Syksyn aikataulut

Syksyn aikataulut on nyt julkaistu ja ne ovat voimassa 9.9.-31.12.2019.

GOGO täyttää tammikuussa 30 vuotta ja siksi olemme palauttaneet aikatauluihin joitakin retro suosikkeja, kuten Slide ja Rasvanpoltto. Tulemme myös syksyn aikana pitämään erilaisia tapahtumia joissa retrotunteja on enemmän esitelty. Tammikuussa la 18.1. pidämme ison ryhmäliikunta tapahtuman yhteistyössä Tampereen Messujen kanssa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (tästä tulossa pian lisätietoa, mutta merkkaa nyt jo kalenteriin.) Illalla juhlimme samassa paikassa! Tervetuloa!

UUTUUSTUNNIT:

BAREFOOT BOOTCAMP:
Barefoot Bootcamp -tunti on täydellinen sille, joka unelmissaan harrastaa eri lajeja, mutta todellisuudessa ehtii yhteen jumppaan viikossa. Tunnilla yhdistetään joogaa ja pilatesta sykepiikkeihin. Välillä otetaan kahvakuula tai käsipainot apuun ja kehitetään voimaa. Treeni tehdään 30-asteen lämmössä. Ja vink vink itse J.Lo suosii tätä treeniä.

EASY SPINNING:
Peruskestävyystunti kaikille vastapainoksi hektiseen elämään. Sopii myös palautusharjoitukseksi tai painonhallintaan erinomaisesti. Sykealue 65 – 70% / max.

SLIDE 30:
Superhauska Teräspakarat -tunti Slide -mattoja hyväksi käyttäen. Villasukat jalkaan ja menoksi tältä tunnilta lähdet pois hymyissä suin.

BOLLYWOOD:
Intialaiseen musiikkiin tehty upea koreografinen tunti, joka sopii kuitenkin kaikille sillä liikkeet ovat helppoja. Tunnilla saat hyvän hien päälle ja bonuksena tunti tulee tuntumaan myös hymylihaksissasi. 🙂

Syksyn lukujärjestyksen löydät täältä (pdf)