Jooga Tampere

JOOGA – KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIA

Joogan aloittaaksesi sinun ei tarvitse olla kokenut liikkuja. Helpot ja virkistävät tunnit arjesta palautumiseen sopivat erinomaisesti myös harrastuksen aloittavalle. Jooga sopii sekä naisille, että miehille.

Joogan vahvuus on sen kokonaisvaltaisuus: samassa paketissa saat sekä kehon, että mielen hyvinvointia. Joogalla parannat liikkuvuutta, notkeutta, tasapainoa ja ryhtiä. Lisäksi joogalla saat lempeästi, mutta tehokkaasti energian virtaamaan kehossasi. Joogatunnilla pääset myös rauhoittumaan kiireisen arjen keskeltä, opit läsnäoloa. Joogaharjoituksen jälkeen mieli on tyyni ja rauhallinen.

Joogalla sanotaan olevan monia terveyshyötyjä. Esimerkiksi joogan tiettyjen harjoitusten sanotaan edistävän ruoansulatusta, ja auttavan pitämään ruokahalua kurissa. Joogan liikkeisiin yhdistyvät hengitysharjoitukset aktivoivat parasympaattista hermostoa, ja näin joogaharjoitus auttaa vähentämään stressihormonien määrää elimistössäsi. Jooga auttaa rentoutumaan ja on hyvä keino stressin hillitsemiseen.

Janette 32v:

”Minulla oli ennen lonkka- ja selkäongelmia. Säännöllisen joogan aloitettuani ne ovat jääneet historiaan. Eniten GOGOlla tykkään Yin -joogasta.”

Jooga Tampereen GOGOlla

Tutustu GOGOn joogatarjontaan! Tiesitkö muuten, että ohjattujen tuntien valikoima on GOGOlla maan kattavin, joten kannattaa tutustua myös muihin kehon ja mielen tunteihin, joista lisää myöhemmin tässä kirjoituksessa. Edullisella kuukausimaksulla saat käyttöösi yli 250 ohjattua tuntia viikossa, mukaan lukien kaikki muut täyden palvelun keskusten palvelut. GOGO on mukavuudenhaluisen liikkujan valinta, sillä tarjoamme sinulle ilmaisen pysäköinnin treenisi ajaksi myös keskustassa, ja esim. GOGO Cityyn pääset kuivin jaloin suoraan lämpimästä parkkihallista. 

ASTANGA YOGA Astanga Yoga on kehoa muokkaava fyysinen, energisoiva ja meditatiivinen harjoitus, jonka tärkein elementti on hengitys. Harjoitus yhdistää liikkeen ja jooga-asennot, joilla jokaisella on omat vaikutuksensa

GOGO YOGA Kehonhuoltoa parhaimillaan. Tunnilla venytetään kehon eri lihaksia jolloin vartalo saadaan vetreäksi. Virkistää mieltä ja kroppaa.

UUTUUS: LÄMPÖTUNNIT GOGO Cityssä, Tampereen keskustassa: Lämpötuntien sisältö pysyy samana kuin tavallisellakin tunnilla, mutta lämpötila auttaa aineenvaihduntaa ja pitää lihakset, jänteet, nivelet, ja nivelsiteet lämpiminä ja joustavina, ja antaa sydänlihakselle sopivaa haastetta. Otathan lämpötunneille aina mukaan myös ison pyyhkeen.   

LÄMPÖYOGA 90min Ensin aktiivisempaa yogaa (esim. Astanga ja Flow), sen jälkeen 30 min osuus rauhallisempia, pidempiä venytyksiä.

YIN YOGA Keskitytään omaan kehoon ja hengitykseen rauhallisia syvävenytyksiä tehden.

YOGALATES sisältää tasapainoa ja voimaa. Tunti yhdistelee pilateksen ja yogan keskivartaloa vahvistavia liikkeitä sekä kehon liikkuvuutta.

LESMILLS BODYBALANCE™ Ainutlaatuinen yhdistelmä joogaa, pilatesta ja tai chita. Sisältää mm. vartalon kiertoja ja venytyksiä. Salli kehosi ja mielesi saavuttaa tasapaino. Katso video >>

PiYo GOGOn syksyn yksi uutuuksista, PiYo, on kiinteyttävä ja tehokas tunti joka sopii kaikille. Tunnilla yhdistetään Pilateksen virtaavaa liikekieli jooga-asentoihin pysyen kokoajan liikkeessä! Tunti on saavuttanut suuren suosion Amerikassa.

Jutta 33v:

”Kiireisien ruuhkavuosien keskellä tykkään vastapainona rauhoittua lempeillä BODYBALANCE -tunneilla. Perjantai aamun BODYBALANCE -tunti on myös yksi suosikeistani, koska silloin koko päivä lähtee hyvin käyntiin!”

Joogaa ja kehonhuoltoa

Joogan lisäksi GOGO tarjoaa runsaan määrän kehon ja mielen hyvinvointia tukevia tunteja. Tunnistat nämä tunnit aikataulussa violetista väristä. Tutustu tuntikuvauksiin seuraavissa kappaleissa.

LIIKKUVUUS/VENYTTELY Jokaisen kuntoilijan lihashuoltoon kuuluva tunti. Vähentää lihasten vahingoittumisriskiä, jäykkyyttä ja lihaskipuja. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineinä Foam rollereita, highrollereita ja hierontapalloja.

POWER PILATES liikkeet tehdään omaan tahtiin ohjaajan ohjeiden mukaan. Tunnilla on yksi lämmittelyliike ja n. 6-8 liikettä sekä loppurentoutus. Haasta tasapainoa, syviä lihaksia, kestovoimaa, hapenottokykyä ja venyvyyttä rennossa ilmapiirissä musiikin säestyksellä. Sopii kaikille.

GOGO PILATES Kehittää voimaa ja notkeutta, kiinteyttää vartaloa sekä parantaa ryhtiä, hengittämistä, keskittymiskykyä ja koordinaatiota. Korjaa myös lihasten epätasapainoa.

Uutuus: HIGH ROLLER -putkirullailu perustuu faskian hierontaan ja dynaamiseen liikkuvuuden kehittämiseen. Rullalla voidaan parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä pehmittää pehmytkudoksia. Kun kiinnittyneet faskiat avataan ja lyhentyneet lihakset palautetaan normaaliin pituuteensa, liikkuvuus, liikeradat ja kehon taloudellisuus paranevat. HighRoller -tunnilla saat avattua koko kehosi kireydet! Tunnin jälkeen kehosi on selkeästi rentoutuneempi, mutta samalla hyvin energisoitunut. Huomaat stressin vähentymisen ja opit rullaustekniikat, joiden avulla pystyt hoitamaan itseäsi helposti ja tehokkaasti. Tunnilla käytetään HighRoller -putkirullaa yhdessä muiden liikkuvuusharjoitteiden kanssa.

Psst… Sinua saattaa kiinnostaa myös: Vahvistava ja rentouttava kotijooga,  Astangajoogan peruskurssi 17.11.2018 klo 10-12.

 

Takaisin