GoGon syksy 2017

GoGon syksyn syyslukkarit alkavat maanantaina 28.8. ! Syyskausi tuo mukanaan paljon uutuustunteja sekä GoGo Cityyn upean Lämpösalin.
Ryhmäliikuntaan utuuksina lisätään mm. GoGo Barre ja Lämpötunnit (Pilates, Yoga, Bodybalance, Yin Yoga, Flow Yoga ja Yogalates). Barrea treenataan balettitankoa apuna käyttäen. Tunnit sisältävät sporttisempana elementtinä toiminnallista voimaharjoittelua sekä vaikutteita Pilateksesta. Harjoitukset ovat yksinkertaisia ja tehokkaita, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta! Lisäksi GoGo Cityn uusi Lämpösali vie varmasti kehonhuoltoharjoittelusi uudelle tasolle. Lämpö auttaa lihaksia venymään paremmin ja saa hien virtaamaan! Muistathan, että kaikille lämpötunneille tulee ottaa iso pyyhe mukaan. Lämpösali viivästyy lukkareiden alkamisesta viikolla, joten lämpötunnit alkavat 4.9.! Sitä ennen lämpötunnit pidetään normaaleina tunteina.
Kesällä näytetuntina pidetty High Roller saapuu piristämään GoGo Hermian syksyn liikkuvuus/vennyttely-tunteja! High Roller tekee putkirullauksesta tehokkaampaa, sillä se mahdollistaa helpommat rullausasennot.

Kovemmasta treenistä nauttivalle sopii syksyllä GoGo Hermian uutuustunti On The Minute 45. Tässä treenissä jokaisella alkavalla minuutilla suoritat määrätyn liikesarjan niin nopeasti kuin pystyt. Mitä nopeampi olet – sitä enemmän saat levätä välissä. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä sekä kehonpainoa. Toisena toiminnallisena uutuutena tulee Spin & Body, jossa nostetaa sykettä lihaskuntoliikkeillä. Lämmittelyosuus tehdään spinning-pyörällä ja lopussa venytellään. Tunti sopii hyvin aloittelijoista konkareihin! 
Syksyn lukkarista löytyvät tottakai myös tutut suosikit, kuten Teräspakarat, Muokkaus ja Vatsa-Selkä sekä kaikki Les Mills -tunnit! Spinning-tunneille on haettu hauskoja teemoja, joten syksyllä pääset valitsemaan Energia-, Pakara-, Retro-, ja Rasvanpoltto-Spinningeistä.
Myös suositut tanssitunnit, kuten Zumba Party, GoGo Ballet sekä Lavis löytyvät lukujärjestyksestä edelleenkin syksyn ajan. Uutuutena pääsee nyt kokeilemaan myös Lavis-vesijumppaa, jossa nautitaan lavatanssirytmeistä altaassa.
Treeniä yhdessä
Pienryhmäpuolelle on tulossa tutut Suurin Pudottaja, GoGo Mommy, Starttikurssi sekä Kiinteytyskurssi. Lisäksi syksyn uutuutena Senioriitta-kurssi tulee GoGo Parkin lisäksi GoGo Hermiaan!
Aukioloajat laajenevat GoGo Parkissa tuttuun tapaan kesän jälkeen. 28.8. alkaen pääsee treenaaman lauantaisin klo 20 saakka (kesällä klo 17) ja sunnutaina treenit voi aloittaa jo klo 12 (kesällä klo 15).
Kesän kaverikampanja sai niin lämpimän vastaanoton, että päätimme jatkaa sitä myös syksyyn! Voit siis edelleen tuoda kaverin mukaan treenaamaan ilmaiseksi 2 kertaa kuukaudessa. Kaverisi täyttää vain vastaanotossa vieraskortin ja pääsee kanssasi joko salille tai tunneille. HUOM: Tulettehan hyvissä ajoin ennen tunnin alkua, että ehditte kirjata vierailijan asianmukaisesti sisälle. Ennakkovarausta tunneille tai asiakasneuvojalle ei tarvita. Jäsenillä on etuoikeus tunneille. Ikäraja 15 vuotta.
Tsemppiä syksyn treeneihin!