GOGOn kesä on täynnä tekemistä ja tapahtumia!

 

Aloita treenit nyt ja saat liittymisen 0€ kaikkiin jäsenyyksiin (norm. 50/100 €). Ikäraja 15 vuotta. Tarjous on voimassa toistaiseksi GOGO Liikuntakeskuksissa ja verkkokaupassa.

 

GOGOSSA SAAT:

  • Kaikkien GOGO -keskusten käyttöoikeus
  • Ryhmäliikunta, spinning, The TRIP, kuntosali
  • Ilmainen lapsiparkki (Hermia ja Park)
  • Squash (Park)
  • Ilmainen pysäköinti, aamupuuro ja kahvi
  • GOGOn jäsentapahtumat
  • 100 % tyytyväisyystakuu

LIITY JÄSENEKSI

GOGO HINNASTO Kuukausijäsenyys 12kk Kuukausijäsenyys 12kk, 1-2 kk tauko Kuukausijäsenyys ilman sitoutumista Vuosijäsenyys 1-2 kk tauko
Kokoaika 60€/kk 65€/kk 75€/kk 660€
Yritys 55€/kk 60€/kk 65€/kk 605€
Päivä 45€/kk 50€/kk 55€/kk 495€
Perhe (2 hlö) yht. 105€/kk yht. 115€/kk yht. 130€/kk yht. 1155€

Kysy myös Nuorisojäsenyyttä alle 15 -vuotiaalle perheenjäsenelle alk. 30€/kk, ei sitoutumista. Lisää tietoa asiakasneuvojilta!

SUOSITUIN VALINTA

Ehdottomasti suosituin jäsenyytemme on kuukausijäsenyys 12 kk sitoutumisella 60 € /kk.

Yhdellä  edullisella jäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki keskukset ja palvelut. Halutessasi jäsenyyteen saa myös taukomahdollisuuden lisämaksulla.

LIITY!

tyky_paiva_tampere

PERHEILLE

Kun samasta taloudesta liittyy GOGOn jäseniksi samalla kertaa kaksi tai useampi henkilö, saavat perheenjäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Yksi perheenjäsen on pääkäyttäjä: muilta perheenjäseniltä ei peritä liittymismaksua. Lisäksi kuukausihinta on alhaisempi. Nyt saatavilla myös Nuorisojäsenyys alle 15-vuotiaille, kysy lisää henkilökunnalta!

gogo_yrityssopimus

YRITYKSILLE

Yritysjäsenenä tarjoamme sinulle alennusta hinnaston normaalihinnoista. Kuukausisopimuksissa edullisempi liittymismaksu 50 € (norm. 100 €). Lisäksi yrityssopimuksen solmivat yritykset saavat henkilöstölleen 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

LUE LISÄÄ

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

GOGOn jäsenyys on aina turvallinen valinta, sillä saat 10 päivän harkinta-ajan. Jos ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen 10 päivän aikana ja saat rahasi takaisin. Nettikaupasta ostettaessa tyytyväisyystakuu on 14 päivää.

harri_yrityksille_gogo

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen GOGO-tutustuminen (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste