HELMIKUUN JÄSENKIRJE

Talvi on kääntymässä jo helmikuuksi toivomme, että kaikkien vuosi on alkanut energisesti! Helmikuussa GOGOlla tapahtuu jälleen kaikkea kivaa, ja koostimme tästä kaikesta tuttuun tapaan jäsenkirjeen, jonka lähetimme 31. tammikuuta. 


Uutta GOGOlla

Helmikuun alussa GOGO Park saa kauan odotetut uudet painopakka- ja vipuvarsilaitteet, ja koko kuntosalin ilme muuttuu! Helmikuun ensimmäisellä viikolla GOGOlla alkoi myös Les Millsin uutuuskonsepti Strength Development, joka kehittää voimaa kontrolloitujen liikkeiden, toiminnallisten harjoitteiden ja keskivartaloliikkeiden avulla. Kevään uutuuksiin kuuluu tottakai myös GOGOn pienryhmät, jotka kaikki alkoivat tammi-helmikuun vaihteessa – muutamassa ryhmässä on vielä tilaa!

Muuta tärkeää helmikuussa

Helmikuussa meillä vietetään myös huikeita Ystävänpäiväfestejä, vietetään ystäväkuukautta Stronger Together -kampanjassa sekä jatketaan GOGOn kuukauden lajia, joissa tällä kertaa Les Millsin HIIT-lajit Sprint ja GRIT! Pian saamme julkaistuksi myös GOGOn applikaation helpottamaan tuntiajanvarausta sekä ajankohtaisten asioiden seuraamista!

 

Jos jäsenkirje ei vielä tavoittanut sinua, toit lukea sen myös täältä. Muistathan, että voit tilata GOGOn jäsenkirjeen sivun alhaalla olevasta linkistä!