HAUSKA & RENTOUTTAVA TYKY- TYHY- JA VIRKISTYSPÄIVÄ GOGOLLA

 

Hyvinvointi syntyy hauskoista hetkistä ja yhteenkuuluvuuden tunteesta. Panostus henkilöstön hyvinvointiin vaikuttaa huimasti työmotivaatioon ja osoittaa henkilöstölle heidän olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. Hyvinvoiva henkilöstö on avain yrityksen menestykselle. Siksi onkin tärkeää järjestää työhyvinvointia tukevaa toimintaa säännöllisesti.

Me GOGOssa huolehdimme siitä, että jokainen viihtyy ja nauttii liikkumisen ilosta! Tyky- tai virkistyspäivän sisältö on suunniteltu niin, että kaikki voivat osallistua oli kuntotaso mikä tahansa. Etsimme parhaat vaihtoehdot yrityksenne henkilöstelle monipuolisista vaihtoehdoistamme!

UNOHTUMATTOMIA ELÄMYKSIÄ

Katso videolta, mitä kaikkea mahtavaa voitte GOGOssa kokea! Ryhmänne koko voi olla mikä tahansa 5-100 hlöä. Tarvittaessa tilat varataan myös isommalle ryhmälle.

Esimerkkiohjelma 1: Lihaskunto ja liikkuvuus, palautuminen saunoen ja lopuksi raikkaat smoothiet. 10 hlöä, 380 € (+alv.)
Esimerkkiohjelma 2: Hyvinvointiluento 30 min "Hyvinvoinnin kulmakivet", Lämpöjooga, saunominen ja raikkaat smoothiet. 15 hlöä, 545 € (+alv.)

KATSO VIDEO

jooga tampere

AVAIMET HYVINVOINTIIN

Voitte valita teille sopivimman ohjelmakokonaisuuden, esim. liikunnallinen aktiviteetti, smoothiet ja ruokailu. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille parhaat ratkaisut!

tyky_gogo_tampere

HELPPOA JA VAIVATONTA

GOGOlle on helppo tulla keskeisten sijaintiemme ansiosta. Tarjoamme laadukkaat puitteet päiväänne, mm. saunat, suihkut, lukolliset kaapit ja ilmainen pysäköinti.

tyky3

RENTOA YHDESSÄOLOA

Valitse teille sopivin laji tai useampi Suomen laajimmasta ohjatun liikunnan valikoimasta! Esim. The TRIP -virtuaaliseikkailu, Lämpöjooga, Lihaskunto & liikkuvuus.

tyky_burger_grillsson

RUOKA JA JUOMA

Aktiivisen päivän kruunaa yhdessä vietetty herkullinen ruokailuhetki! Voitte hyödyntää edulliset sopimushintamme Hämeenpuiston Grillsson -ravintolassa (-10 % tyky- ja virkistyspäivävarauksien yhteydessä).

The TRIP™ sopii kaikille!

The TRIP™ on täysin uudenlainen matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. Osallistujia max. 35 hlöä.

The TRIP™ on tarjolla GOGO Parkissa (Hämeenpuisto 47).

The TRIP™ -ohjelmia:

Nro 11 Merenpohja

Nro 12 Neljä erilaista maailmaa

Nro 13 Viidakko

Nro 14 Kreikka

Nro 15 Egypti

Nro 16 New York

KATSO VIDEO

Terveysdataa ja energistä yhdessäoloa

Hyvinvointipäivässä yhdistyvät konkreettinen tieto omasta terveydestä sekä kehon ja mielen hyvinvointia buustaava liikunnallinen aktiviteetti!
Päivän rakenne on seuraava:
  • Tanita kehonkoostumusmittaus: Osallistuja saa henkilökohtaisen raportin oman kehonkoostumuksen tilasta.

TAI

  • Energiatesti: Helposti toteuttavissa oleva kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, joka antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Jokainen saa yksilöllisen raportin ja Ryhmärapotti kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta jaksamisest ja hyvinvoinnista.

 

+

  • Konsultaatio testistä ryhmänä (55 minuuttia). Kerrotaan kuinka tulkita omaa tulosta ja annetaan ohjeita miten omaa tulosta on mahdollista parantaa. Samalla nautitaan kevyt treenijuoma!
  • Liikunnallinen aktiviteetti monipuolisesta tarjonnastamme. Esimerkiksi jooga, tanssillinen tunti, kehonpaino-, liikkuvuus- tai lihaskuntotreeni. Hinta alk. 55€ /hlö (+alv)

Sekä Tanita että Energiatesti ovat helposti toistettavia eli loistavia työkaluja säännöllisesti seuraamaan omaa henkilökohtaista kehittymistä ja esimerkiksi työhyvinvointitoimenpiteiden vaikuttavuutta!

Tanita mittaus

OTA YHTEYTTÄ:

Julia Hildén
Club manager, GOGO City
julia.hilden@gogo.fi

Harri Ilvonen
Club manager, GOGO Park
harri.ilvonen@gogo.fi

Jutta Rouvinen
Club manager, GOGO Hermia
jutta.rouvinen@gogo.fi

Janette Latva-Valkama
Yritysmyynti
janette.latva-valkama@gogo.fi