Liikunnalla on suuri merkitys työntekijöiden terveyteen ja mielialaan. Liikunta antaa myös paljon lisäenergiaa! Anna meidän pitää huolta siitä, että työntekijäsi onnistuvat liikunnan aloittamisessa ja harjoittelun ylläpitämisessä!

GOGO tarjoaa työntekijöillesi liikuntapalveluja 11 keskuksessa Suomessa, joista kuusi löytyy Tampereelta, kaksi Jyväskylästä, kaksi Turusta ja yksi Lahdesta. Tampereen GOGO Liikuntakeskuksissa tarjoamme mm. Suomen kattavimman valikoiman ohjattuja ryhmäliikuntatunteja sekä Personal Trainer -palveluja. Kahdeksalla GOGO Express -kuntosalilla työntekijäsi voivat treenata edullisesti laadukkaalla kuntosalilla –halutessanne kuntosaliohjaajan opastamana.

Järjestämme mielellämme yrityksille Tyky- ja virkistyspäiviä. Ota yhteyttä niin etsitään teille sopivin laji! Mm. The TRIP -elämystunnin vielä rajatun ajan tutustumishintaan 200€ + alv. 10% (norm. 350€ + alv. 10%).

harri_yrityksille_gogo

KÄYTÄ YRITYSEDUT HYVÄKSESI

Yritysjäsenenä parannat henkilöstösi hyvinvointia ja saat huippuetuja! Yrityssopimuksen solmiminen edellyttää viiden työntekijän liittymistä GOGOn jäseneksi.

  • Edulliset yritysjäsenen hinnat
  • 7 päivän ilmainen kokeilu GOGOssa
  • Laskutus- ja seurantaratkaisut
  • Luennot ja tietoiskut
  • Yritysvierailut
  • Tyky-, virkistys- ja hyvinvointipäivät
  • Vasta-alkajien kuntosaliopastukset
  • Mittaukset (kehonkoostumus, paino, pituus, verenpaine yms.)
  • Vierailumahdollisuus yhteistyösaleilla ympäri maailmaa (IHRSA -salit, Liikuntakeskus Hukka OULU)
  • Pienryhmät, yritystunnit, yritysvalmennukset, Firstbeat -hyvinvointianalyysi

MIKÄ ON GOGO -YRITYSSOPIMUS?

GOGOn yritysjäsenenä parannat henkilöstösi hyvinvointia ja saat huippuetuja! Yrityssopimuksen tekeminen GOGOn kanssa on täysin maksutonta eikä sisällä velvoitteita työnantajalle. Yrityssopimuksen solmiminen edellyttää ainoastaan vähintään viiden työntekijän liittymistä GOGOn jäseneksi. Edellytämme ainostaan yhteyshenkilön sopimista, jonka kautta voimme olla yhteydessä henkilöstöösi.

Mikäli yrityksesi on valmis maksamaan koko henkilöstölle  täyden jäsenyyden, olette oikeutettuja entistä edullisempiin hintoihin! Mitä useampi työntekijä siis innostuu aloittamaan, sitä alempi kk-hinta!

yli 5 jäsentä -> 55€/kk/ hlö (norm. 60€/kk)

yli 20 jäsentä ->50€/kk/ hlö

yli 50 jäsentä -> 45€/kk/ hlö

Ota yhteyttä, niin löydämme yrityksellesi parhaat ratkaisut!

KOKONAISVALTAISET LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIPALVELUT

TYKY- ja virkistyspäivät:

Järjestämme henkilöstöllenne inspiroivan päivän luomaan lisäenergiaa ja kohottamaan yhteishenkeä. Toiveiden mukaisesti päivään voidaan sisällyttää esimerkiksi leikkimielistä kevyttä liikuntaa, kunnon hikitreeni, inspiroiva tanssillinen tunti tai liikkuvuutta lisäävä lämpötunti. Aktiviteetti voidaan yhdistää hyvinvointiluentoon ja smoothiet tai vaikkapa ravintolaruokailun voit varata samalla kertaa. Lue lisää!

Työkyvyn ja hyvinvoinnin arviointi:

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Yritykselle Firstbeat Hyvinvointianalyysi on konkreettinen työkalu henkilöstön työkyvyn johtamiseen. Koska mittaustulos yksinään ei anna toimintasuunnitelmaa jatkoon, autamme ammattitaidollamme tulosten tulkinnassa sekä hyödyntämisessä arjessa ja työssä jaksamisessa.

Yrityksen oma liikuntahetki:

Monipuolinen valikoima ohjattuja ryhmäliikuntatunteja tai kuntosalilla toteutettava ohjattu treeni. Tunnit koostetaan huomioiden niin vähemmän liikuntaa harrastaneet kuin aktiiviliikkujatkin! Voit varata yskittäisen tunnin, tuntipaketteja tai vakiotunnin.

Pienryhmät:

Ammattitaitoisen opastuksen tuloksena pienryhmätreeneissä työyhteisön jäsenet saavuttavat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tavoitteensa turvallisemmin, tehokkaammin, hauskemmin ja nopeammin. Pienryhmät voivat sisältää treeni- tai ravinto- ja elämäntapavalmennusta tai näiden yhdistelmiä. Esimerkiksi Terve selkä, Keskivartalo kuntoon, Lajikokeilut, Juoksukoulu, Tutustu triathloniin, Polkujuoksu, Elämäntapamuutos, BIOCIRCUIT.

Luennot:

Hyvinvointiluennot voidaan toteuttaa yksittäin, osana yritykselle järjestettävää virkistyspäivää tai ohjatun liikuntatunnin yhteydessä. Luennon aiheet käsittelevät hyvinvoinnin eri osa-alueita. Kysy lisää!

Personal training:

Yksilövalmennusta esimerkiksi hyödyntämään kuntotestauksesta saatuja tuloksia tai avuksi elämäntapamuutoksissa.      Liikkuva personal trainer: työntekijät voivat varata personal trainer -aikoja joko asiakasyrityksen tiloihin tai liikuntakeskukseen. Ammattitaitoinen asiantuntijamme auttaa työntekijää liikuntaa ja ravintoa koskevissa kysymyksissä, treenaa yhdessä asiakkaan kanssa tai auttaa asiakasta liikunnallisemman arjen luomisessa.

Ole yhteydessä ja sovi tapaaminen palveluiden esittelyyn, niin katsotaan yrityksenne hyvinvointia edistävä palvelukokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ:

 

Vuokko Kronqvist
Program Director
vuokko.kronqvist@gogo.fi

Varpu Jänisniemi (äitiyslomalla)
Business development
varpu.janisniemi@gogo.fi

Julia Hildén
Fitness Director
julia.hilden@gogo.fi