Mitä kuuluu GoGon syksyyn?

GoGon aikataulut vaihtuvat maanantaina 29.8. Aukioloajat laajenevat ja ryhmäliikuntatunnit lisääntyvät!
Aukioloajat ovat vaihtuneet lauantain ja sunnuntain osalta sekä GoGo Cityssä että GoGo Parkissa. GoGo Park on avoinna lauantaisin klo 20 asti. Sunnuntaisin GoGo City avaa ovensa jo klo 9.
Ryhmäliikuntatarjonnasta löytyvät sekä tutut, suositut GoGon omat tunnit kuten teräspakarat, muokkaus, GoGo Ballet, GoGo Pilates ym. sekä kaikki Les Mills -tunnit! Lisäksi olemme lisänneet tarjontaa paljon yoga- ja kehonhuoltopuolelle kovan kysynnän vuoksi. Uusia yoga-tunteja ovat mm. Power Yoga, jossa edetään liikkeestä toiseen nopeaan tahtiin voimaa painottaen sekä Flow yoga, jossa liikkeet yhdistyvät toisiinsa ihanaan flow-tapaan! Muita kehonhuoltouutuuksia ovat syvävenyttely sekä erilaiset GoGo Yoga ja GoGo Pilates -tunnit, joita on lisätty nyt syksyn aikatauluihin.
pilates_vaaka
Sisäpyöräilytarjontaan on tulossa Les Mills -uutuus: HIIT -treeni SPRINT. Tältä tunnilta ei vauhtia ja hikeä puutu! Spinning -tarjonnasta löytyy nyt myös Spinning Voima -tunti, jossa keskitytään voiman tuottoon isoja vastuksia käyttäen.
Tanssitunteihin on lisätty Zumba -tunteja sekä tulossa on lukuisia kursseja, joihin ilmoittaudutaan erikseen kuten burleski ja Fiesta Dominica!
Kuntosalitunteja lisätään entisestään ja suosittuja WOW, eli Workout Of the Week -tunteja lisätään myös salin puolelle. Niska-hartiatreenit ja kiinteytystreenit jatkavat suosiotaan ja myös tehokkaita kuntosali circuit -tunteja on lisätty.

Pienryhmäpuolelle on tulossa tutut Suurin Pudottaja, Pilates sekä tehokiinteytys-ryhmät, joissa treenataan kohti hyviä tuloksia personal trainerin avulla.
Mommy_kapea
Juuri synnyttäneille ja isomman vauvan kanssa treenaaville äideille on tulossa taas tuttu GoGo Mommy -kurssi ja uutuutena syksyllä treenataan myös odottavien äitien omassa ryhmässä. Siitä lisää tietoa tulossa pian.
Liikunnallista ja iloista syksyä!

Takaisin