Ohjaajien suusta: Uudet LES MILLS -ohjelmat

Nyt on taas se aika vuodesta kun Les Mills -ohjelmat vaihtuivat uusiin! Kaikissa lajeissa nyt uudet ohjelmat. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla itsellesi vierasta lajia! Vaihtoehtoja on 16 ja nämä kaikki löytyvät GOGOlta! 
Anni K: Uusi SPRINT nro 11, tosi hyvät ja energiset musiikit! Ja (mun mielestä) muutenkin paras ohjelma tähän mennessä, pelkän katselun perusteella! Tosi tehokas 30minuuttinen!
Ja uus Shbam31: hauskanpitoo ja hassuttelua, hyvä biisilista ja joukossa muutama oikee timantti!??
KARO N: Plus treenin aikana tulee nälkä kun puolivälin biisin nimi on waffle house! ??

Tarja L: Steppi! Hyvää musaa ja vielä parempaa hiit-treeniä ja kehon hallintaa!!!
Milla R: Bodyjam84 on bileet heti ykkösbiisistä alkaen! Ohjelma sisältää kolme todella erilaista alkulämmittelybiisiä, yhtenä näistä pakko hehkuttaa, että dancehallfaneille löytyy ihan huikee ja varmasti kaikille tuttu biisi “We be burning”, jossa pääsee leikittelemään helpoilla tanssiliikkeillä ja kokemaan tanssin flowta. Ekan puolikkaan pitkä hiphop-koreografia haastaa kokeneetkin jamiasiakkaat takuuvarmasti ja toisen puolikkaan pitkä nykärivivahteinen housepätkä taas on täynnä isoja liikkeitä, isoon musiikkiin isolla bodyjam-rakkaudella! Aijjettä. Loppubileet tulee olemaan niin kylmänväreitä nostattavat, että sitä fiilistä ei halua missata! Hyvä syy lähteä diskoilemaan on jo tällainen tanssikokemus itsessään. Ja nyt kun on uus ohjelma, niin sehän on kaikille uus samaan aikaan. Täydellinen hetki siis aloittaa lajin parissa tai palata tauolta. Ihan ykköslaji, ja erittäin hieno ohjelma tämä bodyjam84.

 Karo N: BODYCOMBAT: Ohjelmasta 75 voi nostaa esille kaksi isoa fokusta: innovaatiot sekä komborikas työskentely. Pitkän linjan combat-taistelijat huomaavat ilokseen, että muutama vanha helmi liike on tehnyt paluun ja uudet kokeilijat pääsevät aloittamaan mahtavalla ja monipuolisella ohjelmalla! Musiikit ovat vaihtelevia ja tukevat jokaista kappaletta upeasti. Cooldown saa kylmät väreet pintaan ja kutosbiisin capoeiran inspiroima treeni on ehkä leikkisin ikinä. Tulkaa testaamaan!

THE TRIP: Tule kokemaan Komora, joka tarkoittaa kammiota useilla eri kielillä. Neljä tunnelia, neljä erilaista maailmaa ja yksi iso kokemus. Älä missaa tätä.

Ines R: CXWORX 30 on ikäänkuin palannut juurilleen, ja on hieman simppelimpi kun muutama edellinen. Huiput musat ja tehokkaat liikkeet, puol tuntia menee ihan siivillä.
Vuokko K: “The TRIP 12 oli ylivoimaisesti paras tähän mennessä! Kakkosbiisissä varsinkin ottaa ihanasti mahan pohjasta ja on ihana keväinen maisema. Muutenkin täydellinen 40 min treeni, jossa jokainen pystyy polkemaan omalla vastuksella juuri sellaisen treenin mikä itselle sopii.”
“LesMills TONE näyttää superlupaavalta! Kaikille löytyy vaihtoehtoja ja meno näyttää niin hauskalta etten malta odottaa pääsiäiseen jolloin ensimmäinen TONE lanseerataan!”
UUSI laji TONE lanseerataan GOGOssa pääsiäisen erikoisukkarissa! 

Varpu J: “BODYBALANCE (nro 80) on jälleen kerran kaunis ja tasapainoinen ohjelma, jossa ainakin omille lonkille sopivasti löytyy jopa kaksi lonkanavauskappaletta ;). Myös kahdesta tasapainokappaleesta toisessa saa tasapainoilla käsien varassa missä riittää kaikille haastetta!”
Nyt jos koskaan on hyvä aika kokeilla itsellesi uutta lajia! 
PS. BODYATTACK 100 uusi ohjelma lanseerataan GOGO Parkissa la 24.3. klo 12.30! Tervetuloa mukaan!