GOGO tarjoaa työntekijöillesi liikuntapalveluja 11 keskuksessa Suomessa, joista kuusi löytyy Tampereelta, kaksi Jyväskylästä, kaksi Turusta ja yksi Lahdesta. Tampereen GOGO Liikuntakeskuksissa tarjoamme mm. Suomen kattavimman valikoiman ohjattuja ryhmäliikuntatunteja sekä Personal Trainer -palveluja. Kahdeksalla GOGO Express -kuntosalilla työntekijäsi voivat treenata edullisesti laadukkaalla kuntosalilla –halutessanne kuntosaliohjaajan opastamana.

Liikunnalla on suuri merkitys työntekijöiden terveyteen ja mielialaan. Liikunta antaa myös paljon lisäenergiaa! Anna meidän pitää huolta siitä, että työntekijäsi onnistuvat liikunnan aloittamisessa ja harjoittelun ylläpitämisessä!

Järjestämme mielellämme yrityksille Tyky- ja virkistyspäiviä. Ota yhteyttä niin etsitään teille sopivin laji! Mm. The TRIP -elämystunnin vielä rajatun ajan tutustumishintaan 200€ + alv.

harri_yrityksille_gogo

KÄYTÄ YRITYSEDUT HYVÄKSESI

Yritysjäsenenä parannat henkilöstösi hyvinvointia ja saat huippuetuja! Yrityssopimuksen solmiminen edellyttää viiden työntekijän liittymistä GOGOn jäseneksi.

  • Edulliset yritysjäsenen hinnat
  • 7 päivän ilmainen kokeilu GOGOssa
  • Laskutus- ja seurantaratkaisut
  • Luennot ja tietoiskut
  • Yritysvierailut
  • Tyky-, virkistys- ja hyvinvointipäivät
  • Vasta-alkajien kuntosaliopastukset
  • Mittaukset (kehonkoostumus, paino, pituus, verenpaine yms.)
  • Vierailumahdollisuus yhteistyösaleilla ympäri maailmaa (IHRSA -salit, Liikuntakeskus Hukka OULU)

MIKÄ ON GOGO -YRITYSSOPIMUS?

GOGOn yritysjäsenenä parannat henkilöstösi hyvinvointia ja saat huippuetuja! Yrityssopimuksen tekeminen GOGOn kanssa on täysin maksutonta eikä sisällä velvoitteita työnantajalle. Yrityssopimuksen solmiminen edellyttää ainoastaan vähintään viiden työntekijän liittymistä GOGOn jäseneksi. Edellytämme ainostaan yhteyshenkilön sopimista, jonka kautta voimme olla yhteydessä henkilöstöösi.

Mikäli yrityksesi on valmis maksamaan koko henkilöstölle  täyden jäsenyyden, olette oikeutettuja entistä edullisempiin hintoihin! Mitä useampi työntekijä siis innostuu aloittamaan, sitä alempi kk-hinta!

yli 5 jäsentä -> 55€/kk/ hlö (norm. 60€/kk)

yli 20 jäsentä ->50€/kk/ hlö

yli 50 jäsentä -> 45€/kk/ hlö

Ota yhteyttä, niin löydämme yrityksellesi parhaat ratkaisut!

gogo_yrityksille

KOKONAISVALTAISET LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIPALVELUT

 

Työkyvyn ja hyvinvoinnin arviointi: Firstbeat Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Yritykselle Firstbeat Hyvinvointianalyysi on erinomainen työkalu henkilöstön työkyvyn johtamiseen.

UKK-terveyskuntotestit on helppo toteuttaa ryhmässä. Testit mittaavat työkyvylle, fyysiselle terveydelle ja toimintakyvylle tärkeitä suorituskyvyn osa-alueita. Tulosten seuraamiseksi kontrollitesti esimerkiksi 6 kk:n väliajalla.

TYKY- ja virkistyspäivät: Autamme järjestämään henkilöstöllenne inspiroivan päivän luomaan lisäenergiaa ja kohottamaan yhteishenkeä. Toiveiden mukaisesti päivään voidaan sisällyttää leikkimielistä kevyttä liikuntaa, hikiliikuntaa ja yhdistää hyvinvointiluentoon. Lue lisää!

Ohjattu liikunta: Monipuolinen valikoima ohjattuja ryhmäliikuntatunteja tai kuntosalilla toteutettava ohjattu treeni. Tunnit koostetaan huomioiden niin vähemmän liikuntaa harrastaneet kuin aktiiviliikkujatkin! Tarjoamme yksittäiset tai esimerkiksi kerran kuukaudessa järjestettävät yritystunnit.

Luennot: Hyvinvointiluennot voidaan toteuttaa yksittäin, osana yritykselle järjestettävää virkistyspäivää tai ohjatun liikuntatunnin yhteydessä. Luennot käsittelevät hyvinvoinnin eri osa-alueita.

Personal training: Yksilö- tai pienryhmävalmennusta esimerkiksi hyödyntämään kuntotestauksesta saatuja tuloksia tai avuksi elämäntapamuutoksissa.

Sovi tapaaminen palveluiden esittelyyn, niin katsotaan yhdessä yrityksenne hyvinvointia edistävä palvelukokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ:

 

Janette Latva-Valkama
Yritysmyynti
janette.latva-valkama@gogo.fi

Varpu Jänisniemi (äitiyslomalla)
Business development
varpu.janisniemi@gogo.fi

Julia Hildén
Fitness Director
julia.hilden@gogo.fi