the Trip GoGolla

The TRIP on täysin uudenlainen ryhmäliikuntatunti! Tässä 40-minuutin treenissä poljetaan yhtenä ryhmänä läpi mitä ihmeellisempien virtuaalisten maailmojen.

Täältä voit varata paikan the TRIP -tunneille! Paikan voit varata 7 päivää etukäteen. The TRIP -tunnit alkavat 1.1.2018 GoGo Parkissa (Hämeenpuisto 47).

 

Tätä on THE TRIP

The Trip -ohjelmia on jo useita!

The Trip ohjelmia on jo 11kpl ja kokoajan tulee lisää! Kerromme ajanvarauskalenterissa, mikä ohjelma minkäkin päivänä poljetaan. Tässä esimerkiksi kolme uusinta The Trip -maisemaa!

SOME

Seuraathan GoGota jo sosiaalisessa mediassa? Löydät meidät Facebookista nimellä GoGo Liikuntakeskus ja Instagramista nimimerkillä @gogotampere. Seuraamalla meitä somessa näet ensimmäisenä kuinka The Trip -sali valmistuu ja kuinka ensimmäiset The TRIP -tunnit lähtevät käyntiin!

The TRIP -salin säännöt

Kaikkien viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi noudatamme yhteisiä pelisääntöjä The TRIP -salissa.

  • The TRIP -tunnille ei saa mennä myöhässä; ja kesken tunnin saa poistua vain hätätapauksessa.
  • Voit lunastaa varatun paikan 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Sen jälkeen paikka vapautetaan seuraavana jonossa olevalle.
  • Kaikki The TRIPin paikat on varattavissa web-ajanvarauksessa. (Ps. varaus onnistuu kätevästi MyGoGo-appissä!)
  • Tunnin jälkeen pyörän satula ja tanko lasketaan ala-asentoon ja säädöt nollataan.
  • Pyörä pyyhitään tunnin jälkeen salista löytyvällä desinfiointiaineella.
  • Oma pyyhe ja pullo mukaan!

Hyvää matkaa!

The TRIP huippuohjaajat

GoGon The TRIP -huippuohjaajat ovat mukana ohjaamassa sinut läpi ihmeellisten maisemien The TRIPissä! Et siis ole yksin! Tavallisesta Spinning-tunnista poiketen, The TRIPissä myös ohjaaja polkee samaan suuntaan kuin muut polkijat. Olette kaikki yhdessä tällä unohtumattomalla matkalla!

The TRIP ohjaajia mm. Karo, Ines, Nina, Kaisa, Vuokko, Harri, Minna, Henri, Konsta ja Jemina. Päivitämme pian sivuille myös ohjaajien kommentteja!

TRIP-ohjaajamme

Yksityistunti

Varaa henkilöstöllesi tai vinkkaa työnantajallesi mahdollisuudesta kokea THE TRIP -yksityistuntina! Yksityistunti (max 35 hlö) maksaa nyt tutustumistarjouksena vain 200€ + alv (norm. 350€) ja sisältää keskuksen esittelyn sekä kuntojuomaa. Voit toivoa teille sopivaa aikaa osoitteesta park@gogo.fi. Ps. The TRIP on unohtumaton kokemus myös esimerkiksi polttareihin!