fbpx

YDINKESKUSTAN HELMI

 

GOGO City on huippuvarusteltu kuntosali Tampereen keskustassa ja mukavuudenhaluisen liikkujan ykkösvalinta! Nauti Tampereen ydinkeskustan sykkeestä upealla terassikuntosalilla tai rauhoitu työpäivän jälkeen lämpösalissa ihanilla body & mind -tunneilla. Auton voit jättää P-Hämpin pysäköintihalliin, jäsenille tarjoamme 1 h ilmaista parkkiaikaa treenin ajaksi ja Cityyn pääset kuivin jaloin hissillä parkkihallista.

Lisäksi GOGO Citystä löydät hyvinvarustellun kuntosalin, 2 valoisaa ryhmäliikuntasalia, ilmajoogaliinat sekä infrapunasaunan sekä huippu-uutuuden, Booty Studion.


ma-pe 6-21.30
la 8-16
su 9-17


Hämeenkatu 9,
33100 Tampere

CITY HIGHLIGHTS

TERASSIKUNTOSALI

GOGO Cityssä sijaitsee ainutlaatuinen terassikuntosalimme, Muscle Beach -  nauti lämmöstä ja auringosta samalla kun treenaat! Terassilta löydät kahvakuulia, köydet sekä muuta toiminnalliseen treeniin tarvittavaa. Jos tykkäät treenata porukassa, kokeile Terassi-HIIT 30 -tuntia. Tervetuloa!

KATSO ULKOTUNNIT

INFRAPUNA-

SAUNA

Infrapunasauna on terveyttä edistävä ja rentouttava saunakeidas. Sen terveydelliset vaikutukset perustuvat pitkälti infrapunalämmön syvältä kehoa lämmittävään vaikutukseen. Infrapunasauna tuottaa syvälämpöä, joka on aallonpituudeltaan samaa kuin se, mitä esiintyy auringon lämpösäteilyssä.

SIJAINTI

Sijainti Tampereen keskustassa takaa sen, että GOGO City osuu matkan varrelle lähes takuuvarmasti! Tule julkisilla tai parkkeeraa autosi P-Hämppiin, jossa jäsenemme saavat 1 h ilmaista parkkiaikaa treeninsä ajaksi. Keskustan kattojen yllä on mukava katsella maisemia valoisista tiloista ja treenille on kätevä tulla myös kävellen.

LÄMPÖTUNNIT

GOGO Cityn yläsalissa on nyt uusi, ihana lämpösali! Tuntien lämpötila ei nouse yli 30 asteen, joten ahdistavaa kuumuutta ei tarvitse pelätä! Lämpötunneille tulee aina ottaa kuitenkin iso pyyhe mukaan, sillä kohonneen lämpötilan ansiosta tunneilla hikoillaan tavallista enemmän.

KATSO LÄMPÖTUNNIT

booty studio gogo city

BOOTY STUDIO

GOGO Cityn huippu-uutuus on Booty Studio, joka on erillinen harjoittelualue, joka on omistettu erityisesti alavartalotreenille! Booty Studio on sinulle, joka haluat vahvat reidet ja pyöreät pakarat!

KATSO LISÄÄ

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste