Les Mills On Demand nyt GOGOlla

ondemandLEMPIOHJELMASI MISSÄ JA MILLOIN VAIN

 

Tiedämme että aina salille ei vain ehdi, tai sää on karmea tai lapsille ei löydy hoitajaa. Nyt pääset käsiksi Les Millsin huippuohjelmiin omalta laitteeltasi!

LES MILLS On Demand -palvelun avulla voit treenata kotona tai reissussa! Valittavanasi yli 500 erilaista treeniä palvelun sisällä. GOGOn jäsenenä saat alennusta palvelusta ja jos toimit nopeasti, saat 30 päivän ilmaisen kokeilujakson!

LES MILLS On Demand on täydellinen tapa saada vaihtelua treeni-rutiiniin, oppia uusia liikkeitä ja vahvistaa itseluottamusta täysin uudelle tasolle. Kiinteytä lihaksiasi BODYPUMPissa tai nollaa ajatuksesi tanssien SH’BAMin tahtiin. Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden ja laitteen jolta katsot ohjelmaa. Tunnit on ohjattu englanniksi.

KOKEILE 30 PÄIVÄÄ ILMAISEKSI

Rekisteröidy jo tänään ja saat palvelun käyttöösi GOGOn jäsenenä hintaan 9,95€/kk (Norm. 12,95€/kk). Ensimmäiset 30 päivää ovat ilmaiset rajoitetun ajan! (Kun jatkat maksamiseen, sivu antaa 30 päivää ilmaiseksi.) Normaalisti ilmainen kokeilu 10 päivää. Ei sitoutumista.

ALOITA TÄSTÄ

Les Mills On Demand toimii näillä kaikilla laitteilla: IPHONE, IPAD, APPLE TV, ANDROID PHONES, ANDROID TABLETS, ANDROID TV, FIRE TABLETS, FIRE TV, ROKU, SAMSUNG SMART TV, XBOX 360, XBOX ONE