fbpx

YHDELLÄ JÄSENYYDELLÄ SAAT KAIKEN – JA ENEMMÄN!


Kaiken kattavalla GOGO-jäsenyydellä saat käyttöösi lukuisat palvelut ja edut, jotta saisit liikkumisestasi kaiken irti! Jäsentemme käytössä on mm. kolme GOGO Liikuntakeskusta palveluineen, 16 GOGO Express -salia ympäri Suomen, 24/7 auki olevat GYM Anytime -salit Hervannassa ja Varkaudessa sekä GOGOn lukuisat jäsenedut. Kun siis haluat parasta, valitse GOGO!

Tutustu tarkemmin, mitä kaikkea GOGOn jäsenyyteen kuuluu!

 

GOGOlla on Suomen kattavin ryhmäliikunta – yli 160 ohjattua tuntia viikossa sekä ainoana Tampereella kaikki Les Mills -lajit! Tuomme ensimmäisenä Suomeen uutuudet maailmalta, ja Les Mills -lajien lisäksi meillä on myös paljon GOGOn omia lajeja.  Valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan lajin, ohjaajat ja arkeesi sopivan ajan.

AIKATAULUT

Kuntosalimme ovat tilavat ja laadukkaat pitäen sisällään uusimmalla teknologialla varustetut aerobiset ja painopakkalaitteet, laaja valikoima vapaita painoja sekä esimerkiksi Biocircuit-älylaitejärjestelmä. GOGO Parkista ja Citystä löydät alavartalon treenaamiseen tarkoitetut upeat BOOTYSTUDIO & BOOTY PARK -treenitilat, ja GOGO Parkiin saimme tammikuussa 2024 upouuden toiminnallisen treenitila BUNKER'n!

TUTUSTU KUNTOSALEIHIMME

Järjestämme säännöllisesti erilaisia pienryhmiä erilaisiin treenitavoitteisiin ammattilaisten ohjauksessa. Lisäksi GOGOn kuntosaliohjaajat ovat paikalla kuntosaleillamme lähes joka päivä – auttamassa sinua! Kaikki pienryhmät ja kurssit näet alta.

PIENRYHMÄT JA KURSSIT

 

Tarjoamme treenisi ajaksi jäsenillemme seuraavat pysäköintiedut:

GOGO Park: 2 h saman kiinteistön pysäköintitalossa omavastuuhintaan 0,50 € per pysäköinti
GOGO City: 75 min maksutta P-Hämpissä, josta suora yhteys hissillä
GOGO Hervanta: 2 h pysäköintipaikat keskuksen edessä & sähköauton latausmahdollisuus

Kaikissa liikuntakeskuksissa pääset rentoutumaan saunan löylyissä. GOGO Citystä löydät myös infrapunasaunan naisille sekä miehille. Saunojen päälläoloajat näet kunkin keskuksen omilta sivuilta. Lisäksi voit huoltaa kehoasi treenin jälkeen erilaisissa hierontalaitteissamme (hierontatuoli, Roll Shape -rullat) kaikissa keskuksissamme.

Ota itsellesi hetki omaa aikaa ja tuo lapsesi GOGOn valvottuun lapsiparkkiin treenisi ajaksi! Lastenhoidot GOGO Parkissa ja Hervannassa, ja sieltä lapsellesi löytyy usein samanikäistä seuraa ja monenlaista mielekästä tekemistä, kuten elokuvia, piirtämistä ja hauskoja leikkejä.

AUKIOLOAJAT

GOGOn jäsenenä saat vapaasti käyttöösi myös kaikki 16 GOGO Express -kuntosalia Espoossa, Nokialla, Tampereella, Pirkkalassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Porissa, Porvoossa, Hyvinkäällä ja loppuvuodesta 2024 Kangasalla sekä Lohjalla. Lomamatkat tai työreissut eivät siis ole este treeneillesi!

TUTUSTU

Salille mihin kellonaikaan tahansa? No kyllä vain – GOGOn jäsenenä saat käyttöösi myös Hervannassa sekä Varkaudessa sijaitsevan GYM Anytimen, joka on avoinna 24/7. Käyttöoikeudesta voit kysyä lisää vastaanotoistamme!

TUTUSTU

GOGO Parkista löydät kaksi pelikenttää, joilla jäsenet voivat pelata niin usein kuin haluavat. Kysy vierailumaksulla pelaamisesta ja kentän varaamisesta lisää Parkin vastaanotosta! Jäsenenä voit tehdä varauksen myös netistä tunniksi kerrallaan.

VARAA KENTTÄ

GOGO on tunnettu lukuisista jäsenille suunnatuista, vaihtelevista tapahtumistaan: on lajikokeiluita, hyvinvointipäiviä, jumppamaratoneja ja vaikka mitä! Vuosittain järjestämme myös GOGOn legendaariset Jäsenbileet, joista ei hauskanpitoa puutu!

TUTUSTU TAPAHTUMIIN

Jäsenillemme on aina tarjolla ilmaista kahvia ja teetä kaikissa keskuksissamme! Lisäksi viikottain tarjoamme maksuttoman aamupuuron aamutunnin mukaisesti.
Kesällä 2023 aamupuurot tarjolla seuraavasti:

GOGO City ke klo 8 alkaen
GOGO Park to klo 8 alkaen
GOGO Hervanta klo 8 alkaen

Lisäboostia tai apua treenaamiseen ammattilaisilta? Meillä on ratkaisu tähänkin! GOGOn jäsenenä saat lisämaksusta personal training- sekä fysioterapiapalveluita huippuammattilaisiltamme. GOGO Cityssä sekä Parkissa paikalla on myös hierojat, joilta saat aikoja edulliseen hintaan! Katso yhteystiedot alempaa!

LUE LISÄÄ

Kaikki GOGOn jäsenet ovat oikeutettuja yhteen veloituksettomaan kuntosaliopastukseen (30 min) kuntosaliohjaajamme kanssa! Opastuksessa pääset tutustumaan kuntosalin laitteisiin tai esimerkiksi jonkin tietyn liikkeen suorittamiseen. Oman ajan voi varata GOGOn vastaanotossa tai asiakasneuvojamme kautta!

YHTEYSTIEDOT

GOGOn jäsenenä saat nauttia erityiskohtelusta myös liikuntakeskusten ulkopuolella. Muista pitää jäsenkorttisi/kulkutägisi aina mukana, sillä sen avulla lunastat yhteistyöyritystemme tarjoamat upeat edut (ravintolat, hyvinvointipalvelut, tarvikkeet ym.) hyväksesi!

TUTUSTU

GOGO Online -treenikirjasto tuo treenit kotiin tai sinne missä ikinä oletkin! Palvelusta löydät GOGO-ohjaajien ohjaamia virtuaalitunteja, tekniikkavideoita kuntosalille tai välinejumppiin sekä katsot livestriimattuja tunteja GOGO Parkista. GOGO Onlinen käyttö kuuluu jäsenyyteesi, ja palveluun kirjaudut varaustunnuksilla.

GOGO ONLINEEN

LISÄPALVELUT

tyky_paiva_gogo_liikuntakeskus

SOLARIUM

Hanki kesäisen upea rusketus silloin kun haluat! Solariumit löydät GOGO Parkista ja GOGO Citystä. Solariumeissa on kasvotehostimet ja vartalotuulettimet. Ikäraja solariumiin on 18 vuotta.

Hinta jäsenille: 1 x 7 €, 5 x 25 € ja 10 x 45 €

Ei-jäsenille: 1 x 8 €, 5 x 30 € ja 10 x 52 €

KEHON-
KOOSTUMUS-
MITTAUS

Kehonkoostumusmittaus on ihanteellinen tapa seurata omaa kehitystä, sillä rasvan vaihtumista lihasmassaksi ei ainakaan vaaka yksin kerro. Mittaus suoritetaan vaatteet päällä ja paljain jaloin. Tulokset saat selkeänä, tulostettuna väriraporttina. Varaa aika: pt@gogo.fi

Hinta jäsenille:
25 €

Ei-jäsenille:
29 €

LUE LISÄÄ

YKSITYISTUNNIT

Haluaisitko järjestää työ- tai kaveriporukallesi ohjelmanumeron, jossa pidätte takuuvarmasti hauskaa endorfiinien virratessa? GOGOlla voit järjestää yksityistunnin esimerkiksi polttareiden ohjelmanumeroksi, ja räätälöimme tunnin tai päivän ohjelman aina toiveidesi mukaan!  Yksityistuntien mahdollisuuksista voit kysyä suoraan haluamaltasi keskukselta sähköpostitse!

KATSO YHTEYSTIEDOT

HIERONTA

Hieronta on tärkeä osa liikkuvan ihmisen lihashuoltoa. Voit rentoutua ammattitaitoisen hierojan käsittelyssä GOGO Cityssä ja GOGO Parkissa.

 

GOGO City

Urheiluhieroja Mirka Niininen.
Ajanvaraukset: 040 776 7628
Vain jäsenille.

GOGO Park

Koulutettu hieroja Toni Puolanne
Ajanvaraukset:
tonipuolanne.com tai 040 680 6127