fbpx

ENERGISOIVA TAI RENTOUTTAVA TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄ GOGOLLA

 

Hyvinvointi syntyy hauskoista hetkistä ja yhteenkuuluvuuden tunteesta. Panostus henkilöstön hyvinvointiin vaikuttaa huimasti työmotivaatioon ja osoittaa henkilöstölle heidän olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. Hyvinvoiva henkilöstö on avain yrityksen menestykselle. Siksi onkin tärkeää järjestää työhyvinvointia tukevaa toimintaa säännöllisesti.

Me GOGOssa huolehdimme siitä, että jokainen viihtyy ja nauttii liikkumisen ilosta! Tyky- tai virkistyspäivän sisältö suunnitellaan niin, että kaikki voivat osallistua, oli kuntotaso mikä tahansa. Etsimme parhaat vaihtoehdot yrityksenne henkilöstelle monipuolisista vaihtoehdoistamme!

 

VIRKISTYPÄIVÄ ON MAHDOLLISTA JÄRJESTÄÄ MYÖS ETÄNÄ TAI RAJOITETUSTI YRITYKSENNE TILOISSA.

 

nainen_treenaamassa_kuntosalilla_rintalihaslaitteessa

AVAIMET HYVINVOINTIIN

Voimme suunnitella yhdessä teille sopivan ohjelmakokonaisuuden, esim. liikunnallinen aktiviteetti ja/tai hyvinvointitestit tarjoiluineen. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille parhaat ratkaisut!

nainen_ja_mies_jumppasalissa_tietokone

HELPPOA JA VAIVATONTA

GOGOlle on helppo tulla keskeisten sijaintiemme ansiosta. Tarjoamme laadukkaat puitteet päiväänne Hervannassa, Hämeenkadulla sekä Hämeenpuistossa, ja kaikilla saleillamme mm. saunat, suihkut ja lukolliset kaapit.

tyoporukka_virkistyspaiva_liikuntakeskuksessa

RENTOA YHDESSÄOLOA

Valitse teille sopivin laji tai useampi Suomen laajimmasta ohjatun liikunnan valikoimasta! Suosittelemme esim. The TRIP -virtuaaliseikkailua, kehonhuolollista FasciaMethod-tuntia tai joogaa!

hampurilainen_grillsson_hameenpuisto

RUOKA JA JUOMA

Aktiivisen päivän kruunaa yhdessä vietetty herkullinen ruokailuhetki! Voitte hyödyntää esimerkiksi edulliset sopimushintamme Hämeenpuiston Grillsson -ravintolassa (-10 % tyky- ja virkistyspäivävarauksien yhteydessä).

 

THE TRIP™ SOPII KAIKILLE!

The TRIP™ on täysin uudenlainen matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. TRIPissä pääsette seikkailemaan esimerkiksi Kreikan pieniin kyliin, Egyptin pyramideille tai voitte käydä sukeltamassa merenpohjassa! Osallistujia max. 35 hlö.
The TRIP™ on tarjolla GOGO Parkissa (Hämeenpuisto 47).

KATSO VIDEO

MIKÄ ON ENERGIATASONNE?

Hyvinvointipäivässä yhdistyvät konkreettinen tieto omasta terveydestä sekä kehon ja mielen hyvinvointia buustaava liikunnallinen aktiviteetti!
Päivän rakenne voi olla esim. seuraava:
  • Tanita-kehonkoostumusmittaus: Osallistuja saa henkilökohtaisen raportin oman kehonkoostumuksen tilasta.
  • TAI First Beat -hyvinvointimittaus
Lisäksi:
  • Konsultaatio mittauksesta. Liikunnan ammattilaisemme kertovat, kuinka tulkita omaa tulosta ja annamme konkreettisia ohjeita, miten omaa tulosta on mahdollista parantaa.
  • Inspiroiva ohjattu liikuntahetki (55 min). Esimerkiksi jooga, tanssillinen tunti, kehonpaino-, liikkuvuus- tai lihaskuntotreeni.
Sekä Tanita-kehonkoostumusmittaus että First Beat -hyvinvointimittaus ovat helposti toistettavia eli loistavia työkaluja säännöllisesti seuraamaan omaa henkilökohtaista kehittymistä ja esimerkiksi työhyvinvointitoimenpiteiden vaikuttavuutta!

OTA YHTEYTTÄ:

Mirka Halme
Club Manager, GOGO Park
park@gogo.fi

Virpi Hukka
Club Manager, GOGO Hervanta
hervanta@gogo.fi
Nelly Jäppinen
Club Manager, GOGO City
city@gogo.fi