VALOKATALYYSI- PINNOITE KAIKISSA GOGO LIIKUNTAKESKUKSISSA

GOGO Parkin, Cityn ja Hermian pinnat ja kaikki välineet on nyt pinnoitettu Nanoksi Finland Oy:n fotonit -pinnoitteella.

Pinnoite tappaa kaikki bakteerit ja virukset kuntosalin kosketuspinnoilta 99,99%:sesti ja sen teho kestää yli vuoden. Virusten leviämistä laitteiden kahvoista ja muilta kosketuspinnoilta ei siis enää tarvitse pelätä!

Valo aktivoi katalyysipinnoitteen. Pinnoite siis aktivoituu valon ja ilmassa olevan vesihöyryn avulla, jolloin muodostuu reaktiivisia happiyhdisteitä. Happiyhdisteet reagoivat pinnalla olevien mikrobien ja VOC-yhdisteiden kanssa ja hajottavat ne vedeksi ja hiilidioksidiksi.

Valokatalyysipinnoite takaa laadukkaan hygieniatason ja estää virusten ja tautien leviämistä. Tämän vuoksi pintojen desinfiointi ei ole enää välttämätöntä. Omat hikiläiskät täytyy silti pyyhkiä myös jatkossa laitteista.

Suuremmat bakteeripesäkkeiden lähteet, kuten ovenkahvat ja wc-tilatkin ovat myös pinnoitettu ja säilyvät näin hygienisempinä. Jopa kovassa kulutuksessa olevat juoksumatot on pinnoitettu. Pinnoite ei ole tahmea tai liukas, joten ei huolta, voit juosta ilman pelkoa.

Samalla pinnoitteella on pinnoitettu mm. Tampereen uudet raitiovaunut, Särkänniemen huvipuisto, Näsinneula, Vapriikki, Tampereen Teatteri ja paljon muita. Myös Dubain lentokenttä tullaan pian pinnoittamaan samalla pinnoitteella.

Olemme GOGOlla tästä todella innostuneita ja toivottavasti olet sinäkin!

Takaisin