Tatu Levänen

GOGO PARK JA CITY

Perusteilla pääset pitkälle! Tällä filosofialla minun kanssani treenaamaan? Katsotaan kuntoon kehittävän harjoittelun pääperiaatteet. Ravinto, lepo ja treeninohjelmointi. Oli toiveenasi sitten lihasmassan kehittäminen tai voiman kasvattaminen, minun kanssani saat varmasti tuloksia. Kehittyneempien treenaajien kanssa keskittyminen kohdistetaan harjoittelemisen ohjelmointiin ja muokkaamiseen. Uudempien treenajien kanssa keskitymme rutiininomaisempaan toimintaan. Jos kaipaat tarkkoja ravinto-ohjelmia, suosittelen muita PT:tä. Ohjaan sinut kyllä aina kohti kehittävää toimintaa, mutta jos kaipaat tarkkoja ravintomalleja ja ateriakokonaisuuksia, saat varmasti parempaa apua muilta. Minun kanssani teemme suurta kehitystä kuntosalin puolella.

Fysioterapeuttina oma intohimoni on kokonaiskuormituksen hallinta ja siinä neuvominen ja ohjaaminen. Eli jos arkesi on kiireistä ja hetkistä, niin katsotaan yhdessä, kuinka sinne saadaan yhdistettyä järkevällä tavalla kehittävää liikuntaa. Hyödynnän tieteellistä kokonaistutkimusnäyttöä aina jokaisen asiakkaani kanssa.

Olen ollut GoGo:lla yli kaksi vuotta, aloitin kuntosaliohjaajana ja nykyään fysioterapeuttina LEAPFYSIO osakeyhtiön kautta fysioterapeuttista valmentamista ja PT:tä. Ohjaan ryhmäliikunnassa LES MILLS The Trip -tuntia

Oma erityisosaamiseni:
– Voimavalmentaminen (Maksimivoima varsinkin)
– Hypertrofinen harjoittelu (Lihasmassan kasvattaminen)
– Kokonaiskuormituksen hallinta (Biopsykososiaalinen kuormitus, eli kuinka arjen kaikki tekijät vaikuttavat sinun kuormittumiseen)

Ota yhteyttä ja laitetaan kehittyminen maaliksi! tatu@gogo.fi