GOGO rakentaa yli 2300m² liikuntakeskuksen Hervantaan

GOGO Liikuntakeskus Oy investoi vahvasti tulevaisuuteen ja rakentaa uuden, oman liikuntakeskuksen Tampereen Hervantaan. Rakennustyöt käynnistyvät Lindforsinkadulla alkuvuodesta ja uusi liikuntakeskus GOGO Hervanta avaa ovensa viimeistään loppuvuodesta 2021. Nykyisen GOGO Hermian toiminta jatkuu rakennustöiden ajan normaalisti ja muuttaa uusiin tiloihin niiden valmistuttua.

”Luotamme tulevaisuuteen”

Tämänhetkisestä poikkeuksellisesta ajasta huolimatta GOGOlla katsotaan luottavaisena eteenpäin. Ihmisten terveydestä huolehtiminen ja liikunnan ilosanoman levittäminen ovat olleet GOGOn toiminnan ytimessä alusta saakka, eikä niiden tarpeen nähdä tulevaisuudessa vähenevän.

”GOGO Liikuntakeskus on pitkään suunnitellut oman kiinteistön rakentamista ja sopiva tontti löytyi Hervannasta, aivan kivenheiton päästä nykyisestä GOGO Hermiasta. Olemme innoissamme tästä uudesta hienosta hankkeesta yhteiskunnan haastavassa tilanteessa ja haluamme uskoa positiivisin mielin siihen, että liikunnan tuomalle hyvinvoinnille on haastavien aikojen jälkeen entistä suurempi yhteiskunnallinen tarve”, kertoo toimitusjohtaja Taru Vähätalo.

GOGO Hervanta: valoisat tilat ratikkareitillä

Uusi GOGO Hervanta rakentuu osoitteeseen Lindforsinkatu 9, joka sijaitsee Ahvenisjärven kupeessa, lähellä ratikkareittiä. Sijainti on siis aivan kivenheiton päässä nykyisestä GOGO Hermiasta, joka palvelee GOGOn jäseniä ilman keskeytyksiä niin kauan, kunnes uusi rakennus on valmis.

GOGO Hervannan uudet, avarat ja valoisat tilat on jaettu kahteen kerrokseen ja pinta-alaa yli 2 000 m². Tiloihin tulee iso, yli 1 000 m²:n avara kuntosali yhteen kerrokseen ja toiseen kerrokseen rakentuu moderni ryhmäliikuntasali, lämpösali sekä spinning-studio. Kuntosali on katutasossa ja näin esteetön, lisäksi pihasta löytyy ilmaiset parkkipaikat kuntoilun ajaksi. Liikuntakeskus varustellaan myös uusimmilla teknologiaratkaisuilla ja mm. valaistukseen ja äänentoistoon panostetaan erityisesti. Suosittua liikkuvaa lastenhoitoa jatketaan myös GOGO Hervannassa.

Kotimainen edelläkävijä

Asiakkaista ja henkilökunnasta välittäminen, rohkea kotimaisuus ja ennakkoluuloton yrittäjyys ovat olleet koko GOGOn taipaletta ohjanneet arvot, joita seuraamalla myös uutta investointia tehdään. Liikunta-alan edelläkävijänä toimintaa kehitetään jatkuvasti tuomalla asiakkaille uusia palveluja ja liikuntamuotoja sekä pitämällä tilat huippuvarusteltuna.

GOGO aikoo jatkossakin pysyä kotimaisena perheyrityksenä ja jatkaa edelläkävijän askeleissa kohti uusia vuosikymmeniä.

Taustaa GOGO-perheestä:

  • Perheyritys, joka työllistää yli 100 liikunta-alan ja asiakaspalvelun ammattilaista
  • Perustettu vuonna 1988, 30-vuotisjuhlia vietettiin tammikuussa
  • Ensimmäinen toimipiste GOGO Park avattiin Hämeenpuistoon Tampereelle tammikuussa 1990
  • 3 täyden palvelun liikuntakeskusta Tampereella ja 11 GOGO Express -kuntosalia ympäri Suomen

Lisätietoja:

Taru Vähätalo toimitusjohtaja
GOGO Liikuntakeskus Oy/ GOGO Express Oy
050 560 8999