fbpx

HAUSKA & RENTOUTTAVA TYKY- TYHY- JA VIRKISTYSPÄIVÄ GOGOLLA

 

Hyvinvointi syntyy hauskoista hetkistä ja yhteenkuuluvuuden tunteesta. Panostus henkilöstön hyvinvointiin vaikuttaa huimasti työmotivaatioon ja osoittaa henkilöstölle heidän olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. Hyvinvoiva henkilöstö on avain yrityksen menestykselle. Siksi onkin tärkeää järjestää työhyvinvointia tukevaa toimintaa säännöllisesti.

Me GOGOssa huolehdimme siitä, että jokainen viihtyy ja nauttii liikkumisen ilosta! Tyky- tai virkistyspäivän sisältö on suunniteltu niin, että kaikki voivat osallistua oli kuntotaso mikä tahansa. Etsimme parhaat vaihtoehdot yrityksenne henkilöstelle monipuolisista vaihtoehdoistamme!

jooga tampere

AVAIMET HYVINVOINTIIN

Voitte valita teille sopivimman ohjelmakokonaisuuden, esim. liikunnallinen aktiviteetti, hyvinvoinnin testit, smoothiet ja ruokailu. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille parhaat ratkaisut!

tyky_gogo_tampere

HELPPOA JA VAIVATONTA

GOGOlle on helppo tulla keskeisten sijaintiemme ansiosta. Tarjoamme laadukkaat puitteet päiväänne, mm. saunat, suihkut, lukolliset kaapit ja ilmainen pysäköinti.

tyky3

RENTOA YHDESSÄOLOA

Valitse teille sopivin laji tai useampi Suomen laajimmasta ohjatun liikunnan valikoimasta! Esim. The TRIP -virtuaaliseikkailu, Lämpöjooga, Lihaskunto & liikkuvuus.

tyky_burger_grillsson

RUOKA JA JUOMA

Aktiivisen päivän kruunaa yhdessä vietetty herkullinen ruokailuhetki! Voitte hyödyntää edulliset sopimushintamme Hämeenpuiston Grillsson -ravintolassa (-10 % tyky- ja virkistyspäivävarauksien yhteydessä).

UNOHTUMATTOMIA ELÄMYKSIÄ

Katso videolta, mitä kaikkea mahtavaa voitte GOGOssa kokea! Ryhmänne koko voi olla mikä tahansa 5-100 hlöä. Tarvittaessa tilat varataan myös isommalle ryhmälle.
Esimerkkiohjelma 1: Lihaskunto ja liikkuvuus, palautuminen saunoen ja lopuksi raikkaat smoothiet. 10 hlöä, 380 € (+alv.)
Esimerkkiohjelma 2: Hyvinvointiluento 30 min "Hyvinvoinnin kulmakivet", Lämpöjooga, saunominen ja raikkaat smoothiet. 15 hlöä, 545 € (+alv.)

KATSO VIDEO

 

The TRIP™ sopii kaikille!

The TRIP™ on täysin uudenlainen matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. Osallistujia max. 35 hlöä.
The TRIP™ on tarjolla GOGO Parkissa (Hämeenpuisto 47).
Pääsette seikkailemaan vaikkapa Kreikan pieniin kyliin, Egyptin pyramideille, New Yorkin kaduille tai voitte käydä sukeltamassa merenpohjassa tai fiilistellä viidakossa.

KATSO VIDEO

 

Mikä on energiatasonne?

Hyvinvointipäivässä yhdistyvät konkreettinen tieto omasta terveydestä sekä kehon ja mielen hyvinvointia buustaava liikunnallinen aktiviteetti!
Päivän rakenne on seuraava:
  • Tanita kehonkoostumusmittaus: Osallistuja saa henkilökohtaisen raportin oman kehonkoostumuksen tilasta.
TAI
  • Energiatesti: Helposti toteutettava kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, joka antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Jokainen saa yksilöllisen raportin ja Ryhmärapotti kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta jaksamisesta ja hyvinvoinnista.
Molemmat sisältävät lisäksi:
  • Konsultaatio testistä ryhmänä (55 minuuttia). Kerrotaan kuinka tulkita omaa tulosta ja annetaan konkreettisia ohjeita miten omaa tulosta on mahdollista parantaa. Samalla nautitaan kevyt treenijuoma!
  • Inspiroiva liikuntahetki monipuolisesta tarjonnastamme (55 min). Esimerkiksi jooga, tanssillinen tunti, kehonpaino-, liikkuvuus- tai lihaskuntotreeni.
  • Hinta alk. 55€ /hlö (+alv)
Sekä Tanita että Energiatesti ovat helposti toistettavia eli loistavia työkaluja säännöllisesti seuraamaan omaa henkilökohtaista kehittymistä ja esimerkiksi työhyvinvointitoimenpiteiden vaikuttavuutta!

OTA YHTEYTTÄ:

Harri Ilvonen
Club manager, GOGO Park
harri.ilvonen@gogo.fi

Jutta Rouvinen
Club manager, GOGO Hermia
jutta.rouvinen@gogo.fi