GOGOn syksy 10.9. alkaen

Tulossa erittäin tapahtumarikas ja uutuuksia sisältävä syksy
Toivottavasti kesäsi on sujunut hyvin ja nyt et malta päästä takaisin treenirutiineihisi. Kaikki suositut lajit ja tunnit jatkuvat normaaliin tapaan kuten Hopealenkkareiden (yli 70v.) ja senioriittojen (yli 60v.) -ryhmät. Hopealenkkarit aloittavat poikkeuksellisesti treenit jo 3.9. alkaen. Splash -vesijuomppa jatkuu taas syksyn lukkarissa Ilveksen uima-altaalla. (Muistathan varata tälle tunnille paikkasi varausjärjestelmästämme etukäteen ja peruuttaa jos et pääsekään paikalle ajoissa.) Hyvät Herrat jatkuvat taas syksyn lukkarissa. GOGO Mommyt jatkuvat entisillä paikoillaan, mutta olemme lisänneet mommyille mahdollisuuden tulla GOGO Cityyn PiYo -tunnille jonne voi poikkeuksellisesti ottaa vauvan mukaan kantokopassa. (Huomaa vauvan kuva lukkarissa tunnin kohdalla.) Tunti on silti kaikille muillekin kuin mommyille avoin. Kestosuosikkien lisäksi olemme tänä syksynä lisänneet normaalia enemmän uutuuslajeja, jotka ovat nyt hittejä maailmalla. Toivomme että nämä uutuuslajit ovat tulleet jäädäkseen!
 
Upeita syksyn uutuuksia mm.
  • PiYo on kiinteyttävä ja tehokas tunti joka sopii kaikille. Tunnilla yhdistetään Pilateksen virtaavaa liikekieli jooga-asentoihin pysyen kokoajan liikkeessä! Tunti kehittää sekä voimaa, aerobista -kuntoa että liikkuvuutta. Katso video.
  • BOOTY & BARRE -tunnilla keskitytään treenaamaan pakaraa ryhdikkäässä asennossa tangosta hellästi kiinni pitäen. Tällä fysioterapeutin ohjaamalla tunnilla kehität niin liikkuvuutta, tasapainoa kuin lihastasapainoa!
  • DANCEFUSION -tunti koostuu räväyttävästä kombinaatiosta nykytanssia ja jazzia. Tämä tunti sopii erityisesti vähän haastetta kaipaaville ja tanssista nauttiville.
  • X-BODY – Onko tavoitteenasi leveämpi selkä, pyöreämmät olkapäät, kookkaammat rintalihakset vai kokonaisuudessaan atleettisempi vartalo? X-Body –tunti on ohjattu kuntosalitreeni, jossa tehdään töitä lihaksikkaamman, X-mallisen vartalon eteen. Treenin aihealue vaihtelee viikoittain: alavartalo, rinta + vatsa, olkapää + ojentaja tai selkä + hauis. Treenien aiheet löydät kuntosalisi ilmoitustaululta sekä nettiaikataulusta klikkaamalla tuntia. Tunti sopii kaikille ja pienryhmäkoon ansiosta saat myös henkilökohtaista opastusta!
  • AFROFITNESS – kurssi on kaikille suunniteltu tanssillinen hauska ja hikinen treeni afrikkalaisen musiikin tahdissa. Tämä tunti polttaa kaloreita ja parantaa lihaskuntoasi huomaamattasi! Ohjaajana ghanalainen Eben.
  • ACROSTRETCH -kurssilla käytetään hyväksi perus acrotekniikoita ja venytellään erilaisia venyttelytekniikoita kokeilemalla. Tavoitteenasi voi olla esim spagaatti tai silta.
  • THE TRIP -tunneilla alkaa uusi ohjelma 14 “Kairos” ensi viikolla 27.8. alkaen. Uusi ohjelma korkataan maanantaina ensimmäisenä Suomessa Tripatonilla eli THE TRIP maratonilla! Katso video.

Uutuus tunnit olemme merkanneet lukkariin tähdellä! 

Katso tästä uudet lukkarit.

 

Ps. Tulossa myös kivoja tapahtumia läpi syksyn kuten SoulDance -workshop, Squash haltuun -tunteja, Halloween Fight Night, Kaamostanssit ja paljon muuta!

Takaisin