fbpx

HAUSKA & RENTOUTTAVA TYKY- JA VIRKISTYSPÄIVÄ GOGOLLA - MYÖS ETÄNÄ

 

Hyvinvointi syntyy hauskoista hetkistä ja yhteenkuuluvuuden tunteesta. Panostus henkilöstön hyvinvointiin vaikuttaa huimasti työmotivaatioon ja osoittaa henkilöstölle heidän olevan tärkeä osa yrityksen toimintaa. Hyvinvoiva henkilöstö on avain yrityksen menestykselle. Siksi onkin tärkeää järjestää työhyvinvointia tukevaa toimintaa säännöllisesti.

Me GOGOssa huolehdimme siitä, että jokainen viihtyy ja nauttii liikkumisen ilosta! Tyky- tai virkistyspäivän sisältö on suunniteltu niin, että kaikki voivat osallistua oli kuntotaso mikä tahansa. Etsimme parhaat vaihtoehdot yrityksenne henkilöstelle monipuolisista vaihtoehdoistamme!

ETÄVIRKISTYPÄIVÄ?

Kenties yrityksellenne sopii tällä hetkellä paremmin Tykypäivän toteutus etänä. Tarjoamme tyky- ja tyhy-päiviä myös etänä. Eli jos työhyvinvoinnin ylläpitäminen mietityttää nyt etäaikana, niin tutustu palveluihin! Esimerkiksi etävirkistyspäivä voisi sisältää 2 h etähyvinvoinnin Kick Start -minikurssin GOGO/ Leapfysio -fysioterapeuttien ja personal trainereiden ohjaamana. Lue etävirkistyspäivän ohjelmasta ja muista etäpalveluistamme lisää täältä!

nainen_treenaamassa_kuntosalilla_rintalihaslaitteessa

AVAIMET HYVINVOINTIIN

Voitte valita teille sopivimman ohjelmakokonaisuuden, esim. liikunnallinen aktiviteetti, hyvinvoinnin testit, smoothiet ja ruokailu. Ota yhteyttä, niin tarjoamme teille parhaat ratkaisut!

nainen_ja_mies_jumppasalissa_tietokone

HELPPOA JA VAIVATONTA

GOGOlle on helppo tulla keskeisten sijaintiemme ansiosta. Tarjoamme laadukkaat puitteet päiväänne, mm. saunat, suihkut, lukolliset kaapit ja ilmainen pysäköinti.

tyoporukka_virkistyspaiva_liikuntakeskuksessa

RENTOA YHDESSÄOLOA

Valitse teille sopivin laji tai useampi Suomen laajimmasta ohjatun liikunnan valikoimasta! Esim. The TRIP -virtuaaliseikkailu, Lämpöjooga, Lihaskunto & liikkuvuus.

hampurilainen_grillsson_hameenpuisto

RUOKA JA JUOMA

Aktiivisen päivän kruunaa yhdessä vietetty herkullinen ruokailuhetki! Voitte hyödyntää edulliset sopimushintamme Hämeenpuiston Grillsson -ravintolassa (-10 % tyky- ja virkistyspäivävarauksien yhteydessä).

UNOHTUMATTOMIA ELÄMYKSIÄ

Katso videolta, mitä kaikkea mahtavaa voitte GOGOssa kokea! Ryhmänne koko voidaan sopia sellaiseen tilaan, että pystymme treenaamaan väljästi ja turvallisesti. Tarvittaessa tilat varataan myös isommalle ryhmälle.
Esimerkkiohjelma 1: Lihaskunto ja liikkuvuus, palautuminen saunoen ja lopuksi raikkaat smoothiet. 10 hlöä, 380 € (+alv.)
Esimerkkiohjelma 2: Hyvinvointiluento 30 min "Hyvinvoinnin kulmakivet", Lämpöjooga, saunominen ja raikkaat smoothiet. 15 hlöä, 545 € (+alv.)

KATSO VIDEO

 

THE TRIP™ SOPII KAIKILLE!

The TRIP™ on täysin uudenlainen matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40 minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen liveohjaajan johdattelemana. Osallistujia max. 14 (norm. 35 hlöä).
The TRIP™ on tarjolla GOGO Parkissa (Hämeenpuisto 47).
Pääsette seikkailemaan vaikkapa Kreikan pieniin kyliin, Egyptin pyramideille, New Yorkin kaduille tai voitte käydä sukeltamassa merenpohjassa tai fiilistellä viidakossa.

KATSO VIDEO

 

MIKÄ ON ENERGIATASONNE?

Hyvinvointipäivässä yhdistyvät konkreettinen tieto omasta terveydestä sekä kehon ja mielen hyvinvointia buustaava liikunnallinen aktiviteetti!
Päivän rakenne voi olla esim. seuraava:
  • Tanita-kehonkoostumusmittaus: Osallistuja saa henkilökohtaisen raportin oman kehonkoostumuksen tilasta.
  • TAI First Beat -hyvinvointimittaus
Lisäksi:
  • Konsultaatio mittauksesta. Kerrotaan kuinka tulkita omaa tulosta ja annetaan konkreettisia ohjeita miten omaa tulosta on mahdollista parantaa. Samalla nautitaan kevyt treenijuoma.
  • Inspiroiva liikuntahetki (55 min). Esimerkiksi jooga, tanssillinen tunti, kehonpaino-, liikkuvuus- tai lihaskuntotreeni.
Sekä Tanita -kehonkoostumusmittaus, että First Beat-hyvinvointimittaus ovat helposti toistettavia eli loistavia työkaluja säännöllisesti seuraamaan omaa henkilökohtaista kehittymistä ja esimerkiksi työhyvinvointitoimenpiteiden vaikuttavuutta!

OTA YHTEYTTÄ:

Harri Ilvonen
Club manager, GOGO Park
karo@gogo.fi

Jutta Rouvinen
Club manager, GOGO Hermia
jutta.rouvinen@gogo.fi

Inkeri Penttilä
Club manager, GOGO City
inkeri.penttila@gogo.fi