Virtaa GoGon kesätapahtumista

 

Väsyttävätkö sade, tuttu ja turvallinen liikunta-aikataulu ja vaihteluton elämä? GoGo tarjoaa jäsenilleen ratkaisun palasia tylsyyteen: heinä- ja elokuun aikana järjestämme jäsentemme iloksi erilaisia tapahtumia ja kokeilutunteja, joilta voit tulla hakemaan uutta innostusta liikkumiseen tai vaihtelua arkeen. Haluatko rauhoittua joogan parissa, laulaa äänesi käheäksi karaokessa tai juosta maratonhengessä GoGo-porukalla? Nappaa tästä kalenteriisi loppukesän kiinnostavimmat tapahtumat!

 

4.8. Havaiji Spinning – GoGo City klo 11-13

Odotettavissa lei-seppeleitä ja paahtavaa aurinkoa (todellista tai kuviteltua), kun kesäisen musiikin tahdissa poljetaan Havaiji-tunnelmissa GoGo Cityn kattoterassille. Tule aistimaan tropiikin hiekkarantojen ja suolaisen meren tunnelmaa ja virittäydy tunnelmaan pukeutumalla havaiji-tyyliin –  paras asu palkitaan! 35 ensimmäistä pääsee mukaan, joten ilmoittaudu pian! Sateen sattuessa juhlat siirtyvät sisätiloihin. Ohjaajana Mikael Juntunen.

7.8. Perinteinen Yoga  – GoGo Hermia klo 16.30

Hermiassa pääset kokeilemaan perinteistä joogaa. Tule tutustumaan tähän koko maailman valloittaneeseen itämaiseen lajiin, jossa fyysinen harjoittelu on kietoutunut yhteen mielen rauhoittamiseen ja keskittymiseen. Ohjaajana Maria Kuula. Joogaa tulossa myös syksyn lukujärjestykseen!

8.8. GoGo Yoga – GoGo City klo 15.30

GoGo jooga -tunnilla pääset kokeilemaan joogan uusia puolia. Tule testaamaan joogaa uusin maustein. Ohjaajana Maria Kuula. Joogaa tulossa myös syksyn lukujärjestykseen!

12.8. GoGo Run – Lähtö GoGo Parkista klo 12

Kyllästyttävätkö yksinäiset juoksulenkit? Elokuussa pääset GoGo-porukan mukana juoksemaan läpi Tampereen GoGolta toiselle, joten tartu tilaisuuteen ja riennä harjoittelemaan Tampereen puolimaratonia varten tai vain nauttimaan ulkoliikunnasta ja muiden jäsenten seurasta! Parkista lähdemme lämmittelyn jälkeen juoksemaan Cityyn klo 12 ja Citystä kohti Hermiaa klo 12.30, josta lähtö takaisin klo 13.30. Reitin varrella juotavaa ja maalissa evästarjoilu. Reitin kokonaispituus noin 20 km. Voit liittyä juoksuun missä vaiheessa tahansa. Sido siis kengännauhat tiukalle ja sujahda GoGon olympialaispaitaan juoksuintoa nostattaaksesi!

14.–15.8. Kimberly Shah GoGolla

Kimberly Shah
on menestynyt triathlonisti ja triathlon- ja maratonvalmentaja ja Hermiasta ja Parkista löytyvän Star Trac -laitesarjan coach-hahmo. Tule hakemaan vinkkejä ja oppimaan lisää liikkumisesta Kimberlyn tunneille ja luennoille. GoGolla Kimberly ohjaa jäsenille tunteja, kuten spinningiä ja venyttelyä. Tämän lisäksi kannattaa osallistua juoksumattotunnille, jolla Kimberly opastaa entistä tehokkaampaan ja motivoivampaan juoksumattojen käyttöön. Käy myös kokeilemassa jo valmiiksi juoksumattojen coach-toimintoa! Aikataulu tarkentuu myöhemmin, joten seuraa nettisivujen ja Facebookin päivityksiä!

17.8. KaraokeBoat – Näsijärvi klo 18-21

Aikuinen nainen, Doris vai Norjalainen villapaita? KaraokeBoatilla juhlitaan gogolaisten kesken ja hurrataan huimille karaoke-esityksille. Halusit sitten vetää soolon tai dueton tai vain kuunnella toisia ja keskittyä juhlimiseen, tämä on tilaisuutesi päästä nauttimaan GoGon toisten jäsenten ja henkilökunnan seurasta Näsijärven aalloilla. Viritä äänihuulesi juhlataajuudelle ja nouda lippusi Cityn, Hermian tai Parkin vastaanotosta! 15 euron hintainen lippu sisältää risteilyn, yhden juoman, pientä purtavaa ja ohjelman. Liity myös Facebookissa KaraokeBoat-tapahtumaan nähdäksesi, ketkä muut ovat tulossa.

18.8. Rauhaniemen saunailta – Rauhaniemi klo 18–21.30

GoGon jäsenille tarjoamme treenin ja juhlinnan lomassa myös rentouttavan saunaillan Rauhaniemen saunalla. Ilta alkaa klo 18 Annukka Lindin luennolla vitamiineista ja niiden imeytymisestä ja jatkuu kahvien ja pienen purtavan jälkeen saunomisella. Voit myös osallistua vain luennolle tai saunaan. Varmista paikkasi ilmoittautumalla Parkin vastaanottoon.

23.8. Tutustuminen vesihiihtoon – Niihaman vesihiihtokeskus klo 17–19.30

Haluatko liitää veden päällä tukka hulmuten ja tuuli korvissa tuivertaen? Tule Niihamaan kokeilemaan vesihiihtoa Lammin sisarusten opastuksella. Hintaan (10e) sisältyy opastus sekä makkarat ja juomat. Sitovat ilmoittautumiset Cityn, Hermian tai Parkin vastaanottoon.

31.8. GoGon golfkilpailut – Nokian RiverGolf klo 13-

Aika pakata bägi täyteen tarkkoja mailoja ja suunnata GoGon perinteisiin golfkilpailuihin. Yhteislähto golfkilpailuihin klo 13.00. Ilmoittautuessasi maksa Green Fee -maksu GoGo Parkin vastaanottoon. Green Fee 50 €, NRG kausimaksun maksanut – Green Fee 15€, NRG jäsen – Green Fee 35 €. GoGolta eväät ja hyvät palkinnot. Sitovat ilmoittautumiset GoGo Parkin vastaanottoon. Paikkoja rajoitetusti!

23.9. Tampereen puolimaraton

Nyt on aika testata omaa kanttia ja kestävyyttä Tampereen puolimaratonilla. Kesätreenit on hyvä päättää tähän suurtapahtumaan, johon osallistuminen varmasti tuo hyvän miehen. GoGon jäsenet voivat osallistua puolimaratonille erikoishintaan 25e! Ilmoittautuminen Cityn, Hermian tai Parkin vastaanottoon viimeistään 16.9.

Kesätapahtumissa on mistä valita! Kysy lisätietoja vastaanotoista ja muista ilmoittautua tapahtumiin!

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.