fbpx

GOGO - TÄYNNÄ ENERGIAA PIAN JO 30 VUOTTA!

 

GOGOn 30. toimintavuosi käynnistyi! Juhlistamme "kolmekymppisiä" huhtikuussa erikoistarjouksella:
Aloita treenit nyt ja saat liittymisen 0 € (norm. 50/100 €) ja treenaat ensimmäiset 30 päivää vain 30 eurolla (norm. 45-75 €/kk)! Tarjous koskee uusia jäsenyyksiä. Ikäraja 15 vuotta. Tarjous on voimassa rajatun ajan GOGO Liikuntakeskuksissa ja verkkokaupassa.

 

GOGOSSA SAAT:

  • Kaikkien GOGO -keskusten käyttöoikeus
  • Ryhmäliikunta, spinning, The TRIP, kuntosali
  • Ilmainen lapsiparkki (Hermia ja Park)
  • Squash (Park)
  • Ilmainen pysäköinti, aamupuuro ja kahvi
  • GOGOn jäsentapahtumat
  • 100 % tyytyväisyystakuu

LIITY JÄSENEKSI

GOGO HINNASTO Kuukausijäsenyys 12kk Kuukausijäsenyys 12kk, 1-2 kk tauko Kuukausijäsenyys ilman sitoutumista Vuosijäsenyys 1-2 kk tauko
Kokoaika 60€/kk 65€/kk 75€/kk 660€
Yritys 55€/kk 60€/kk 65€/kk 605€
Päivä 45€/kk 50€/kk 55€/kk 495€
Perhe (2 hlö) yht. 105€/kk yht. 115€/kk yht. 130€/kk yht. 1155€

Kysy myös Nuorisojäsenyyttä alle 15 -vuotiaalle perheenjäsenelle alk. 30€/kk, ei sitoutumista. Lisää tietoa asiakasneuvojilta!

SUOSITUIN VALINTA

Ehdottomasti suosituin jäsenyytemme on kuukausijäsenyys 12 kk sitoutumisella 60 € /kk.

Yhdellä  edullisella jäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki keskukset ja palvelut. Halutessasi jäsenyyteen saa myös taukomahdollisuuden lisämaksulla.

LIITY!

tyky_paiva_tampere

PERHEILLE

Kun samasta taloudesta liittyy GOGOn jäseniksi samalla kertaa kaksi tai useampi henkilö, saavat perheenjäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Yksi perheenjäsen on pääkäyttäjä: muilta perheenjäseniltä ei peritä liittymismaksua. Lisäksi kuukausihinta on alhaisempi. Nyt saatavilla myös Nuorisojäsenyys alle 15-vuotiaille, kysy lisää henkilökunnalta!

gogo_yrityssopimus

YRITYKSILLE

Yritysjäsenenä tarjoamme sinulle alennusta hinnaston normaalihinnoista. Kuukausisopimuksissa edullisempi liittymismaksu 50 € (norm. 100 €). Lisäksi yrityssopimuksen solmivat yritykset saavat henkilöstölleen 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

LUE LISÄÄ

OPISKELIJOILLE

Opiskelijalle voimassaolevalla opiskelijakortilla liittyminen kaikkiin jäsenyyksiin aina 0 € (norm. 100 €), huom. myös ei-sitoviin kk-sopimuksiin! Muuten normaalit kk-hinnat.

Lisäksi opiskelijoille on oma GOGO-jäsenyys: päiväjäsenyys 9 kk sopimusajalla 30 € / kk.

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

GOGOn jäsenyys on aina turvallinen valinta, sillä saat 10 päivän harkinta-ajan. Jos ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen 10 päivän aikana ja saat rahasi takaisin. Nettikaupasta ostettaessa tyytyväisyystakuu on 14 päivää.

tyytyvaisyystakuu

Tule tutustumaan!

Varaa ilmainen tutustuminen GOGOhun (norm. 20 €)! Varaa sinulle sopiva aika tai täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste