HUIPPU-UUTUUKSIA HERVANNASSA

 

GOGO Hermia on monipuolinen kuntosali Hervannassa. Se on tuorein liikuntakeskuksemme ja tiloiltaan huippuvarusteltu! Lisäksi Hervannassa tarjoillaan monipuolisesti hauskoja ja hikisiä ryhmäliikuntatunteja jokaiseen makuun - vauvasta vaariin! GOGO Hermiasta löydätkin varmasti jotain koko perheelle.

GOGOn kuntosali Hervannassa on ilmapiiriltään rento - tänne on aloittelijankin helppo tulla ja tuntea kuuluvansa porukkaan!


ma-pe 6-21.30
la 10-18
su 12-20


Insinöörinkatu 41 B,
33720 Tampere

HERMIA HIGHLIGHTS

UUSITTU KUNTOSALI

Modernit Hammer Strength -laitteet sekä kattava toiminnallisen treenin alue tekevät GOGO Hermiasta kuntosalikävijän unelman. Lisäksi Hervannan kuntosalilta löydät paljon aerobisia laitteita ja yläkerrasta rauhallisen alueen esimerkiksi keskivartalon treenaamiseen ja venyttelyyn.

COREZONE -SELKÄKLINIKKA

Liikkeet Corezone-laitesarjalla huoltavat selkää, parantavat syvien vatsalihasten voimaa ja hallintaa. Lisäksi liikkeet lisäävät rangan liikkuvuutta ja käynnistävät välilevyjen passiivista aineenvaihduntaa – selkärangalle annetaan toisin sanoen happea. Kuntosaliohjaaja opastaa arkisin laitteiden käytössä.

Lestenhoito

LASTENHOITO

GOGO Hermiassa on lapsille lastenhoito ma, ke ja la klo 10-13 ja ma-to klo 16-20. Perjantaisin klo 16-19.30 lastenhoito siirtyy jumppasaliin, jossa lapset pääsevät juoksemaan, liikkumaan ja voimistelemaan valvotusti. Tarjolla myös Family Fun -tunteja jossa vanhempi liikkuu lapsen kanssa.

GYM ONLY -JÄSENYYS

Edullisempi jäsenyys Sinulle, joka et kaipaa ryhmäliikuntaa, vaan huippu-varustellun, puhtaan ja tilavan kuntosalin Hervannasta. Tällä jäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki GOGO Hermian monipuoliset palvelut kuntosalilla, kaikki GOGO Express kuntosalit sekä GOGOn luennot ja tapahtumat.

LUE LISÄÄ

TUTUSTU
TILOIHIN

Uusissa, avarissa tiloissa on maankuulua ryhmäliikuntaamme varten 2 isoa jumppasalia ja upea spinningsali. Lisäksi iso vapaapainoalue, kuntosali, ilmainen lastenhoito ja pysäköinti. Kaikki laitteet ovat uutuuksia ja huippuluokkaa — tule ja koe.

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste