fbpx

GOGON JÄSENENÄ NAUTIT LIIKUNNAN RIEMUSTA JA HYVISTÄ PALVELUISTA!

 

GOGOn jäsenenä saat mahtavia etuja: käytössäsi on kaikki kolme GOGO Liikuntakeskusta sekä 13 GOGO Express -kuntosalia ympäri Suomen sekä yhteistyösalimme ulkomailla. Lisäksi saat käyttöösi GOGOn lukuisat jäsenedut!

Liikuntakeskuksissamme on yli 150 ohjattua ryhmäliikuntatuntia viikossa sekä ainoana Tampereella KAIKKI Les Mills™ -ryhmäliikuntatunnit! Kuntosalimme ovat isot ja laadukkaat pitäen sisällään uusimmalla teknologialla varustetut aerobiset lämmittelylaitteet sekä ensiluokkaiset painopakkalaitteet ja laaja valikoima vapaita painoja. Harjoitteluasi tukemaan voit liittyä pienryhmiimme tai osallistua ohjatuille kuntosalitunneille. GOGOn jäsenyyteen kuuluu myös GOGO Online -treenikirjasto, joka sisältää yli 100 suosituinta GOGO-treeniä. Kun siis haluat parasta, valitse GOGO!

Joustavien jäsenyysvaihtoehtojemme (päivä-, perhe-, opiskelija- ja yritysjäsenyys) ansiosta olemme varmoja, että löydämme Sinulle sopivan jäsenyyden. Meiltä löytyy myös ei-sitovia jäsenyyksiä ja jäsenyyden voi tarvittaessa siirtää toisen henkilön käyttöön tai tietyistä syistä tauottaa.

Alla hieman lisää ilmaisista palveluistamme ja muista eduista!

Nauti maittava puuro aamutreenisi jälkeen!

GOGO City ti & ke klo 8
GOGO Park pe klo 8
GOGO Hervanta pe klo 8

Tarjoamme pysäköintiedun treenisi yhteydessä!

GOGO Park: 2 h saman kiinteistön pysäköintitalossa hintaan 0,50 € per pysäköinti
GOGO City: 75 min P-Hämpissä, suora yhteys hissillä
GOGO Hervanta: 2 h pysäköintipaikat keskuksen edessä, sähköauton latausmahdollisuus

Tuo lapsesi valvottuun GOGO Lapsiparkkiin, kun tulet itse liikkumaan! Lastenhoidostamme löytyy lapsille usein samanikäistä seuraa ja monenlaista mielekästä tekemistä, kuten elokuvia, piirtämistä ja hauskoja leikkejä.

Ilmaisen lastenhoidon löydät GOGO Parkista ja GOGO Hervannasta.

AUKIOLOAJAT

GOGO Parkista löydät kaksi pelikenttää, joilla jäsenet voivat pelata niin usein kuin haluavat. Kysy vierailumaksulla pelaamisesta ja kentän varaamisesta lisää Parkin vastaanotosta, puh. 010 287 1400. Jäsenenä voit tehdä varauksen myös netistä tunniksi kerrallaan.

GOGO Parkissa toimii myös squashin ystävien mailahuolto

VARAA KENTTÄ

gogo express -kuntosalit, kuva salilta

GOGOn jäsenenä käytössäsi ovat myös kaikki 13 GOGO Express -salia Espoossa, Tampereella, Pirkkalassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Porissa, Nokialla ja Porvoossa.

TUTUSTU

GOGOn jäsen saa nauttia erityiskohtelusta myös liikuntakeskusten ulkopuolella. Muista pitää jäsenkorttisi aina mukana, ja käytä yhteistyöyritystemme tarjoamat upeat edut hyväksesi! GOGO suosittelee!

TUTUSTU

Kaikissa liikuntakeskuksissa pääset rentoutumaan löylyissä. GOGO Citystä löytyy myös infrapunasauna naisille sekä miehille. Saunojen päälläoloajat näet kunkin keskuksen omilta sivuilta.

Rentoudu jumpan tai salitreenin jälkeen hierontatuolissamme, jonka löydät GOGO Citystä. Lisäksi keskuksissamme on Roll Shape -hierontarullat, joilla huollat kehoasi treenin jälkeen.

GOGOn jäsenenä saat vapaasti käyttää Hervannassa sijaitsevaa GYM Anytime -kuntosalia, joka on avoinna 24/7! GYM Anytime avattiin tammikuussa 2023, ja mahdollistaa treenin mihin kellonaikaan tahansa.

OHJEET GYM ANYTIMEN KÄYTTÖÖN

GOGO Express -kuntosalien (Espoo, Turku, Tampere, Jyväskylä, Lahti, Pori, Nokia, Porvoo) lisäksi käytössäsi on Oulussa Liikuntakeskus Hukka, joka on korkeatasoinen yhteistyösalimme, ja jossa pääset GOGOn jäsenkortillasi treenaamaan kahdesti kuukaudessa.

GOGO kuuluu IHRSA (International Health, Racquet & Sportsclub Association) -järjestöön. Kaikki GOGO Liikuntakeskukset kuuluvat sen myötä kansainväliseen IHRSA Passport -järjestelmään, johon kuuluu yli 3 000 laadukasta liikuntakeskusta ja salia ympäri maailmaa! Se tarjoaa vierailuoikeuden muille IHRSA-keskusten jäsenille edullisempaan hintaan.

ETSI IHRSA-KESKUKSIA

LISÄPALVELUT

tyky_paiva_gogo_liikuntakeskus

SOLARIUM

Hanki kesäisen upea rusketus silloin kun haluat! Solariumit löydät GOGO Parkista ja GOGO Citystä. Solariumeissa on kasvotehostimet ja vartalotuulettimet. Ikäraja solariumiin on 18 vuotta.

Hinta jäsenille: 1 x 7 €, 5 x 25 € ja 10 x 45 €

Ei-jäsenille: 1 x 8 €, 5 x 30 € ja 10 x 52 €

KEHON-
KOOSTUMUS-
MITTAUS

Kehonkoostumusmittaus on ihanteellinen tapa seurata omaa kehitystä, sillä rasvan vaihtumista lihasmassaksi ei ainakaan vaaka yksin kerro. Mittaus suoritetaan vaatteet päällä ja paljain jaloin. Tulokset saat selkeänä, tulostettuna väriraporttina. Varaa aika: pt@gogo.fi

Hinta jäsenille:
25 €

Ei-jäsenille:
29 €

LUE LISÄÄ

PERSONAL TRAINING

Haluatko pudottaa painoa, harjoitella jotain erityistä tapahtumaa varten tai vain tunteja olosi paremmaksi? Personal Trainer opastaa, ohjaa, tsemppaa ja neuvoo sinut tavoitteisiisi. Personal Training -valmennus sopii kaikille iästä, kunnosta tai sukupuolesta riippumatta. Räätälöimme valmennuksen sisällön lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan.

LUE LISÄÄ

HIERONTA

Hieronta on tärkeä osa liikkuvan ihmisen lihashuoltoa. Voit rentoutua ammattitaitoisen hierojan käsittelyssä GOGO Cityssä ja GOGO Parkissa.

 

GOGO City

Urheiluhieroja Mirka Niininen.
Ajanvaraukset: 040 776 7628
60 min 40 €, 90 min 60 €. Vain jäsenille.

GOGO Park

Koulutettu hieroja Toni Puolanne
Ajanvaraukset:
tonipuolanne.com tai 040 680 6127