Uusin GOGO Express -kuntosali avataan Poriin!

TIEDOTE:

KOTIMAINEN GOGO EXPRESS -KUNTOSALI JATKAA VAHVAA KASVUAAN JA RANTAUTUU PORIN YTIMEEN
 

Vauhdikkaasti kasvava suomalainen GOGO Express –kuntosaliketju saapuu Porin ydinkeskustaan loka-marraskuun vaihteessa. Satakunnan Osuuskauppa saa tiloihinsa hyvinvointialan toimijan, kun Tampereelta ponnistava perheomisteinen liikunta-alan yritys avaa ovensa Porin Sokoksen alakertaanAikaisemmin keväällä kaksi GOGO Express -salia aloittivat toimintansa Espoon Olarissa ja Lahden MukkulassaEnnestään GOGO-ketjulla on 10 GOGO Express kuntosalia Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Tampereella ja Pirkkalassa sekä kolme täyden palvelun GOGO Liikuntakeskusta Tampereella. 

Suomen 11. GOGO Express tulee tarjoamaan 1200 neliön verran laadukasta treenitilaa Porin keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden yhteydessä.  

”On hienoa saada uusi palveluntuottaja Sokokseen täydentämään Porin ydinkeskustan laajaa palvelutarjontaa. Lämpimästi tervetuloa GoGo Express -kuntosali tuottamaan lisäpalveluita Sokoksen ja koko keskustan asiakkaille!”, toivottaa Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi. 

PIENI HINTA – LAADUKAS KUNTOSALIKOKEMUS

Express-kuntosalit mahdollistavat laadukkaan liikuntakokemuksen edulliseen 18 euron kuukausihintaan. Kaikki GOGO Expressit ovat monipuolisesti varusteltuja kuntosaleja, joista löytyy laadukkaat ja helppokäyttöiset kuntosalilaitteet, runsaasti vapaita painoja ja aerobisia laitteita sekä isot toiminnallisen harjoittelun alueet.  

GOGO Expressissä henkilökunta on aina paikalla asiakkaita vartenja kuntosaliohjaajapalvelut tarjoavat apua treenin tueksi. Ilmainen kahden tunnin pysäköinti on mahdollista Sokoksen parkkialueella. 

ILON MAKU SUUSSA JO 30 VUOTTA

GOGO-brändi juhlii tänä vuonna 30-vuotistaivaltaan, joka huipentuu Suomen suurimpaan Megatreenitliikuntatapahtumaan sekä iltajuhliin tammikuussa 2020. GOGOn perustajat perheineen ovat edelleen vahvasti mukana pyörittämässä GOGO-hyvinvointiketjua tavoitteenaan liikuttaa suomalaisia päivittäin. Toimitusjohtaja ja toinen perustajista Taru Vähätalo on jättänyt kädenjälkensä ja toiminut liikunta-alan trendien etulinjassa 90-luvulta lähtien, jolloin täyden palvelun GOGO Liikuntakeskus aloitti toimintansa. Vuonna 2008 avattiin rinnalle GOGO Express – kuntosaliketju, joka tarjoaa laadukkaat kuntosalipalvelut edulliseen hintaan mahdollistaen liikkumisen ilon mahdollisimman monelle.  

Erotumme kilpailijoistamme tarjoamalla kuntosalipalveluita alkaen 18 euron kuukausihintaan sekä 18 euron henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Henkilökunta on aina paikalla ja olemme auki 363 päivää vuodessa. Olemme iloisia uuden salin perustamisesta Sokoksen yhteyteen Porin keskustaan, ja odotamme innolla uusien asiakkaiden ja kumppanien tapaamista. Tulemme työllistämään kaksi kokoaikaista ja neljä osa-aikaista liikunta-alan työntekijää, GOGO Expressin toimitusjohtaja Taru Vähätalo kertoo. 

SÄÄSTÄ JA REKISTERÖIDY ENNAKKOON 

Ensimmäiset 200 kiinnostunutta treenaajaa saavat mahtavan avajaistarjouksen. Rekisteröitymällä olet oikeutettu loistavaan etuun, lue lisää: www.gogoexpress.fi/pori 

 

LISÄTIETOJA

GOGO Express Oy

Toimitusjohtaja Taru Vähätalo, taru.vahatalo@gogo.fi, 050 560 8999

Myynti: Ennakkorekisteröityminen: www.gogoexpress.fi/pori. Ennakkomyynti alkaa lokakuun alussa.

Rekrytointi: www.gogoexpress.fi/tyopaikat, lisätietoa: Jutta Rouvinen, jutta.rouvinen@gogo.fi  

Megatreenithttps://www.megatreenit.fi/ 

Satakunnan Osuuskauppa

Toimitusjohtaja Harri Tuomiharri.tuomi@sok.fi044 725 1551
 

GoGo Liikuntakeskus ja GoGo Express -kuntosaliketju on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa Suomen laadukkaimmat treenimahdollisuudet. Täyden palvelun GoGo Liikuntakeskuksissa yhdistyvät korkean tason kuntosali ja maan monipuolisin kattaus ryhmäliikuntamuotoja, niin uusimmat trendilajit maailmalta kuin kestosuosikit. GoGo Express -kuntosalit ovat laadukkaita ja avaria kuntosaleja, joissa henkilökunta on aina paikalla. Kolme GOGO Liikuntakeskusta löytyvät Tampereella ja 11 GOGO Express -kuntosalia sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Porissa. 

Satakunnan Osuuskauppa on alueensa suurin kaupan ja palvelualan yritys, joka työllistää noin 
1 200 kaupan ja palvelualan ammattilaista. Osuuskaupan omistavat sen 70 000 asiakasomistajaa.