fbpx

KUULOSTAAKO TÄMÄ TYÖPAIKALTANNE?

 

 • Ilmapiiristä puuttuu energia.
 • Henkilöstö istuu paljon ja valittavat hartian tai selän ongelmista.
 • Työntekijät eivät tee tarpeeksi aloitteita tai vaikuta omatoimisilta.
 • Asiakasta on vastassa epätyytyväinen tai masentuneen näköinen työntekijä.

 

JOS TUNNISTIT MINKÄÄN NÄISTÄ, YRITYKSENNE TARVITSEE ENEMMÄN LIIKUNTAA

 

Jos työympäristönne ei puhku energiaa, yrityksenne kärsii. Hyvä ilmapiiri ei välity asiakkaille, työntekijöillä ei ole energiaa alotteille ja usein työtehtävät voivat tuntua liian rasittavilta.

"Mutta eihän henkilöstön liikunta vapaa-ajalla ole minun asiani. Satsaamme jo paljon työpaikkahyvinvointiin."

Vaikka työpaikan sisällä kaikki olisi hyvin, henkilöstön oma elämä tulee aina vaikuttamaan heidän työkykyynsä - tälle asialle ei voi mitään.

Vai voiko?

ENERGISEMPI HENKILÖSTÖ ON TEHOKKAAMPI HENKILÖSTÖ!

GOGO tarjoaa Tampereen monipuolisimmat liikuntamahdollisuudet yrityksenne henkilökunnalle, jotta he täyttyvät energiasta ja elävät terveellisemmin. Näin he ovat onnellisempia ja voivat paremmin kaikilla elämänalueilla, mukaan lukien työssä.

 

MAKSUTON HYVINVOINTIVIIKKO GOGON YHTEISTYÖYRITYKSILLE

 

Tarjoamme syksyn/talven 2020 aikana kaikille yrityssopimusasiakkaillemme mahdollisuuden varata avoimien ovien viikon, jolloin henkilökuntanne voi tulla vapaasti treenaamaan GOGO Liikuntakeskuksiin!
Varattavissa ovat viikot 41–50. Käytettävissä on GOGO Park (Hämeenpuisto 47), GOGO City (Hämeenkatu 9) ja GOGO Hermia (Insinöörinkatu 41 B). Varaa oma treeni- ja hyvinvointiviikkonne alla olevasta kalenterista. Kannattaa toimia nopeasti, sillä nopeimmat saavat parhaat ajat! viikko.

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

30 VUODEN KOKEMUKSELLA JA 14 KESKUKSEN VOIMIN GOGOLLA ON YLIVOIMAISET RESURSSIT. TEITÄ VARTEN.

 

tyytyvaisyystakuu

YRITYSEDUT

 • Edulliset yritysjäsenen hinnat GOGO-jäsenyyksiin
 • 7 päivän ilmainen kokeilu GOGOssa
 • Laskutus- ja seurantaratkaisut
 • Luennot ja tietoiskut
 • Yritysvierailut
 • Tyky-, virkistys- ja hyvinvointipäivät
 • Vasta-alkajien kuntosaliopastukset
 • Mittaukset (kehonkoostumus, paino, pituus, verenpaine yms.)
 • Vierailumahdollisuus yhteistyösaleilla ympäri maailmaa (IHRSA -salit, Liikuntakeskus Hukka OULU)
 • Pienryhmät, yritystunnit, yritysvalmennukset, Firstbeat-hyvinvointianalyysi

LISÄKSI PAKETTIIN KUULUU KATTAVA LISTA JÄSENETUJA 

EIKÖ YRITYKSELLÄNNE OLE VIELÄ YRITYSSOPIMUSTA?

Ei hätää, yrityssopimuksen solmiminen GOGOn kanssa on täysin maksutonta eikä sisällä velvoitteita työnantajalle.

Yrityssopimuksen solmiminen edellyttää ainoastaan yhteyshenkilön sopimista ja vähintään viiden työntekijän liittymistä GOGOn jäseneksi. Edellytämme ainostaan yhteyshenkilön sopimista, jonka kautta voimme olla yhteydessä henkilöstöösi.

Ota yhteyttä, niin löydämme yrityksellesi parhaat ratkaisut!

YLI 100 TAMPERELAISTA YRITYSTÄ PARANTAA HENKILÖSTÖNSÄ HYVINVOINTIA GOGON AVULLA

 

KOKONAISVALTAISET LIIKUNTA- JA HYVINVOINTIPALVELUT

TYKY- ja virkistyspäivät yhdistävät henkilöstösi yhdeksi tiimiksi:

Järjestämme henkilöstöllenne inspiroivan päivän luomaan lisäenergiaa ja kohottamaan yhteishenkeä. Toiveiden mukaisesti päivään voidaan sisällyttää esimerkiksi leikkimielistä kevyttä liikuntaa, kunnon hikitreeni, inspiroiva tanssillinen tunti tai liikkuvuutta lisäävä lämpötunti. Aktiviteetti voidaan yhdistää hyvinvointiluentoon ja smoothiet tai vaikkapa ravintolaruokailun voit varata samalla kertaa. Lue lisää!

Työkyvyn ja hyvinvoinnin arviointi auttaa töissä ja arjessa:
 • Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisen riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Yritykselle Firstbeat-hyvinvointianalyysi on konkreettinen työkalu henkilöstön työkyvyn johtamiseen.
 • Energiatesti on patentoitu ja palkittu hyvinvoinnin mittari, joka antaa tietoa terveydentilasta, fyysisestä kunnosta ja jaksamisesta. Jokainen saa henkilökohtaisen energiaindeksin, joka kertoo kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa tai nauttia vapaa-ajasta. Työyhteisöt saavat Ryhmäraportin, joka kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä jaksamisesta.

Koska mittaustulos yksinään ei anna toimintasuunnitelmaa jatkoon, autamme ammattitaidollamme tulosten tulkinnassa sekä hyödyntämisessä arjessa ja työssä jaksamisessa.

Yrityksen oma liikuntahetki:

Monipuolinen valikoima ohjattuja ryhmäliikuntatunteja tai kuntosalilla toteutettava ohjattu treeni. Tunnit koostetaan huomioiden niin vähemmän liikuntaa harrastaneet kuin aktiiviliikkujatkin! Voit varata yskittäisen tunnin, tuntipaketteja tai vakiotunnin. Nämä ovat suosittuja - ota yhteyttä!

Pienryhmät - henkilöstö kuntoilee turvallisemmin ja tehokkaammin:

Ammattitaitoisen opastuksen tuloksena pienryhmätreeneissä työyhteisön jäsenet saavuttavat terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät tavoitteensa turvallisemmin, tehokkaammin, hauskemmin ja nopeammin.

Pienryhmät voivat sisältää treeni- tai ravinto- ja elämäntapavalmennusta tai näiden yhdistelmiä. Esimerkkejä suosituista pienryhmistämme: Terve selkä, Keskivartalo kuntoon, Lajikokeilut, Juoksukoulu, Tutustu triathloniin, Polkujuoksu, Elämäntapamuutos, BIOCIRCUIT.

Luennot:

Hyvinvointiluennot voidaan toteuttaa yksittäin, osana yritykselle järjestettävää virkistyspäivää tai ohjatun liikuntatunnin yhteydessä. Luennon aiheet käsittelevät hyvinvoinnin eri osa-alueita ja auttavat henkilöstöäsi parantamaan hyvinvointiansa ja työkykyänsä. Kysy lisää!

Personal training - kun haluat henkilöstölle pysyvän elämänmuutoksen:

Varaa henkilöstölle yksilöohjaus esimerkiksi hyödyntämään kuntotestauksesta saatuja tuloksia tai avuksi elämäntapamuutoksissa.

Liikkuva personal trainer: työntekijät voivat varata personal trainer -aikoja joko asiakasyrityksen tiloihin tai liikuntakeskukseen. Ammattitaitoinen asiantuntijamme auttaa työntekijää liikuntaa ja ravintoa koskevissa kysymyksissä, treenaa yhdessä asiakkaan kanssa tai auttaa asiakasta liikunnallisemman arjen luomisessa. Näin henkilöstön kuntoilu johtaa pysyvään elämänmuutokseen, joka tuo energiaa työpaikalle!

Ole yhteydessä niin räätälöidään yrityksenne hyvinvointia edistävä palvelukokonaisuus!

OTA YHTEYTTÄ:

 

Vuokko Kronqvist (äitiyslomalla)
Program Director
vuokko.kronqvist@gogo.fi

Jutta Rouvinen
Club Manager (Hermia)
jutta.rouvinen@gogo.fi

Harri

Harri Ilvonen
Club Manager (Park)
harri.ilvonen@gogo.fi

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.