HUHTIKUUN JÄSENKIRJE

Huhtikuun jäsenkirje on tänään tiistaina lähetetty jäsentemme sähköposteihin, ja se piti jälleen sisällään ajankohtaisia kevätuutisia GOGOlta – tässä muutamia nostoja! 

GOGO JÄSENBILEET 20.4.

Enää 19 päivää kevään ja koko vuoden huikeimpiin bileisiin, ja viimeistään nyt on aika hankkia oma lippu GOGOn Jäsenbileisiin la 20.4. GOGO Parkissa! Jäsenen 15€:n Early Bird -liput myynnissä ti 9. huhtikuuta asti, jonka jälkeen hinta nousee – nyt siis kipin kapin lippukaupoille! Glow-teemaisten bileiden ohjelmassa tänä vuonna mm. huikea Hovimuusikko Ilkka ja Spicy Red -livebändi sekä lisäksi kirjaimellisesti loistavat DJ Pasin Glow-bileet! Lue lisää ja osta oma lippusi täältä.

KAVERIT MUKAAN TREENEIHIN VELOITUKSETTA

Tiesithän jo, että voit tuoda ystäviäsi tutustumaan GOGOlle ilmaiseksi 20. huhtikuuta asti? Ei-jäsenenä oleva ystäväsi pääsee yhden kerran treenille kanssasi ilmaiseksi haluamaansa GOGO Liikuntakeskukseen joko ryhmäliikuntatunnille tai kuntosalille. Ystävien määrää ei ole rajoitettu. Huom! Tulossa myös kaveritunteja suosituille tunneillemme – jää kuulolle!

Jos kirje ei tavoittanut sinua, voit lukea sen kokonaisuudessaan täältä tai tulostettuna kaikista keskuksistamme.

Loistavia treenejä huhtikuulle – toivottavasti nähdään Jäsenbileissä!