GOGON TALVI ON TÄÄLLÄ!

Liikunnallista uutta vuotta! GOGOn talvilukkarit astuivat voimaan 2.1. Katso täältä talven lukkari ja lue lisää uutuuksista!

UUTTA GOGOLLA

• GOGO Parkin cardio -alue on täysin uudistunut! Tule tutustumaan upeisiin todella mahtaviin laitteisiin. Cardio -laitteista mainittakoot erityisesti upouudet Skillrun -juoksumatot, joissa onnistuu esimerkiksi kelkan työntäminen sekä varjojuoksu! Huippu-uutuus Skillbike -pyörät saapuvat salillemme myös tuota pikaa ja niiden vetovoima on erityisesti kilpapyörän tunnussa. Vaihteiden vaihto onnistuu erittäin nopeasti ja voit kulkea valitseamiasi treenimaastoja pitkin nyt huipputeknologian avulla. Crosstrainereiden valikoima on myös uudistunut ihan uusimpiin versioihin! Kuntosaliohjaajamme auttavat sinua uusien laitteiden käytössä!

Skillrun

• GOGO Parkin upouusi BIOCIRCUIT™-alue on valmistunut. Jotta voit alkaa treenaamaan Biocircuitissa oman aikataulusi mukaisesti, tulee sinun osallistua Biocircuit -opastukseen ensiksi. Opastuksessa valitsemme sinulle oman liikkujaprofiilisi viidestä eri ohjelmasta ja teemme aloitustestit. Tähän menee n. 30min. Jatkossa kun tulet treenaamaan Biocircuittia sinun ei tarvitse kuin kirjautua kerran sisään joko Mywellness app:in tai ostamasi rannekkeen kautta ja näyttö kertoo sinulle mihin laitteeseen sinun pitää mennä seuraavaksi. Painot ja kuntosalilaitteen säädöt tulevat sinulle automaattisesti valmiiksi kun menet seuraavaan laitteeseen. Tämän helpommaksi ei treenaaminen enää mene!

AVOIMET OVAT LA 5.1.

Avoimet ovet la 5.1. klo 10-15 GOGO Parkissa jossa esittelemme uusia laitteita sekä teemme Biocircuit -opastuksia. Tervetuloa tutustumaan kaverin kanssa!

BIOCircuit Biocircuit Biocircuit