fbpx

HUIPPU-UUTUUKSIA HERVANNASSA

 

GOGO Hermia on monipuolinen kuntosali Hervannassa. GOGO Hervanta on tiloiltaan huippuvarusteltu! Lisäksi Hervannassa tarjoillaan monipuolisesti hauskoja ja hikisiä ryhmäliikuntatunteja jokaiseen makuun - vauvasta vaariin! GOGO Hermiasta löydätkin varmasti jotain koko perheelle.

GOGOn kuntosali Hervannassa on ilmapiiriltään rento - tänne on aloittelijankin helppo tulla ja tuntea kuuluvansa porukkaan!

 

GOGO HERMIA MUUTTAA UUSIIN TILOIHIN LOPPUVUODESTA 2021

GOGO Liikuntakeskus rakentaa uuden liikuntakeskuksen Hervannan keskustaan. Muutto on ajankohtainen loppuvuodesta 2021. Siihen saakka GOGO Hermia palvelee asiakkaita normaalisti. Lue lisää uudesta GOGO Hervannasta täältä!


ma-pe 6-21.30
la 9-17
su 10-20


Insinöörinkatu 41 B,
33720 Tampere

HERMIA HIGHLIGHTS

UUSITTU KUNTOSALI

Modernit Hammer Strength -laitteet sekä kattava toiminnallisen treenin alue tekevät GOGO Hermiasta kuntosalikävijän unelman. Lisäksi Hervannan kuntosalilta löydät paljon aerobisia laitteita ja yläkerrasta rauhallisen alueen esimerkiksi keskivartalon treenaamiseen ja venyttelyyn.

COREZONE -SELKÄKLINIKKA

Liikkeet Corezone-laitesarjalla huoltavat selkää, parantavat syvien vatsalihasten voimaa ja hallintaa. Lisäksi liikkeet lisäävät rangan liikkuvuutta ja käynnistävät välilevyjen passiivista aineenvaihduntaa – selkärangalle annetaan toisin sanoen happea. Kuntosaliohjaaja opastaa arkisin laitteiden käytössä.

Lestenhoito

LASTENHOITO

GOGO Hermiassa on lapsille lastenhoito parina aamuna ja muutamana iltana viikossa. Hermiassa lastenhoito on siirretty  jumppasaliin, jossa lapset pääsevät juoksemaan, liikkumaan ja voimistelemaan valvotusti. Tarjolla myös Family Fun -tunteja jossa vanhempi liikkuu lapsen kanssa. Lastenhoidon ajankohtaiset aukioloajat läydät täältä.

TUTUSTU
TILOIHIN

Uusissa, avarissa tiloissa on maankuulua ryhmäliikuntaamme varten 2 isoa jumppasalia ja upea spinningsali. Lisäksi iso vapaapainoalue, kuntosali, ilmainen lastenhoito ja pysäköinti. Kaikki laitteet ovat uutuuksia ja huippuluokkaa — tule ja koe.

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste