GOGO - TÄYNNÄ ENERGIAA PIAN JO 30 VUOTTA!

 

GOGOn 30. toimintavuosi käynnistyi tammikuussa 2019! Juhlistamme alkavaa merkkivuotta erikoistarjouksella:
Aloita treenit nyt ja saat liittymisen 1 € (norm. 50/100 €) ja treenaat ensimmäisen kuukauden vain 30 eurolla (norm. 45-65 €/kk)! Tarjous koskee uusia 12 kk sopimuksia. Ikäraja 15 vuotta. Tarjous on voimassa rajatun ajan GOGO Liikuntakeskuksissa ja verkkokaupassa.

 

GOGOSSA SAAT:

  • Kaikkien GOGO -keskusten käyttöoikeus
  • Ryhmäliikunta, spinning, The TRIP, kuntosali
  • Ilmainen lapsiparkki (Hermia ja Park)
  • Squash (Park)
  • Ilmainen pysäköinti, aamupuuro ja kahvi
  • GOGOn jäsentapahtumat
  • 100 % tyytyväisyystakuu

LIITY JÄSENEKSI

GOGO HINNASTO Kuukausijäsenyys 12kk Kuukausijäsenyys 12kk, 1-2 kk tauko Kuukausijäsenyys ilman sitoutumista Vuosijäsenyys 1-2 kk tauko
Kokoaika 60€/kk 65€/kk 75€/kk 660€
Yritys 55€/kk 60€/kk 65€/kk 605€
Päivä 45€/kk 50€/kk 55€/kk 495€
Perhe (2 hlö) yht. 105€/kk yht. 115€/kk yht. 130€/kk yht. 1155€

Kysy myös Nuorisojäsenyyttä alle 15 -vuotiaalle perheenjäsenelle alk. 30€/kk, ei sitoutumista. Lisää tietoa asiakasneuvojilta!

SUOSITUIN VALINTA

Ehdottomasti suosituin jäsenyytemme on kuukausijäsenyys 12 kk sitoutumisella 60 € /kk.

Yhdellä  edullisella jäsenyydellä käytössäsi ovat kaikki keskukset ja palvelut. Halutessasi jäsenyyteen saa myös taukomahdollisuuden lisämaksulla.

LIITY!

tyky_paiva_tampere

PERHEILLE

Kun samasta taloudesta liittyy GOGOn jäseniksi samalla kertaa kaksi tai useampi henkilö, saavat perheenjäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Yksi perheenjäsen on pääkäyttäjä: muilta perheenjäseniltä ei peritä liittymismaksua. Lisäksi kuukausihinta on alhaisempi. Nyt saatavilla myös Nuorisojäsenyys alle 15-vuotiaille, kysy lisää henkilökunnalta!

gogo_yrityssopimus

YRITYKSILLE

Yritysjäsenenä tarjoamme sinulle alennusta hinnaston normaalihinnoista. Kuukausisopimuksissa edullisempi liittymismaksu 50 € (norm. 100 €). Lisäksi yrityssopimuksen solmivat yritykset saavat henkilöstölleen 7 päivän ilmaisen kokeilujakson.

LUE LISÄÄ

OPISKELIJOILLE

Opiskelijalle voimassaolevalla opiskelijakortilla liittyminen kaikkiin jäsenyyksiin aina 0 € (norm. 100 €), huom. myös ei-sitoviin kk-sopimuksiin! Muuten normaalit kk-hinnat.

Lisäksi opiskelijoille on oma GOGO-jäsenyys: päiväjäsenyys 9 kk sopimusajalla 30 € / kk.

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

GOGOn jäsenyys on aina turvallinen valinta, sillä saat 10 päivän harkinta-ajan. Jos ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen 10 päivän aikana ja saat rahasi takaisin. Nettikaupasta ostettaessa tyytyväisyystakuu on 14 päivää.

harri_yrityksille_gogo

Tule tutustumaan!

Tule tutustumaan paikan päälle! Täytä tietosi ja asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään.

Rekisteriseloste