The TRIP by Les Mills GoGossa 01/2018

THE TRIP tulee tammikuussa 2018 GOGO LIIKUNTAKESKUKSEEN! Tule ja koe se ensimmäisenä Suomessa!
The TRIP on Les Millsin huikaiseva sisäpyöräilyelämys, joka koetaan mukaansatempaavan LIVE-ohjaajan, suuren kaartuvan valkokankaan ja huippuäänentoiston välityksellä. Tämän jälkeen sisäpyöräily ei ole enää entisensä!

Täysin uudenlainen sisäpyöräilytunti

Kaikki THE TRIPin kokeneet ovat samaa mieltä siitä, että se todellakin on matka. Mukaansatempaava pyöräilymatka läpi virtuaalimaailman, joka saa osallistujat haukkomaan henkeään.
Yksi THE TRIPIN kokeneista kuvaili sitä seuraavasti, “Se on täysin erilainen, kun mikään aiemmin kokemani ryhmäliikuntatunti. Kokemus oli upea ja treenaaminen täysin eri maailmassa oli mahtavaa, siinä hukkaa ajantajun ja unohtaa täysin, että on todella kuntoilemassa.”
Se ei ehkä ole yllätys, että tämän mullistavan ja mukaansatempaavan tunnin idea on lähtöisin liikunnalle läheisestä maailmasta. Kehittäjät ja vanhat ystävät Les Mills junior ja Adam Lazarus kasvoivat käyden konserteissa ja musiikkifestivaaleilla missä esiintyvän ryhmän dynamiikka, karisma ja lavaesiintyminen ovat tärkeitä tekijöitä upean kokemuksen luomiseksi.
“Adam lähetti minulle videon festivaaliteltan sisältä, jossa oli kattoon heijastettu musiikin rytmiin sopivia kuvioita. Ajattelimme heti, että se oli kiehtova konsepti ja aloimme miettiä miten sitä voisi soveltaa ryhmäliikuntatunteihin. ” Les muistelee.
Siitä hetkestä vuonna 2012 alkoi kehitystyö, jonka tuloksena syntyi IMMERSIVE FITNESS ohjelma, ja lopulta THE TRIP jonka suosio maailmalla on ylittänyt kehittäjien villeimmätkin odotukset.

Mitä THE TRIPistä sanotaan?

Time Out New Yorkin edustaja Jillian Anthony oli välittömästi THE TRIPIN fani: ”kuvittele huone täynnä ihmisiä, jotka heittäytyvät pyörillään tiukkaan oikeaan kurviin, vaikka todellisuudessa kukaan ei liiku minnekään. Se saattaa näyttää ulkopuoliselle hölmöltä, mutta se tuntuu uskomattoman hienolta.”
LA Timesin R. Daniel Foster tiivisti tunnelmat tunnin jälkeen seuraavasti: ”Se että oikeasti näet ja koet mäet sekä käännökset saa aikaan sen, että annat itsestäsi vielä enemmän ja koettelet rajojasi”
Ihmisten kokemukset ja median positiivisuus on ollut palkitsevaa, koska THE TRIPin kehitystyö on ollut vaativa ja pitkä kaikille osallisille. Les ja Adam perehtyivät valojen ja videoiden maailman oppiakseen mikä on – ja mikä voisi olla- mahdollista. He esittelivät projektin johtavalle livetapahtumien tuotantoyhtiölle Uudessa-Seelannissa. Yhdessä luotiin esimerkkejä vaihtoehdoista useiden LES MILLS tuntien ympärille. Yksi esimerkki oli kahden minuutin pyöräily, joka sijoittui kuvitteelliseen, moderniin kaupunkiympäristöön.
”Kaikista vaihtoehdoista tuo kahden minuutin pätkä oli ehdottomasti mielenkiintoisin,” Les kertoo. Tässä kohtaa ei kuitenkaan ollut vielä selvää, että uudesta pyöräilytunnista tulisi immersiivisen liikunnan lippulaiva. LES MILLS GRIT and RPM valittiin myös mahdollisiksi kehityskohteiksi, ”Loimme mielenkiintoisen Grit tunnin, joka oli visuaalisesti kaunis mutta siitä puuttui vuorovaikutusta.” Les selittää. ”RPM-tunnille oli luotu jo koreografia, joten siitä oli vaikeampi lähteä kehittämään. THE TRIP kuitenkin toimi. Mielikuvitusmaailman läpi pyöräily todella inspiroi asiakkaita. Huomasimme, että THE TRIPISSÄ on potentiaalia ja päätimme lähteä kiertueelle Eurooppaan. Yhteistyössä Reebokin kanssa suunniteltiin siirreltävä kuntosali, jonka avulla veimme mukaansatempaavat ryhmäliikunta tunnit ihmisten luo.” Less lisää.

TRIP 6 on nyt studioissa ja TRIP 7 kehitteillä

Uusi ohjelma saa inspiraationsa festareilta!
THE TRIP 6 on nyt studioissa ja TRIP 7 kehitteillä on hieno huomata, että se upea tunne, jonka koet musiikkifestivaaleilla, on nyt siirtynyt ryhmäliikuntatunneille. Musiikki liikuttaa ihmisiä, ja kun lähestytään biisin huippua alkaa myös keho työskennellä kovempaa ja hyvänolontunne leviää koko vartaloon. Nuo kokemukset saavat ihmiset tulemaan aina vain uudelleen ryhmäliikuntatunneille, se on kuin terapiahetki arjen keskellä.

IMMERSIVE FITNESS Instagram-sivu

@thetrip.immersivefitness

PS. Tsekkaa myös toinen Les Mills -uutuus GoGolla! Barre-tunnit alkavat jo marraskuussa!