Riikka Haakana

GOGO Park

Etsitkö vielä omaa tapaasi harjoitella ja nauttia liikunnasta? Vai oletko kenties jo kokeneempi konkari vailla uusia haasteita? Mielessäsi on jokin tavoite ja kaipaat matkallesi ammattilaista, joka tsemppaa rinnallasi kohti tavoitteitasi?

Olen kuntosaliohjaaja PT ja haluan auttaa sinua löytämään liikunnan ilon sekä pääsemään tavoitteisiisi, pysyvästi. Erikoisosaamisaluettani ovat elämäntapamuuttujat. Minusta on ihana nähdä, kuinka asiakas oppii nauttimaan matkasta, eikä ainoastaan palkinnosta polun päässä!
Olen työskennellyt useamman vuoden nimenomaisesti elämäntapamuuttujien kanssa, mutta tehokkaiden treenien vetäminen kenelle tahansa konkarille onnistuu!
Rakastan urheilua. Oma kilpaurheilu-urani on jo taakse jäänyttä, mutta valmennan kilpaurheilijoita myös fysiikan puolesta tänäkin päivänä. Minut voi nykyään bongata sekä aktiivisesti uima-altaan reunalta, että kuntosalilta hikoilemasta! Itselleni liikunnassa ja urheilussa nousee tärkeimpinä esiin hyvä olo, itsensä haastaminen ja ylittäminen, sekä arjessa jaksaminen.
Nykäise hihasta rohkeasti Parkissa tai laita viestiä, niin keskustellaan tavoitteistasi ja taustoistasi lisää!
Koulutus:
  • Liikuntaneuvoja (Varalan Urheiluopisto)
  • Liikunnanohjaaja (Haaga-Helia, opiskelija)
  • Sertifioitu Personal Trainer (urheiluopistojen sertifikaatti)
  • Kuntosaliohjaaja (Varalan Urheiluopisto)
Ota yhteyttä! 

riikka@gogo.fi