Kimberly Shah vierailee GoGolla

Kimberly Shah on amerikkalainen menestynyt triathlonisti sekä triathlon- ja maratonvalmentaja. Hän on myös Star Trac –laitesarjan coach-hahmo, eli ohjaa ja motivoi treeniäsi aerobisten laitteiden näytöllä GoGo Pakissa ja Hermiassa. Tällä kaudella Kimberly on mukana Rev3 Triathlon joukkueessa, joka kilpailee ympäri Eurooppaa, Aasiaa sekä Pohjois- ja Väli-Amerikkaa. Kilpailemisen ja valmentamisen ohella hän ohjaa ryhmäliikuntaa Chicagossa.

Tästä linkistä voit katsoa You Tubesta videon Kimberlystä Star Trac Coachina. Halutessasi voit myös lukea lisää Kimberlystä hänen kotisivuiltaan.

Kimberly GoGolla 14-15.8.

Kimberly ohjaa tiistaina ja keskiviikkona GoGon jäsenille tunteja, kuten spinningiä ja venyttelyä. Hän antaa myös näytetunteja maailmalla suositusta Tabatasta! Tabata löytyy uutuutena GoGon syyslukkarista, joten nyt kannattaa ottaa tilaisuudesta kiinni päästä ennalta uutuustunnin makuun. Tabata on intervalliharjoitteluun perustuva tunti jossa liikettä tehdään 20 sekuntia täysillä, minkä jälken on 10 sekunnin tauko.

Tämän lisäksi kannattaa osallistua juoksumattotunnille, jolla Kimberly opastaa entistä tehokkaampaan ja motivoivampaan juoksumattojen käyttöön. Kannattaa käydä myös kokeilemassa jo valmiiksi juoksumattojen coach-toimintoa!

Tiistaina 14.8. GoGo Parkissa:

 • 9.00 Tabata kuntosalilla (Nopeatempoista intervalliharjoittelua kuntosalilla)
 • 11.15 Tabata yläsalissa (Nopeatempoista intervalliharjoittelua, tule tutustumaan!)
 • 17.00 Kimberly kuntosalilla
 • 18.00 Spinning

Keskiviikkona 15.8. GoGo Cityssä:

 • 8.00 Spinning
 • 9.15 Tabata alasalissa
 • 11.15 Venyttely/Rentoutus

Keskiviikkona 15.8. GoGo Hermiassa:

 • 15.00 Tule tutustumaan GoGo Hermian juoksumattoihin ja pyöriin. Kimberly antaa hyviä treenivinkkejä harjoitteluun!
 • 15.30 Tabata kuntosalilla
 • 17.30 Tabata Sinisessä salissa
 • 18.30 Spinning
Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.