Kuntosaliohjelma

Hyödynnä GOGOn kuntosaliohjelma!

Tuleeko sinulle salilla joskus epävarma olo siitä, mitä siellä pitäisi tehdä? Tai käytkö pelkästään ryhmäliikunnassa siksi, ettet yksinkertaisesti tiedä, mitä salilla kannattaisi tehdä? Salilla käyminen ilman tavoitteita tai kuntosaliohjelmaa saattaa joskus olla myös hieman tylsää ja treeni menee helposti siihen, kun pohtii mitä liikkeitä tekee tai treenistä puuttuu loogisuus. Valmiin saliohjelman kanssa treeniaika tulee käytettyä tehokkaasti ja kuntosalitreenistä saa mahdollisimman paljon irti!

Jos kuulosti tutulta, sinun kannattaa hyödyntää GOGOn jäsenyyteen kuuluva, lisämaksuton kuntosaliohjelma, jonka avulla pääset helposti mukaan salitreenin ihmeelliseen maailmaan! Kuntosaleillamme on päivittäin paikalla kuntosaliohjaaja, joka auttaa liikkeiden ja laitteiden kanssa, salitreenien aloittamisessa, tavoitteiden asettamisessa ja harjoittelun kehittämisessä ilman lisämaksua.

GOGO SALIOHJELMA -tunnilla käydään läpi 7 liikkeen koko vartalon kattava kuntosaliohjelma ja kirjoitetaan se liikkeineen, tekniikoineen ja säätöineen paperille. Tunnin jälkeen sinulla on valmis saliohjelma, jota osaat ja uskallat toteuttaa jatkossa itsenäisestikin! Suosittelemme tuntia kaikille, joille kuntosaliharjoittelu ei ole ennestään tuttua tai saliharjoittelusta on pitkä tauko. Tunti pyörii keskuksissa seuraavasti:

Kuntosaliohjelman teko (55 min)

GOGO Hermia: ti klo 18.00
GOGO Park: ti klo 17.00
GOGO City: ma klo 19.00

GOGO Hermian kuntosalivastaava on Emmi, joka kertoo meille hieman lisää siitä, miten kuntosaliohjelmat GOGOlla toimivat.

Emmi, kuka olet ja kauanko olet ollut GOGO Hermiassa?

Olen valmistunut Liikuntaneuvojaksi vuosi sitten Suomen Urheiluopistolta ja tällä hetkellä opiskelen myös Haaga-Heliassa Liikunnanohjaajaksi. Aloitin työt GOGO Hermiassa suurin piirtein vuosi sitten. Viimeisen vuoden opinnoissani keskityn enemmän terveysliikuntaan.

GOGO:lla ohjaan monipuolisesti erilaisia tunteja; ryhmäliikuntaa, kuntosalitunteja ja kehonhuoltoa/venyttelyä. Lajitietämys on laaja ja on mukava päästä ohjaamaan todella erilaisia tunteja joka viikko!

Miksi kuntosaliohjelma kannattaa tehdä?

Valmiilla kuntosaliohjelmalla salitreeni tulee tehtyä tehokkaasti. Tunnilla käydään läpi liikkeet ja laitteet ja silloin treenaaminen on turvallista, kun tietää mitä tekee. Ohjelma on monipuolinen ja sisältää koko kropalle suunnattuja liikkeitä.

Mitä GOGOn kuntosaliohjelmassa tehdään?

Tunti toteutetaan pienryhmässä (max 8 hlö) ja se alkaa GOGO:n vastaanoton edestä. Porukalla käymme tarkasti läpi jokaisen liikkeen. Jokainen voi tehdä muutaman sarjan ja toiston, jotta saadaan katsottua säädöt oikein kaikille. Porukalla on mukavampi treenata ja tutustua laitteisiin!

Kuinka monta kertaa kuntosaliohjelman tekoon voi osallistua?

Kuntosaliohjelmaan osallistumiseen kerta riittää hyvin. Tunnilla saa perehdytyksen saliohjelman treenaamiseen ja lopussa saa infoa siitä, miten voit edetä harjoittelun kanssa jatkossa. Mutta jos kuntosalimaailma on vieras ja vielä kerta ei riittänyt tutustumiseen, totta kai saa tulla monta kertaa tunnille perehtymään. Nähdään salilla ja kuntosaliohjelman teossa!

Emmi

Kuvassa GOGO Hermian kuntosaliohjaaja Emmi.

Takaisin