Helpon kuntosaliharjoittelun vallankumous

BIOCIRCUIT™ tekee kuntosaliharjoittelun helpommaksi kuin koskaan aikaisemmin

GOGOn Talven 2019 uutuus BIOCIRCUIT™ -kiertoharjoittelu sopii jokaiselle kuntotasoon katsomatta. Harjoittelu on yksinkertaista, turvallista ja erittäin tehokasta. BIOCIRCUIT on uusi kiertoharjoittelumenetelmä, jonka avulla olet ovat koko ajan tietoinen harjoittelustasi ja saat parhaat harjoitustulokset. Liikkeet, kuorma, tahti ja palautusajat ovat kaikki valmiiksi integroituna ohjelmiin, jotka on suunniteltu räätälöidysti erityyppisille liikkujille. Tavoitteesi voi olla esimerkiksi painon pudottaminen, lihasvoiman kasvattaminen tai terve ikääntyminen.

Sopii kaikille – tuttu klisee lunastaa tällä kertaa lupauksensa

Niin monta kuin on liikkujaa, on syitä, mitkä vievät kuntoilemaan. Kaikki lajit eivät yksinkertaisesti sovi kaikille. Paitsi nyt. BIOCIRCUIT -kiertoharjoittelu mahdollistaa yksilöllisen harjoittelun, jonka avulla voit saavuttaa tavoitteesi lyhyessä ajassa BIODRIVE™-huipputeknologian ansiosta. Opastettu ohjelma tarjoaa kiehtovan harjoituskokemuksen, joka ei vaadi laitesäätöjä tai odotusaikaa. BIOCIRCUIT -kiertoharjoittelu sisältää kaiken, mitä tarvitset parhaaseen mahdolliseen lihasaktivointiin. Harjoittelu on nopeaa ja tehokasta, ja harjoitusohjelma on aina valmiina sinua varten.

START MOVING – ALOITA LIIKKUMINEN

Lisää energiaa ja kohota mielialaa kasvattamalla lihasvoimaa ja parantamalla ryhtiä.

LOSE WEIGHT – PUDOTA PAINOA

Kiihdytä aineenvaihduntaa sekä hoikistu polttamalla enemmän kaloreita ja lisäämällä lihasvoimaa.

TONE YOUR BODY – KIINTEYTÄ VARTALOASI

Näytä hyvältä ja voi paremmin parantamalla lihastasapainoa ja ryhtiä, vahvistamalla tukilihaksia ja lisäämällä notkeutta.

STAY YOUNG – PYSY NUORENA

Paranna elämänlaatua turvallisen voimaharjoitteluohjelman avulla, josta hyötyy lihakset, luusto, energiataso ja mieliala.

BOOST PERFORMANCE – TEHOSTA SUORITUSKYKYÄ

Lisää urheilullista suorituskykyä, paranna lihasvoimaa ja herätä kilpailuvietti korkean intensiteetin harjoittelulla.

Kuinka se toimii?

  1. Valitse ohjelma ja säädä harjoitustasoa ja asetuksia ohjaajasi kanssa
  2. Kirjaudu UNITY SELF -päätteelle
  3. Ohjelma opastaa sinut ensimmäiselle laitteelle
  4. Asetukset ovat valmiina jokaisella laitteella
  5. Harjoitus päättyy kahden kierroksen jälkeen ja tulokset ovat heti nähtävillä

BIOCIRCUIT -opastukset GOGO Parkissa 2.1.2019 alkaen

Pidämme GOGO Parkissa jäsenille maksuttomia opastuksia, jossa käymme läpi jokaiselle omat säädöt ja valitsemme sopivan ohjelman, jonka jälkeen voit tulla treenaamaan ohjelmaasi Sinulle sopivaan aikaan! Tämän helpommaksi ei treenaaminen ja tulosten saaminen tule! Katso opastusajat täältä

Takaisin