GOGO CITY 20V – KESKUS UUDISTUU KESÄN AIKANA!

GOGO Liikuntakeskus City täyttää tänään huikeat 20 vuotta – paljon onnea! Meillä on ilo ilmoittaa, että tämän upean merkkipaalun kunniaksi GOGO City uudistetaan täysin kesän 2024 aikana! Haluamme tarjota teille entistäkin paremman treenikokemuksen, ja siksi liikuntakeskuksemme kehittyy ja modernisoituu kuluvan kesän aikana huomioiden myös saamiamme asiakastoiveita.
MM. NÄMÄ UUDISTUVAT
✔︎ Tilojen käyttö tehostuu: Siirrämme toiminnallisen harjoittelualueen Hämeenkadun puolelle laajentaen sitä. Kaikki GOGO Cityn laitteet sijoitellaan uudelleen vastaamaan nykyaikaisia tarpeita ja saatuja asiakastoiveita. Uudistuksessa vipuvarsilaitteiden alue kasvaa ja aerobiset laitteet siirtyvät.
✔︎ Kyykkypaikkojen ja käsipainoalueen laajennus: Asiakkaiden toiveiden mukaisesti siirrämme myös kyykkypaikat sekä käsipainoalueen saaden lisää suorituspaikkoja ja tilaa.
✔︎ Uudet suihkutilat: sekä miesten että naisten suihkutiloja uusitaan.
✔︎ Uudet laitteet: Myöhemmin syksyllä tuomme keskukseen uusia, huippuluokan kuntosalilaitteita!
Luvassa myös muita yllätyksiä – jää kuulolle!
REMONTIN AIKATAULU
Uudistusremontti alkaa ensi viikolla pienillä maalaustöillä ja etenee vaiheittain läpi kesän. Pyrimme minimoimaan haitat treeneillenne, mutta ajoittain jotkin liikuntakeskuksen alueet ovat poissa käytöstä. Uudistusten arvioitu valmistumisaika on syyskuun alussa, jolloin voimme toivottaa teidät tervetulleeksi entistä upeampaan GOGO Cityyn.
Kiitos kärsivällisyydestänne muutostöiden aikana – olemme varmoja, että näiden parannusten myötä treenikokemuksesi nousee uudelle tasolle! Odotamme innolla, että pääsemme esittelemään teille uuden ja paremman GOGO Cityn!
Liikunnallisin ja juhlanhumuisin terveisin,
toimitusjohtaja Taru Vähätalo ja koko muu GOGO-tiimi
Havainnekuva, kaikki muutokset mahdollisia.