GOGO Parkin kuntosali uudistuu – uudet laitteet alkuvuodesta

 

Uusi vuosi, uudet laitteet – meillä GOGOlla on! GOGO Park saa nimittäin tammi-helmikuun 2023 vaihteessa upouudet GYM80- ja Technogym -kuntosalilaitteet, joiden myötä salin ilme, varustus sekä treenitilojen järjestys muuttuu toimivammaksi. Erityisen innoissamme olemme Parkiin tehtävästä BOOTY STUDIOsta, joka jatkaa GOGO Cityn menestyksekästä vastaavaa konseptia!

 

Moderni ja laadukas laitteisto, joka vastaa asiakastoiveisiin

Parkin uudet painopaikka- ja vipuvarsilaitteet jatkavat tutulla GYM80 -linjalla. Vipuvarsilaitteet tulevat olemaan osittain GYM80:n uutuuksia Euroopasta sekä paljon toivottuja Technogymin klassikoita. Uusien laitteiden joukossa on muun muassa asiakkaiden paljon toivomat lantionnosto, reverse hyper selkä-/pakaralaite, ski erg -hiihtolaite sekä kaksi Smith-kyykkylaitetta. Myös muutama muu harvinaisempi yllätys on tulossa! Osassa laitteista on tyylikkäät ”crocodile skin” -rungot, ja osassa laitteita on haettu mukaan raikkaita värejä. Tämän myötä koko kuntosalin ilme muuttuu modernimmaksi!

Uusien laitteiden yhteydessä kuntosalitiloja uudelleen järjestellään. Yläkerrassa BIOCIRCUIT -tila pysyy ennallaan, mutta sen viereen tehdään uusi venyttelytila. Aerobiset laitteet puolestaan siirtyvät yläkerran ikkunaseinälle. Alakerran järjestystä muutetaan myös entistä toimivammaksi nykyistä asettelua muuttamalla.

Keskikerroksen upea BOOTY STUDIO

Olemme niin ihastuneita pian 2 vuotta täyttävään GOGO Cityn BOOTY STUDIOON, että halusimme sellaisen myös Parkiin! Uusi alavartalon lihaksiston treenaamiseen tarkoitettu alue tehdään GOGO Parkin keskikerrokseen nykyisen venyttelyalueen ja akvaarion tilalle. Booty Studio on varusteltu hack-kyykyllä, lantionnostolla, polvenkoukistuslaitteella, reverse hyperillä sekä seisten tehtävällä loitonnuslaitteella. Uuden BOOTY STUDIOn myötä myös GOGO Park saa ensi keväänä ohjattuja BOOTY-tunteja, jotka ovat olleet GOGO Cityn menestys!

Keskikerroksen venyttelyalue ei suinkaan poistu Parkista, vaan siirtyy yläkertaan BIOCIRCUIT-tilan viereen.

Muutostyöt tammikuussa

Nykyiset painopakka- ja vipuvarsilaitteet jatkavat matkaansa Parkista uuteen GOGO Express Keljoon, joka avautuu helmikuussa. Laitteiden vaihdos tehdään tammi-helmikuun vaihteessa, josta tarkempi tieto ilmoitetaan asiakkaille myöhemmin. Pyrimme minimoimaan kaikki laitteiden siirrosta ja uudelleenjärjestelystä aiheutuvat treenaamiseen vaikuttavat tekijät.

Seuraa viestintäämme keskuksissa, sosiaalisessa mediassa sekä kuukausittaisessa jäsenkirjeessä (jonka voit muuten tilata sivun alareunasta!), niin pysyt perillä tästä sekä muista GOGOn ajankohtaisista ja mahtavista uutisista!

 

GOGO Parkin uudet laitteet ovat GYM80- ja Techogym-merkkisiä.
GOGO Parkin uudet laitteet ovat tyylikkäitä ja uutuuksia maailmalta.