 10 kerran kortti sopii myös sinulle, joka haluat testata GOGOn palveluita tai lämmittelet treenejä tauon jälkeen! 

10 kerran kortin voit ostaa GOGO Liikuntakeskuksesta tai verkkokaupastamme. Kortin hinta on 120 €/kpl. Kortin jopa 12 erillistä käyntikertaa ladataan sisäänkirjautumistägille, jolla kirjaudut sisään. Jos ostat 10 kerran kortin verkkokaupasta, saat sisäänkirjautumistägin ensimmäisellä käyntikerrallasi.

Käytön ehdot

10 kerran kortin käyntikerrat voit käyttää kaikissa GOGO Liikuntakeskuksissa ja GOGO Expresseissä 28.2.2021 mennessä. 10 kerran kortti oikeuttaa 12 käyntikertaan GOGO Liikuntakeskuksessa. Käyntikertaan sisältyy yksi ohjattu tunti ja kuntosali. Sisältää pysäköinnin ja muut maksuttomat jäsenedut, ei varausoikeutta tunneille. Ostorajoitus 1 kpl per henkilö. Ikäraja 15 vuotta. Myyntiaika 1.11.-31.12.2020 GOGO Liikuntakeskuksissa. Käytettävä 28.2.2021 mennessä.

Osta 10 kerran kortti heti verkkokaupastamme tai kysy lisää henkilökunnalta!  

Vuosikorttitarjous: 12 kk 10 kk hinnalla!

Voit aloittaa halutessasi myös 12kk sopimuksella, jolloin liittyminen 0€ (norm. 50/100 €), loppuvuosi 30 € (norm. 50-65 €), jonka jälkeen kk-hinta valitsemasi jäsenyystyypin mukaan.

Mikäli maksat vuosijäsenyyden kerralla, saat koko vuoden treenit 10kk hinnalla! Kaupan päälle saat 2kk maksutonta tauotusmahdollisuutta. Tarjous voimassa rajoitetun ajan!

Liittymällä GOGO Liikuntakeskuksen jäseneksi saat treenioikeuden kaikkiin GOGO Liikuntakeskuksiin ja GOGO Express -kuntosaleille ympäri Suomen! Näin varmistat koko maan laajimman kattauksen liikuntaelämyksiä itsellesi! Tarjoukset ovat voimassa GOGO Liikuntakeskuksissa rajoitetun ajan, joten hyödynnä etu ja aloita kuntoilu jo tänään! Nähdään liikkumassa, GOGOssa tottakai!

TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

VARAA AIKA ASIAKASNEUVOJALLE

Jäikö kysyttävää?

 

Ehkä pohdit, miten GOGOssa toimitaan epidemia-aikana? GOGO Liikuntakeskukset ja GOGO Express -kuntosalit ovat avoinna normaalisti, viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia noudattaen. Olemme tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, jotta sinä voit huolehtia liikkumisestasi turvallisesti. Lue GOGOn COVID-19 -käytännöistä täältä.

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, niin ota yhteyttä lähimpään GOGOhun, niin autamme mielellämme! Nähdään salilla!

Haluatko ensin tutustumaan?

Sopii! Varaa sinulle sopiva aika tutustumista varten kalenterista. Jos et löydä sopivaa aikaa, täytä tietosi niin asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste