KESÄKUUN JÄSENKIRJE

Kesäkuu on pian täällä, ja niin on myös kuun jäsenkirjekin! Kirjeeseen kokosimme laajan kattauksen alkukesän tapahtumia ja jäsentietoa, josta ei kannata jäädä paitsi!

GOGON KESÄ 25.5.–1.9.

GOGOn kesä käynnistyi viime lauantaina, ja kestää tänä vuonna huikeat 100 päivää päättyen 1. syyskuuta. GOGOn kesälukkari pitää sisällään yli 140 ohjattua tuntia viikossa, joiden lisäksi järjestämme läpi kesän erilaisia ulkotunteja, lajikokeiluita ja tapahtumia! Kesälukkariin voit tutustua täällä, tapahtumat puolestaan näet täältä.

LIIKKEESSÄ LÄPI KESÄN – GOGON KESÄHAASTE

Tänä vuonna haastamme sinut liikkumaan vähintään 6 kertaa kesäkuussa, 6 kertaa heinäkuussa ja 6 kertaa elokuussa sekä osallistumaan kahteen kesätapahtumaamme*! Tehdessäsi nämä kaikki ansaitset itsellesi energisen kesän lisäksi upouuden GOGOrepun! Kesähaaste löytyy painetun kesälukkarin takakannesta, jonka löydät kaikista GOGO Liikuntakeskuksista.

Lisäksi kirjeessä kerrottiin mm. juhannuksen aukioloajat, kerrattiin kesän eri tapahtumat sekä muistuteltiin jäsenten kattavista eduista, jotka ovat saatavilla yhteistyöyrityksistämme!

Jos kirje ei tullut sähköpostiisi, voit lukea sen kokonaisuudessaan täältä tai tulostettuna kaikista keskuksistamme.

Energistä alkavaa kesäkuuta – nähdäänhän GOGOlla?