fbpx

Kiinnostaako sinua ura kaupungin parhaassa porukassa? Vakuuta meidät kyvyilläsi ja kerro mitä osaat! Meillä on rekrytointi avoinna ja tarjolla työtä liikunta-alan huippuammattilaisille. Voit aina ottaa meihin yhteyttä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen:

rekry@gogo.fi

OSA-AIKAINEN VASTAANOTTOTYÖNTEKIJÄ

Haemme GOGOn ja GOGO Expressin vastaanottoon kokoaikaista työntekijää pitämään huolta asiakkaista parhaalla mahdollisella tavalla. Haemme tehtävään aurinkoista, positiivista ja omatoimista henkilöä jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Työnkuvaan kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen ja asiakkuuksien ja varauksien hoitaminen, kassan laskeminen ja tilitys, kahviomyynti, keskuksen avaaminen ja sulkeminen, työpisteen ja aulan järjestäminen ja siivoaminen, paperi- ja toimistotyöt sekä puhelinpalvelu. Tarjoamme Sinulle iloisen työyhteisön ja työilmapiirin sekä kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut työpaikkaetuna.

Työaika 2-3 työpvä / vko ma - su.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Hakemukset osoitteeseen varpu.janisniemi@gogo.fi.

 

LASTENHOITAJA GOGO KIDZ-PARKIIN

Haemme luotettavaa ja iloista palkallista lastenhoitajaa. Vuoroja on aamuisin ja iltaisin ma-la ja työstä maksetaan tuntityönä. Kysy lisätietoa tai laita hakemuksesi GOGO Parkin Club managerille Harrille osoitteeseen harri.ilvonen@gogo.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme lastenhoitajalle työpaikkaetuna kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut sekä iloisen työilmapiirin.

 

OHJAAJIA RYHMÄ- JA YKSILÖLIIKUNTAAN SEKÄ SPINNINGIIN

Oletko luova, sopivasti “hullu”, ulospäinsuuntautunut, esiintymistaitoinen, tuleva “tähti”? Etsimme sinunkaltaisiasi henkilöitä tiimiimme. Koulutamme sinut tarvittaessa. Teatteri- tai muu esiintymiskokemus katsotaan eduksi. Ota yhteyttä Päiviin: paivi.aholaita-maenpaa@gogo.fi.

 

 

 

 

REKRYTOINTIVASTAAVA

Vuokko Kronqvist
vuokko.kronqvist@gogo.fi