fbpx

  TULE TREENAAMAAN GOGOLLE!

Liittyjälle lahjaksi upea GOGO-treenikassi (arvo 35 €), liittyminen 0 €, tammikuun loppuun 0 € & valitsemasi jäsenyys 50-65€/kk. 12 kk sopimus.

LUE LISÄÄ   LIITY .  VARAA TUTUSTUMISAIKA

ALOITA UUSI VUOSI KUNNOLLA!

Fyysinen aktiivisuus on juuri nyt tärkeämpää kuin koskaan. Lähde liikkeelle ja tule mukaan iloiseen energiseen joukkoon, olemme avoinna normaaliaukioloilla (ks. päivittyvä Covid-19 tiedotteemme). Uutta: GOGO Cityn Booty Studio, GOGO Parkin uusittu viihtyisä aula ja huippuvarusteltu, avara kuntosali! Tutustu myös GOGOn runsaaseen ryhmäliikunta-aikatauluun

Valitse itsellesi sopiva jäsenyys seuraavista vaihtoehdoista:

12 kk -sopimus - sitoudu ja säästä

Liittyminen 0 €, tammikuun loppuun 0 € & jäsenyystyypistä riippuen treenit 50-65 €/ kk. 12 kk sopimus, 2 kk maksuton tauotusmahdollisuus.

Ei sitovat kuukausisopimukset:

Liittyminen 25 €/ 50 €, jonka jälkeen kk-maksu  60-75 €/ kk valitsemasi jäsenyystyypin mukaan, 1 kk irtisanomisajalla.

Vuosikortti huippuhintaan!

Maksa 11 kk, saat 12 kk, liittyminen 0 €. Kokoaikajäsenyys 715 €, 2 kk tauotusmahdollisuus. Yritysasiakkaat: kokoaikajäsenyys 660 €, 2 kk tauotusmahdollisuus. Päiväjäsenyys 550 €, 2 kk tauotusmahdollisuus.

LIITY .  VARAA TUTUSTUMISAIKA

JÄSENYYDET SISÄLTÄVÄT:

  • Kaikkien GOGO-keskusten käyttöoikeus
  • Ryhmäliikunta, spinning, The TRIP, kuntosali (ks. aikataulut)
  • Ilmainen lapsiparkki (Hermia ja Park)
  • Squash (Park)
  • Ilmainen pysäköinti, aamupuuro ja kahvi
  • GOGOn jäsentapahtumat
  • 100 % tyytyväisyystakuu

LAHJAKSI LAADUKAS GOGO-TREENIKASSI

Aloita treenit GOGOlla nyt ja saat lahjaksi laadukkaan GOGO-treenikassin (väri musta), jonne mahtuu mukavasti kaikki tarvittava: lenkkarit, treenivaatteet ja pyyhe! Lahjan arvo on 35 € ja koskee 12 kk sopimuksia. Treenikassietu on voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa toimia nopeasti!

100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU

GOGOn jäsenyys on aina turvallinen valinta, sillä saat 10 päivän harkinta-ajan. Jos ei jostain syystä ole tyytyväinen palveluihimme, voit irtisanoa jäsenyytesi ensimmäisen 10 päivän aikana ja saat rahasi takaisin. Nettikaupasta ostettaessa tyytyväisyystakuu on 14 päivää.

KEVÄÄN 2021 AIKATAULUT

Ryhmäliikunta-aikataulut ma 4.1.2021 alkaen! Uutta mm. BOOTY-tunnit GOGO Cityn uudessa Booty Studiossa, Les Mills CORE 45, LatinMix ja klassinen kiertoharjoittelu GOGO Parkin alasalissa.
Olemme kuulleet asiakaspalautteita ja päättäneet laajentaa ja aikaistaa GOGO Hermian viikonloppuaukioloaikoja. 9.1. alkaen GOGO Hermia on avoinna la klo 9-17 ja su klo 10-20. Tervetuloa treenaamaan!

Varaa aika

Varaa sinulle sopiva aika jäsenyyden tekoa tai tutustumista varten. Jos et löydä sopivaa aikaa, täytä tietosi niin asiakasneuvoja on sinuun pian yhteydessä, ja sovitte sopivan ajan. Tutustuminen ei velvoita sinua mihinkään. Koskee uusia paikkakuntalaisia asiakkaita. Ikäraja 15 v.

Rekisteriseloste

Jäikö kysyttävää?

 

Ehkä pohdit, miten GOGOssa toimitaan epidemia-aikana? GOGO Liikuntakeskukset ja GOGO Express -kuntosalit ovat avoinna normaalisti, viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia noudattaen. Olemme tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, jotta sinä voit huolehtia liikkumisestasi turvallisesti. Lue GOGOn COVID-19 -käytännöistä täältä.

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, niin ota yhteyttä lähimpään GOGOhun, niin autamme mielellämme! Nähdään salilla!

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ