fbpx
VAHVISTA JA KASVATA ALAKROPPAA

GOGO Citystä löydät upean Booty Studion uusine kuntosalilaitteineen! Booty Studio on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vahvistaa ja kasvattaa alavartalon ja erityisesti pakaroiden lihaksia. GOGO Park saa myös oman upean Booty Studionsa tammi-helmikuussa 2023!

 

GOGO CITYN BOOTY STUDION LAITTEET

– Superleveä Hack-kyykkylaite, joka mahdollistaa kapeiden jalka-asentojen lisäksi leveät sumoasennot ja vastuskuminauhojen hyödyntämisen

– Seisten tehtävä abductor- eli loitonnuslaite erityisesti keskimmäisen ja pienen pakaralihaksen vahvistamista varten

– Monipuolinen Smith-laite erilaisia askelkyykky-, kyykky-, lantionnostovariaatioita varten

– Reisikoukistus maaten takareiden vahvistamiseksi

– Pakaroiden kasvattamisen kuningaslaite Glute Drive eli lantionnosto, joka on siirretty Booty Studioon kuntosalin puolelta

– Koko jalkojen takaosaston lihaksia ja selänojentajalihaksistoa vahvistava Reverse hyper

– Runsas kahvakuulavalikoima aina 32 kilogrammaan saakka

– Minikuminauhoja eli lenkin muotoisia vastuskuminauhoja pakaroiden hermottamisen ja tuntuman löytämisen helpottamiseksi

– Voimakuminauhoja, joita voi kiinnittää laitteisiin haastamaan ja tehostamaan pakaran huippusupistusta liikkeiden yläasennossa

 

Booty Studio toimii kuntosalin jatkeena, joten siellä voi treenata omatoimisesti milloin vain, kun studio ei ole ryhmän käytössä.

OHJATTUJA TUNTEJA

Booty Studiossa järjestetään ammattilaisten ohjaamia eri mittaisia Booty –pakaratreenejä, joissa hyödynnetään Booty Studion moninaista välineistöä. Treenit ovat voimapainotteisia, eli ideana on treenata itselle haastavalla vastuksella säilyttäen hyvä suoritustekniikka ja ohjaten rasitusta pakaralle.

Booty-tunneille ovat tervetulleita kaikki naiset sekä miehet treenihistoriasta riippumatta. Koska studiotunneille otetaan kerrallaan maksimissaan noin 14 treenaajaa, ehtii ohjaaja opastaa jokaista osallistujaa myös henkilökohtaisesti. Ohjatuista treeneistä saa parhaat vinkit pyöreämpien pakaroiden tavoitteluun myös omiin treeneihin!

TERVETULOA GOGO CITYYN

GOGO City on viihtyisä ja erittäin hyvin varusteltu liikuntakeskus Tampereen keskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9 (6. krs). GOGO City on mukavuudenhaluisen liikkujan ykkösvalinta, sillä auton voit jättää P-Hämpin pysäköintihalliin, ja liikuntakeskukseen pääset kuivin jaloin hissillä parkkihallista. GOGOn jäsenille tarjoamme 1 h ilmaista parkkiaikaa treenin ajaksi. Myös ratikkalinja kulkee liikuntakeskuksen edestä!

GOGO Cityssä voit nauttia Tampereen ydinkeskustan sykkeestä upealla terassikuntosalilla tai rauhoittua työpäivän jälkeen lämpösalissa ihanilla body & mind -tunneilla. Lisäksi GOGO Citystä löydät hyvinvarustellun kuntosalin, 2 valoisaa ryhmäliikuntasalia, ilmajoogaliinat sekä infrapunasaunan.