Kevätlukkari on täällä!

Uusi kevätlukkari alkaa huhtikuun alussa

Vaihdamme GOGOlla nykyään lukkarit 4 kertaa vuodessa, jolloin pystymme lisäämään uutuuksia entistä nopeammin ja paremmin! Kevätlukkarit ovat voimassa 1.4.-16.6. Löydät ne täältä.

Kysyimme GOGOn instagramissa ”haluatko rasvanpoltto -tunnin uuteen lukkariin” Ja yli 80% vastaajista halusi joten saimme uuteen lukkariin kaksi rasvanpoltto -tuntia!

Spinning kestävyys -tuntien vastapainoksi Cityn lauantaista löytyy nyt FIT Spinning -tunti mikä tulee sanoista Functional Interval Training! Tunnilla käytetään käsipainoja intervalli -teemaisen tunnin lisämausteena! Tervetuloa!

Uutuus PiYo -tunnit löytyvät myös GOGO Citystä. Treenissä yhdistetään lihaskunto-/sykettä nostavia kappaleita joogapainoitteisten kappaleiden kanssa. Tunnilla tulee mukavasti hiki!

GOGO Parkissa uusin The TRIP -tunti numero 16 ”NEW YORK” lanseerataan ma 18.3! Kaikissa muissa Les Mills -tunneissa uudet ohjelmat ovat juuri alkaneet! Tervetuloa kokeilemaan uusia lajeja!

Mikäli et ole vielä päässyt Biocircuitin (kuntosali kiertoharjoittelu) makuun on nyt sen aika! Maaliskuussa vielä opastuksia on ma-to klo 9, 12, 15, 18 ja pe 9, 12, 15 ja la 12, mutta uudessa lukkarissa opastukset vähenevät ma-to 12 ja 18, pe 9 ja 12 sekä la 10 ja 12. Opastukseen osallistumisen jälkeen voit tulla treenaamaan Biocircuittiin koska vain! Biocircuit ohjelmia on tällähetkellä viisi erilaista joista varmasti löytyy myös Sinulle haastetta! Sinun ei myöskään tarvitse odottaa laitteelle pääsyä, säätää laitetta tai kurkottaa käden sijoihin tai painoihin. Kaikki sujuu automaattisesti.

Huhtikuussa aloitamme kahdeksan viikon Biocircuit -kesähaasteen GOGO Parkissa, jossa teemme kurssin alussa ja lopussa voimatasotestit. Sitoudut treenaamaan vähintään kaksi kertaa viikossa kaksi kierrosta. Jäsenille haaste on ilmainen. Lisätietoja tulossa pian. Haasta mukaan ystäväsi!

Pienryhmiä on tulossa keväälle paljon!

  • Juoksukoulu alkaa heti huhtikuun alussa! Omat ryhmät hölkkääjille ja juoksijoille. Lähtö GOGO Parkista.
  • Suosittu fysioterapeutin ohjaama Strong and Toned alkaa myös heti huhtikuun alussa niille, jotka kaipaavat salitreeniin enemmän haastetta ja tuloksia.
  • Terve Selkä sopii kaikille selän hyvinvoinnista että selkävaivojen ennaltaehkäisystä kiinnostuneille.

Tapahtumia pidetään myös keväällä paljon! Perinteeksi muodostunut toisen pääsiäispäivän tanssimaraton pidetään myös tänä vuonna. Tervetuloa mukaan!

GOGO City täyttää jo 15 -vuotta ja sen kunniaksi GOGO JÄSENPARTYT pidetäänkin 29.5. GOGO Cityssä! Save the date!

Suosittu tenniskurssi pidetään perinteisesti toukokuun viimeisellä viikolla ma 27. ja ti 28.5.

24.7. pidetään Tammer Golfissa kaikille avoin GOGO goes Sport Golf -tapahtuma! Perinteiset GOGO golf-kisat pidetään todennäköisesti 17.7. Nokian River golffissa.

Kevät tekee tulojaan ja GOGO Cityn upea Muscle Beach -terassikuntosali avataankin jo 29.4. Siitä eteenpäin torstain vatsa-selkä ja HIIT -tunnit pidetään ulkona sään salliessa!

Kiitos kun jaksoit lukea loppuun asti! 🙂 Ihanaa kevättä Sinulle ja nähdään GOGOlla! 

<3: Julia ja Vuokko

Takaisin