P-Hämpin ilmainen pysäköinti GoGo Cityn asiakkaille – Ohjeet

Tiesitkö, että saat pysäköidä P-Hämppiin tunniksi ilmaiseksi kun käyt treenaamassa GoGo Cityssä? Pysäköiminen on helppoa ja kätevää. Nyt GoGo Cityyn meneminen on helpompaa kuin koskaan. Pysäköintipaikan löytäminen keskustassa voi olla vaikeaa, mutta P-Hämpissä on aina tilaa. Käytä etu hyväksesi ja saavu GoGo Cityyn autollasi. Hissillä pääsee suoraan P-Hämpistä GoGo Cityyn, joten pysyt kuivana säästä riippumatta. 

1. Aja sisään ja ota parkkilippu automaatista

IMG_6587 IMG_6590

2. GoGo Cityyn pääset tästä parkkipaikan uloskäynnistä

IMG_6591

3. Pyydä GoGo Cityn vastaanotosta P-Etu-kortti, jolla saat tunnin ilmaisen pysäköinnin.

IMG_6592

IMG_6596
Vasemmalla on P-Etu-kortti ja oikealla sisäänkäynniltä saatu parkkilippu.

4. P-Etu-lipukkeen takaa löydät käyttöohjeet: syötä maksuautomaattiin ensin parkkilipuke, jonka sait tullessasi parkkihalliin. Sen jälkeen syötä P-Etu-kortti. P-Etu kortti hyvittää tunnin pysäköinnin. Muista ottaa kuitattu parkkilipuke mukaan.

IMG_6599
Syötä ensin parkkilipuke automaatiin.
IMG_6600
Automaatti kertoo kuinka paljon maksettavaa on kertynyt.
IMG_6601
Syötä P-Etu-kortti.
IMG_6602
P-Etu-kortti hyvittää tunnin pysäköinnin.
IMG_6603
Ota kuitattu parkkilipuke mukaasi.

5. Syötä parkkilipuke automaattiin ajaessasi ulos.

IMG_6604

Tervetuloa uudestaan! GoGo Cityyn treenaamaan tuleminen ei ole ikinä ollut näin helppoa. Tunnin ylittävältä osuudelta pysäköinti on jäsenen omavastuuna normaalihintainen. Esim. seuraavat 25min 1€. Lisää tietoa pysäköintihinnoista täältä. Jos sinulle jäi kysyttävää pysäköinnistä, kysy neuvoa GoGon Facebook-sivuilta, blogista tai vastaanotosta.

Takaisin

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään kommentoidaksesi.