fbpx

Kiinnostaako sinua ura kaupungin parhaassa porukassa? Vakuuta meidät kyvyilläsi ja kerro mitä osaat! Meillä on rekrytointi avoinna ja tarjolla työtä liikunta-alan huippuammattilaisille. Voit aina ottaa meihin yhteyttä vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen:

rekry@gogo.fi

MARKKINOINTIVASTAAVA

Haemme GOGOlle innostunutta ja aktiivista markkinointivastaavaa, jolla on jo kokemusta alalta. Hallitset sekä isot kokonaisuudet että pysyt vauhdissa mukana nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Olet käyttänyt työssäsi asiakastietojärjestelmää, markkinoinnin automaatiotyökaluja tms. Toivomme sinulta ymmärrystä myös digimarkkinoinnista. Kokemus mm. graafisesta suunnittelusta, wp-osaamisesta ja myynnin johtamisesta lasketaan eduksi. Ilomielin otamme tiimiin mukaan henkilön, jolla on omaakin visiota GOGOn ja GOGO Expressin markkinoinnin kehittämiseen.

Pääpaino työssäsi on monikanavaisen markkinoinnin ideointi, koordinointi ja seuranta (yhdessä johdon ja kumppanien kanssa kanssa) sekä GOGO Liikuntakeskus Oy:ssä että GOGO Express Oy:ssä. Markkinointikampanjoiden lisäksi työnkuvaasi kuuluu mm. ulkomainonnan ja näkyvyyden järjestäminen, brändimarkkinoinnin hallinnointi sekä asiakas- ja sidosryhmäviestintä.

Tehtävässä toimit yhteistyössä mm.  GOGOn myyntivastaavan, graafikon ja markkinointitoimiston kanssa, ja raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle:

  • Mukavan ilmapiirin työskennellä liikunnan ja vapaa-ajan parissa
  • Mielenkiintoinen ja vastuullinen rooli kasvavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä
  • Vaihtelevat työajat
  • Työpisteen vaihteleva sijainti (GOGO Park, GOGO City, GOGO Hervanta ja silloin tällöin GOGO Express-kuntosalit)
  • Henkilökuntaedut yhteistyöyrityksissä
  • Kuntosali- ja liikuntapalvelut saman katon alla
  • Innostava tiimi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tai lisäkysymyksiä 12.6. mennessä osoitteeseen varpu.janisniemi@gogo.fi. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi sekä palkkatoiveesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään sopivan löydyttyä.

 

OHJAAJIA RYHMÄ- JA YKSILÖLIIKUNTAAN SEKÄ SPINNINGIIN

Oletko luova, sopivasti “hullu”, ulospäinsuuntautunut, esiintymistaitoinen, tuleva “tähti”? Etsimme sinunkaltaisiasi henkilöitä tiimiimme. Koulutamme sinut tarvittaessa. Teatteri- tai muu esiintymiskokemus katsotaan eduksi. Ota yhteyttä Karoon: karo@gogo.fi.

 

REKRYTOINTIVASTAAVAT

OHJAAJAT:
Vuokko Kronqvist

vuokko.kronqvist@gogo.fi

MUU HENKILÖKUNTA:
Jutta Rouvinen
jutta.rouvinen@gogo.fi