fbpx

  LOPPUVUODEN HUIPPUTARJOUS

GOGOn 30 -vuotisjuhlavuoden loppuhuipennuksena jäseneksi superedullisesti! Liittyminen & loppuvuosi 0€ + valitsemasi jäsenyys 50 -65€/kk. 12kk sopimus.

LIITY TÄSTÄ

VARAA TUTUSTUMISAIKA

PYSY LIIKKEESSÄ - ILON MAKU SUUSSA!

Jatkoimme GOGOn 30 -vuotissynttärikampanjaa asiakkaiden pyynnöstä. Fyysinen aktiivisuus on juuri nyt tärkeämpää kuin koskaan - pysy liikkeessä. 

Ei sitovat kk-sopimukset: Liittyminen 0€ (norm. liitt. 50/100 €), loppuvuosi 30 € /kk , jonka jälkeen kk-maksu  50-65 €/kk valitsemasi jäsenyystyypin mukaan, 1kk irtisanomisajalla.

12 kk sopimus - sitoudu ja säästä
Liittyminen 0 €, loppuvuosi 0 € + jäsenyystyypistä riippuen treenit 50-65 €/kk. 12 kk sopimus, 2 kk maksuton tauotusmahdollisuus. Ikäraja 15 v.

Vuosikortti huippuhintaan!
Maksa 10 kk, saat 12 kk! Liittyminen 0 €, Loppuvuosi 0 € + 650 € (norm. 715 €) kokoaikajäsenyys, 2 kk taukomahdollisuutta. Yritysasiakkaat 600€ (norm. 660€) kokoaikajäsenyys, 2 kk taukomahdollisuutta. Päivävuosijäsenyys 500 € (550 €) 2kk taukomahdollisuutta.

Liittymällä GOGO Liikuntakeskuksen jäseneksi saat treenioikeuden kaikkiin GOGO Liikuntakeskuksiin ja GOGO Express -kuntosaleille ympäri Suomen! Näin varmistat koko maan laajimman kattauksen liikuntaelämyksiä itsellesi! Tarjous on voimassa enää hetken GOGO Liikuntakeskuksissa, joten hyödynnä etu ja aloita kuntoilu jo tänään! Kampanja voimassa toistaiseksi, rajoitetun ajan. Nähdään liikkumassa, GOGOssa tottakai!

LIITY TÄSTÄ

JÄSENYYDET SISÄLTÄVÄT:

 

  • Kaikkien GOGO-keskusten käyttöoikeus
  • Ryhmäliikunta, spinning, The TRIP, kuntosali (ks. aikataulut)
  • Ilmainen lapsiparkki (Hermia ja Park)
  • Squash (Park)
  • Ilmainen pysäköinti, aamupuuro ja kahvi
  • GOGOn jäsentapahtumat
  • 100 % tyytyväisyystakuu

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

GOGOn jäsenyys on aina turvallinen valinta, sillä saat 10 päivän harkinta-ajan. Jos ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen 10 päivän aikana ja saat rahasi takaisin. Nettikaupasta ostettaessa tyytyväisyystakuu on 14 päivää.

Varaa aika

Varaa sinulle sopiva aika jäsenyyden tekoa tai tutustumista varten. Jos et löydä sopivaa aikaa, täytä tietosi niin asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste

Jäikö kysyttävää?

 

Ehkä pohdit, miten GOGOssa toimitaan epidemia-aikana? GOGO Liikuntakeskukset ja GOGO Express -kuntosalit ovat avoinna normaalisti, viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia noudattaen. Olemme tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, jotta sinä voit huolehtia liikkumisestasi turvallisesti. Lue GOGOn COVID-19 -käytännöistä täältä.

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, niin ota yhteyttä lähimpään GOGOhun, niin autamme mielellämme! Nähdään salilla!

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ